qwerty1 написа:И в офиси също се слуша. Даже повече.
Е тука си прав!
qwerty1 написа:И в офиси също се слуша. Даже повече.
Stani написа:Основно в колите се слуша, в домовете се слуша по малко и предимно от любители на радиото като нас тук в форумът
nvr написа:По интернет,а имам малко портативно радио.Иначе най-слушам Радио 1,Радио 1 рок,Мелъди,Меджик,Витоша,Фреш,Сити,но по-рядко Сити,Войс,Фреш,Нова нюз.
MCKristiyanPro написа:nvr написа:По интернет,а имам малко портативно радио.Иначе най-слушам Радио 1,Радио 1 рок,Мелъди,Меджик,Витоша,Фреш,Сити,но по-рядко Сити,Войс,Фреш,Нова нюз.
Точно радиата, които слушаш по-рядко, аз слушам по-често.
qwerty1 написа:MCKristiyanPro написа:nvr написа:По интернет,а имам малко портативно радио.Иначе най-слушам Радио 1,Радио 1 рок,Мелъди,Меджик,Витоша,Фреш,Сити,но по-рядко Сити,Войс,Фреш,Нова нюз.
Точно радиата, които слушаш по-рядко, аз слушам по-често.
И аз също, но все пак да се върнем към темата.
nvr написа:Трябваше Сашо Йовков да е.И Първа и Втора професионална лига да са по БНТ,както е в повечето други държави.
qwerty1 написа:Аз имам чувството, че БНТ запада всяка година все повече и повече.
prassyo написа:Иска ми се да се намери юридически механизъм членовете на регулатора да носят солидарна отговорност за щетите, нанесени от лицата, за които са гласували. Тогава едва ли биха гласували по политическата повеля.
nvr написа:И какво Боклук ТВ ли да остане???Само руска телевизия ще гледам тогава...
nvr написа:Без БНТ,за мен те са най-добре..
Потребители разглеждащи този форум: 5 и 0 госта