TV BULGARIA ON AIR - DVB-T излъчване
Re: TV BULGARIA ON AIR - DVB-T излъчване
Важното е, че Алфа тв бичи още ефирно и облъчва бабите да гласуват за Волен 

yuliqn написа:cybercrackerbg написа:БНТ4 бивш ТВ България е канал за българите по света. Никога не е бил качван на мултиплекс за ефирно разпространение и няма лиценз за ефирно наземно излъчване, не пишете глупости.
през февруари 2013 и при теста и пускането на фолклор тв ефирно -беше за часове
Беше ефирно и то във HD в мултиплекса на 23канал със Фолклор тв, за 40канал може и да греша, все си мисля, че го имаше и там в SD, но може и да бъркам.
- ЖОРО
- 1000+
Stani написа:yuliqn написа:cybercrackerbg написа:БНТ4 бивш ТВ България е канал за българите по света. Никога не е бил качван на мултиплекс за ефирно разпространение и няма лиценз за ефирно наземно излъчване, не пишете глупости.
Беше ефирно и то във HD в мултиплекса на 23канал със Фолклор тв, за 40канал може и да греша, все си мисля, че го имаше и там в SD, но може и да бъркам.
Стига писа простотии беше на 52ри канал в мукса на БНТ .. BNT World и не е бил HD имаше си BNT1 HD тогава , след това се появи БНТ HD през февруари 2014
Колкото до теста няма да се поява нищо ново за сега , но пък може КАНАЛ 3 да изгрее
ЖОРО написа:Stani написа:yuliqn написа:cybercrackerbg написа:БНТ4 бивш ТВ България е канал за българите по света. Никога не е бил качван на мултиплекс за ефирно разпространение и няма лиценз за ефирно наземно излъчване, не пишете глупости.
Стига писа простотии беше на 52ри канал в мукса на БНТ .. BNT World и не е бил HD имаше си BNT1 HD тогава , след това се появи БНТ HD през февруари 2014
Колкото до теста няма да се поява нищо ново за сега , но пък може КАНАЛ 3 да изгрее
Прав си, верно че така беше.

И аз мисля, че ще пуснат Канал 3 ... 

Да пуснат Скат че да не плащам кабелна вече. 

Я па викам да пуснат бай Славчо адаша

Защо излиза някакво инфо за предавания?

Защо излиза някакво инфо за предавания?

Stani написа:Я па викам да пуснат бай Славчо адаша![]()
![]()
Защо излиза някакво инфо за предавания
Това инфо е на БГ он Ер!
В Силистра, тестовите барове изчезнаха за няколко дена (няма сигнал), после пак се появиха с името "Test", сигнала танцува, без звук, с по-лошо качество, (на 7 инчово телевизорче маже), така,че да очакваме нов канал???