ТВ "Европа"
- viliqnko.petkov
- 500+
Re: ТВ "Европа"
То хубаво, но кога каналът ще премине във формат 16:9 и може би HD. За тези неща нищо не се коментира. Излъчва се ефирно в Шопско, но си остана кабеларки. Къде е развитието. Новият шеф какво ще й подобри?
tatarina написа:То хубаво, но кога каналът ще премине във формат 16:9 и може би HD. За тези неща нищо не се коментира. Излъчва се ефирно в Шопско, но си остана кабеларки. Къде е развитието. Новият шеф какво ще й подобри?
Сериозно ли питаш за 16:9? Канала вече втора година излъчва в 16:9
tatarina написа:То хубаво, но кога каналът ще премине във формат 16:9 и може би HD. За тези неща нищо не се коментира. Излъчва се ефирно в Шопско, но си остана кабеларки. Къде е развитието. Новият шеф какво ще й подобри?
Какво има да се подобрява? Телевизии като АлфаАтака, Канал 3 и Европа са си класически пропагандни бълвочи. Там не се цели качество, а промиване на мозъци на бабите.
Той Татарина само говори защото е ТРОЛ !
От кого поема Харизанов, т.е. кой беше шеф между август 2016 (напускането на Стоянов) и ноември 2017?
Жоро, не съм трол. Що пишеш глупости. А уж сме приятели.
- viliqnko.petkov
- 500+
Новият шеф на единствената изцяло новинарска телевизия в България е гостувал в Би Ай ТВ, но питат дали е телевизията на Пеевски !
https://www.youtube.com/watch?v=pFT17X75nAA

https://www.youtube.com/watch?v=pFT17X75nAA
tatarina написа:Жоро, не съм трол. Що пишеш глупости. А уж сме приятели.
Жорката по принцип си е гаден!

а коя друга телевизия предава пряко гербаджийското събрание? УЖАС!!!
извинявам се - и канал три тоже! то може ли без тази подлизурска телевизия!? само че го наричат КОНГРЕС! и са си турили камерата на една скамейка, та се клати като възмутени хорица напускат... на тъпакът цецо даже и мултимедията не му се получи!
- viliqnko.petkov
- 500+
Тук не е политически форум, но Европа и Канал 3 и Новини.бг излъчват на живо събитието - в момента Боко говори. Да не пишем за телевизията, че сега не е актуална.
Аз слушам сега конгреса по радиото на Беновска К2 - защото излъчват на живо актуални политически събития.
Аз слушам сега конгреса по радиото на Беновска К2 - защото излъчват на живо актуални политически събития.
Понеже ЖОРО ми се обижда, че наричам тъпаците от КРС тъпаци, искам извинение! На колене ще падна...!
viliqnko.petkov написа:Европа и Канал 3 излъчват на живо събитието
Явно си бил единственият зрител...
Събитието не е извънредно или неочаквано, та да отсъства от програмните им схеми.
Всъщност тези радиоточки телевизии ли са изобщо?
Роси написа:viliqnko.petkov написа:Европа и Канал 3 излъчват на живо събитието
Всъщност тези радиоточки телевизии ли са изобщо?
Тя аудиторията им не е особено претенциозна, така че са екстра за тях. Важното е да се промиват мозъците на пенсионерите, които останаха да гледат тв.
ТВ Европа така и не вложиха средства за преминаване към HD или поне по-качествена техника.
newto написа:ТВ Европа така и не вложиха средства за преминаване към HD или поне по-качествена техника.
Ми явно си нямат някоя КТБ, която да изсипва чували с пари върху нея, както се случи с ТВ7.
az написа:
Ми явно си нямат някоя КТБ, която да изсипва чували с пари върху нея, както се случи с ТВ7.
Имат си Пеевски. А преди това братът на Петър Стоянов
- cybercrackerbg
- 100+
Да, поне от година скрит собственик на ТВ Европа е Пеевски. По тази причина медии като Фокус, Канал 3 и Европа са послушни и лъскат имиджа на ГЕРБ.
Фокуса не е ли от оная групичка на Костовистите ?
Капиталци, Дневници и там ония медии...

София, жк Овча Купел 2, бл. 9. Тук е високо и чист въздух.