SKY оферта в Австрия за стрийминг Sky X

Телевизиите в България - за телевизионните канали, кабелните мрежи, сателитните оператори, телевизионните кули, телевизионните звезди, сериали и шоу програми
Аватар
popovp
1000+
1000+
Мнения: 2085
Регистриран на: 29 Сеп 2011, 00:02
Местоположение: Варна

SKY оферта в Австрия за стрийминг Sky X

Мнениеот popovp » 06 Мар 2019, 17:39

March 4, 2019
Sky without cable or satellite: Sky X launches in Austria

SKY без кабел или сателит

Sky иска да стане по-малко зависима от кабелната и сателитната дистрибуция и сега предоставя цялата си оферта за платена телевизия в Австрия чрез новата услуга за стрийминг Sky X.
Платформата OTT, която беше представена тази вечер във Виена, включва всички канали, сериали, филми, спортни предавания на живо и избрани безплатни телевизионни канали.
В допълнение към съдържанието по заявка, приложението Sky X предлага линейни канали Sky като Sky 1 HD, Sky Atlantic HD, Sky Arts HD, каналите Sky Cinema и Sky Sport, както и канали от трети страни от телевизионни оператори като Discovery , Търнър, NBC Universal, Disney, National Geographic, Fox, Stingray, Spiegel TV, HighView и Mainstream Media.
Налични са също така и безплатни телевизионни канали като ORF, Servus TV, ARD, ZDF, RTL, Sat.1, ProSieben, VOX, RTL II, кабелни eins и Eurosport 1.
Sky X се предлага в три различни размера на опаковките, които струват между 19,99 € и 34,99 € на месец; абонаментът може да бъде отменен месечно. Има и 14-дневен безплатен пробен период. Зрителите, които само искат да пренасят безплатните канали, могат да направят това за 7,99 евро на месец.
Достъпът е възможен чрез PC, лаптоп, Mac, iOS, Android, Playstation 4 и интелигентни телевизори на Samsung и LG от моделната 2015 година. Sky също предлага кутия за поточно предаване Sky X, която може да бъде закупена за € 19.99 или € 49.99, в зависимост от избрания абонаментен пакет.
Sky препоръчва интернет скорост на предаване на данни от поне 10Mbps за стрийминг на HD съдържание. Всеки абонат може да регистрира до четири приемателни устройства за Sky X; Възможни са до два паралелни потока. В средносрочен план, Sky X ще замени съществуващия по-малък Sky Ticket.
Преглед на широколентовата телевизия: С Sky X, Sky тества нова форма на достъп до услугата си за заплащане на телевизия в възрастта Netflix. Но това не е всичко: Чрез интегриране на безплатни телевизионни канали, телевизионният оператор възнамерява да позиционира платформата за стрийминг като алтернатива на телевизионния прием чрез кабел, сателит и IPTV, като по този начин рискува да се конкурира със своите утвърдени дистрибуторски партньори. Няма съмнение: ако експериментът е успешен в Австрия, на Sky ще отнеме много време да представи модела на другите си пазари.

От:https://www.broadbandtvnews.com/2019...eid=e39c92c514

Назад към

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 6 и 0 госта