SAMSUNG ТВ платформа HD+

Телевизиите в България - за телевизионните канали, кабелните мрежи, сателитните оператори, телевизионните кули, телевизионните звезди, сериали и шоу програми
Аватар
popovp
1000+
1000+
Мнения: 1993
Регистриран на: 29 Сеп 2011, 00:02
Местоположение: Варна

SAMSUNG ТВ платформа HD+

Мнениеот popovp » 06 Мар 2019, 18:04

March 6, 2019
Samsung to add direct HD+ access to TV sets

Samsung добавя HD+достъп в ТВ приемниците

Samsung ще предложи интегриран достъп до немската DTH сателитна платформа HD + на всички нови QLED и Ultra HD телевизори, продавани в Германия от края на март 2019 година.
С решението зрителите не се нуждаят от допълнителен хардуер като декодер, CI + модул или TVkey или смарткарта, за да получат абонаментната платформа, предлагана от спътниковия оператор на Astra SES.
Преди две седмици HD + вече обяви съответното сътрудничество с Panasonic. С присъединяването на Samsung почти всеки втори Ultra HD телевизор, продаван в Германия, ще бъде вграден HD + в бъдеще.
Телевизионните канали се получават чрез вградения сателитен тунер на телевизора през Astra (19,2 ° Изток). Каналите HD + се декриптират чрез система за управление на условен достъп и управление на цифровите права, интегрирана в телевизорите. За да активирате и потвърдите достъпа, телевизорът трябва да е свързан с интернет.
Важно е, че ако купувачът на новия телевизор избере HD + по време на първоначалната инсталация, порталът на производителя на телевизора не се появява, когато устройството е включено, а електронният програмен справочник от HD + (виж изображението).
Техническата база е приложението HbbTV Operator App (HbbTV OpApp), което позволява на операторите на платформи да прилагат собствения си потребителски интерфейс към телевизорите и телевизионните приемници. Предложения и приложения на трети страни остават достъпни на телевизора, когато е избрана опцията HD +, например Sky Deutschland, Netflix или maxdome.
Потребителите на директен достъп също ще могат да използват допълнителни функции като „незабавно рестартиране“ и директен достъп до договарящи телевизионни услуги.
Както при Panasonic, купувачите на телевизорите на Samsung ще могат да тестват HD + за 6 месеца безплатно и без задължение. След безплатния период се прилага редовната месечна цена от € 5.75.

От:https://www.broadbandtvnews.com/2019...eid=e39c92c514
ivaila88
Нов
Нов
Мнения: 5
Регистриран на: 24 Мар 2019, 20:52

Re: SAMSUNG ТВ платформа HD+

Мнениеот ivaila88 » 24 Мар 2019, 20:57

Преди месец някъде трябваше да се премести доста багаж от едно място на друго и имаше доста тежки неща. Пробвахме се без хамали - само аз и още двама и бая зор видяхме.

Назад към

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 4 и 0 госта