https://www.24chasa.bg/novini/article/9277511
Нова нюз ще е новото име на Канал 3 от 4 януари, когато информационната медия ще стартира не само с различна визия, но и с нова програма, съобщи “24 часа”.
Така ще покаже, че вече е неразделна част от “Нова броудкастинг груп”, която купи Канал 3 и други медии от пакета му преди месец и половина.
Нова нюз ще излъчва новини на всеки час, живи включвания от събития и актуални предавания. Медията ще използва новинарския ресурс на Нова телевизия, като сегашният екип на Канал 3 ще бъде запазен. Предстои той да се обучава две седмици в Нова, затова от 14 декември до 4 януари Канал 3 ще излъчва на запис.
Интересно е обаче, дали новините и живите включвания ще се излъчват и по радио Нова нюз, което преполагам все още е собственост на Фреш Медиа България ? Само на мен, ли ми се струва, че гледаемостта на тази телевизия ще е доста по-висока, ако новините им са през час на 30-тата минута от часа, а не на кръгъл час (тогава няма има новини по радиостанциите и по повечето телевизии). Според мен ще се получи добре с повече новини в комбинация с нелоша музика да съществува радио Нова нюз, което до момента излъчва главно само новини от основния ТВ канал ,,Нова"..
Дали пък не четат форума тук

Kакво предстои, ще разберем след 4-ти януари 2021 година....