deian написа:Кога ще спрат да произвеждат л***а
B-92 написа:Планета
Планета фолк
Фен ТВ
Балканика
Фолклор ТВ
Родина
сега и СК Фолк???
добре, че спряха Оникс фолк, Пирин ТВ и Веселина. Та щяха да станат 10 чалга канала. Не станаха ли множко вече?
а в някои градове... Верея мюзик, ТВ Видин, Телекабел М, все чудни фолк-каналчета
deian написа:Тянков, ама все тая
zynth написа:Бъркате фолклорни и поп-фолк телевизии, как не ви е срам?
zynth написа:Бъркате фолклорни и поп-фолк телевизии, как не ви е срам?
a69 написа:deian написа:Кога ще спрат да произвеждат л***а
Е както виждаж, всеки втори гараж е кабеларка
jultur написа:a69 написа:deian написа:Кога ще спрат да произвеждат л***а
Е както виждаж, всеки втори гараж е кабеларка
Хайде първо да ги проверяваме нещата, а после да изказваме мнения: http://www.sawyers.info/newnew/MEDIA.html
a69 написа:zynth написа:Бъркате фолклорни и поп-фолк телевизии, как не ви е срам?
Много ми е интересно, какво определение ще дадеш за фолклорна и фолк ТВ!? Просто не се е родил човекът, който може да разграничи какво точно става на музикалния пазар в БГ! И ако някой ме мъчи да прави автентична фолклорна програма /24часа/ то фалитът му е сигурен! Колко и да ви е болно и мило това е истината.
a69 написа:zynth написа:Бъркате фолклорни и поп-фолк телевизии, как не ви е срам?
Много ми е интересно, какво определение ще дадеш за фолклорна и фолк ТВ!? Просто не се е родил човекът, който може да разграничи какво точно става на музикалния пазар в БГ! И ако някой ме мъчи да прави автентична фолклорна програма /24часа/ то фалитът му е сигурен! Колко и да ви е болно и мило това е истината.
zynth написа:a69 написа:zynth написа:Бъркате фолклорни и поп-фолк телевизии, как не ви е срам?
Всичко ми е ясно и без учебник, само не разбрах за ...сексуалните мотиви
Елементарното в една ТВ е да печели, а това с народна ТВ НЕ СТАВА, освен ако някой не иска да изпере малко пари! Коментарът по0нататък е излишен!
Не схванах общото межу сигурния фалит и разликата, която явно ти не можеш да направиш:
Поп-фолк телевизи са Планета, Фен ТВ, Балканика МТВ,...
Фолклорни са Планета Фолк, Родина, Фолклор ТВ,...
по поп-фолк телевизиите пускат музика от тип поп-фолк, чалга, в която са затъпени сексуални мотиви и мотива за изневярата, в клиповете присъстват почти голи женски и понякога мъжки тела, а музиката е заета от гръцки, сръбски,... песни.
по фолклорните телевизии се пуска музика, в която няма да се открие нито едно от посочените горе, затъпварт се автентичните фолклорни мотиви на българите (ако не знаеш какво е това има учебник по Български Фолклор, там има малко за музиката).
Потребители разглеждащи този форум: 9 и 0 госта