Re: Сутрешните блокове

Телевизиите в България - за телевизионните канали, кабелните мрежи, сателитните оператори, телевизионните кули, телевизионните звезди, сериали и шоу програми
Аватар
Monk
100+
100+
Мнения: 151
Регистриран на: 25 Яну 2007, 11:47

Сутрешните блокове

Мнениеот Monk » 14 Сеп 2007, 21:26

По принцип не съм от ранобудните се, но напоследък, може би от възрастта, взех да се събуждам рано, и , разбира се, първата ми работа е да включа телевизора, който е срещу мен! Часът е седем без нещо - изпреварвайки се един друг стартират утринните блокове на ефирните национални телевизии! С вид на изнервени лезбийки-преподавателки в средно училище, се появяват водещите дами  на БНТ! Сравнително интелигентни, обменят реплики на фона на заглавията от вестниците, които ,освен прочетени, излизат и на лента отдолу, сякаш да подчертаят кошмарното начало на деня - те са предимно негативна информация! В същото време Коритаров и Бареков се разбуждат в другите две нац.ефирни тв.- напоследък-ярка тенденция да поднасят саркастично по-атрактивните заглавия от печата. Докато Бареков и Ани Цолова търсят парадоксите в заглавия и съдържание някак по-отгоре, разбира се, Дудука демонстрира и добрата си и услужлива памет и аналогии от близката история, компенсирайки неинформираната Цолова, то Коритаров с ерудицията на стар ДС кадър по линия Албания, СФРЮ и Китай , влага двусмислена риторика в поднасянето на заглавията, краткия цитат и коментар, а също и в отреагирането на зрителските обаждания. Лора Крумова встъпва в женската си същност и балансира и смекчава нещата, но в определени сутрини, поради чисто женски причини, вероятно, е по-груба и крайна и влиза в конфронтация със зрителите - тогава пък агент Алберт я спасява!
Как да е - идва кошмарният час - 8 до 9!?!?
Всеки българин, гледащ от 8 до 9 националните ефирни тв. блокове, проклина участта, че се е родил и живее в България!
Настъпва политическа говорилня- лудница!
Григоров все пак е симпатичен с опита си да кани авторите и редакторите на вече отпечатаните във вестниците новини, заедно със социолози, които да коментират написаното или редактираното от тях- пресклуб на БНТ! Прегърбен и мрънкащ, все пак той е по -диалогичен от конкурентите си в ефира - какво става в този момент:
НТВ - "Коритаров Лайв" - Агент Алберт провежда сам кръстосан разпит на доброволно дошлата жертва в студиото! Със завидна витиеватост в изказа и все по-бавен словоред, изнасиленият от трудоваци изнасилва гостите си в студиото, сякаш да отмъсти за незавидното си минало в армията и в ДС!?
В същото време Бареков търси новина и я намира не къде да е , а в харизматичната, емблематична и култова личност на Б.Б.!? На всяка пета дума! Като бивш водещ на чалга-предаването на радио "Канал Ком"-"Чака-рака", а същото - и по радио "Веселина", Бареков много добре знае, че няма негативна реклама , има само реклама, както на водката "Файф кроунс", така и на "Герб"- те хората - същите! Интересите - същите, само , умножени по много!!?!И двамата разпитват, подпитват, повтарят едни и същи въпроси, само и само да покрият времето , а дори напоследък с 2-3 минути и пресрочват времето на новините, сякаш да покажат на шефовете си, че много работят!
Отвреме-навреме се появяват Лора Крумова и Ани Цолова да покажат бюст, деколте и да успокоят и замажат нещата, а и да водят по-незначителните събития в блока! До културата оцеляват само културтрегерите, които стават по-късно!
След като българинът е ударен в главата рано сутрин от рекордна доза наглост, песимизъм, безочие, блюдолизост, словослагачество, цинизъм, той, горе-долу по това време става, разкършва се с надута глава, отива до тоалетната, отива до банята, закусва, ако жена му не е по-негативно настроена от него, и , все пак, му е приготвила нещо като закуска, - и трябва да отиде на работа да вади хляба на семейството си, да плаща данъците си и пр.!
Разбира се - псува - единствено псуването е резултатът от т.н. сутрешни блокове на националните ефирни телевизии!
Разбира се не постулирам българските утринни тв.блокове да заприличат на този на 1 канал на Руската тв., където няма политика, има само забавна информация оттук и оттам, но сякаш и прекалената негативна политизация ни е много и ни пречи - пречи за нашето нормално ежедневие и стопански личен просперитет!
Ако има други мнения по този въпрос, ще ми бъде интересно да ги прочета! :Cap
Аватар
just listen
100+
100+
Мнения: 156
Регистриран на: 01 Юни 2005, 09:28
Местоположение: София
CONTACT:

Re: Сутрешните блокове

Мнениеот just listen » 16 Сеп 2007, 00:31

:Horray
едва ли ще има кой знае колко различни мнения от това, прекрасно си описал всичко за сутрешните блокове, за съжаление вярни неща...
Изображение
Аватар
misho36
500+
500+
Мнения: 719
Регистриран на: 10 Май 2005, 13:31
Местоположение: Варна

Re: Сутрешните блокове

Мнениеот misho36 » 16 Сеп 2007, 01:19

Коританов е ужасен,нестига че си призна за ДС ами и още седи в НТВ и побърква хората,тоя човек трябваше отдавна да се скрие,а не да стряска хората рано сутрин.А тия от канал 1 ги е ударила сачмата  :Drunk
Последна промяна 1 на misho36, променена общо 16 пъти
Аватар
Monk
100+
100+
Мнения: 151
Регистриран на: 25 Яну 2007, 11:47

Re: Сутрешните блокове

Мнениеот Monk » 18 Сеп 2007, 18:51

Юлияна Дончева припадна по време на тв участие

В съобщение до медиите от "Новото време" уточниха, че тя е получила ортостатичен колапс
18.09.2007

Снимка: Сиела.нетКандидатът за кмет на София от коалиция "Съюз БГ" (Движение "Гергьовден", "Новото време" и ЗНС) Юлияна Дончева припадна по време на участие в сутришния блок на БНТ.

В съобщение до медиите от "Новото време" уточниха, че тя е получила ортостатичен колапс.

Медицинският екип на телевизията е оказал на Дончева първа помощ и установил диагнозата, симптомите на която са събиране границите на кръвното налягане и колапс.

След консултация със специалисти от институт "Пирогов" било установено, че това състояние е естествена реакция на организма и не представлява сериозен здравословен проблем.

Дончева, която бе депутат от НДСВ в предишния парламент, бе водеща на предването "Звезди в ефира" на националната телевизия. След като не успя да спечели мандат за новото Народно събрание, тя води предаването "Извън контрол" по Евроком :focus:
C.R.U-TO
500+
500+
Мнения: 698
Регистриран на: 10 Дек 2005, 22:43
Местоположение: СОФИЯ
CONTACT:

Re: Сутрешните блокове

Мнениеот C.R.U-TO » 18 Сеп 2007, 20:43

само нтв

Назад към

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 5 и 0 госта