Асен Григоров стана шеф на Re:tv

Телевизиите в България - за телевизионните канали, кабелните мрежи, сателитните оператори, телевизионните кули, телевизионните звезди, сериали и шоу програми
Аватар
Monk
100+
100+
Мнения: 151
Регистриран на: 25 Яну 2007, 11:47

Асен Григоров стана шеф на Re:tv

Мнениеот Monk » 09 Ное 2007, 18:39

Желаем ти успех, Асене, ти беше един от малкото кадърни и честни журналисти в БНТ!
Асен Григоров стана шеф на Re:tv
09 Ноември 2007, 12:40
Източник: News.dir.bg
Досегашният водещ в сутрешния блок на държавната телевизия Асен Григоров бе избран за изпълнителен директор на Re:tv
Новата медия е първият проект, подкрепен от Фондация "Граждански медии", предаде БНТ. Телевизия ще бъде първият проект, който фондация "Граждански медии" ще подкрепи. "Създаването на независима и свободна новинарска телевизия, която да следва световните професионални стандарти и да постигне висок рейтинг е от ключово значение за развитието на гражданското общество. Това е целта, която учредителите на фондацията в обществена полза "Граждански медии" си поставят със стартирането на своя първи проект", коментира Светослав Божилов, председател на Съвета на дарителите на фондацията. Идеята за диалогична медиа определя и името на канала - Re:tv.
Григоров днес официално напуска БНТ и започва работа по проекта. "Re:TV ще бъде силна медиа с ясна гражанска позиция, която ще работи не "ЗА", а "С" аудиторията. Ще бъде телевизия, която цени високо личностите и професионалната журналистика", каза Асен Григоров. Проектът е в начална фаза и детайли за него ще бъдат представени след няколко месеца.

Назад към

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 3 и 0 госта