Предаването "На кафе" с Гала ще е отново в ефир от 16.02.09
Предаването "На кафе" с Гала ще е отново в ефир от 16.02.09
.
Последна промяна 4 на itzo_92, променена общо 27 пъти
Re: Предаването "На кафе" с Гала ще е отново в ефир от 16.02.09
Това предаване не беше кой знае колко интересно. Може би Global Vision са го пуснали, за да има с какво да пълнят "Господарите" след това.
Но да се радваме, че се завръща "На кафе", а не "Имаш поща"

Но да се радваме, че се завръща "На кафе", а не "Имаш поща"

Иако, че се завръшта е само за тези които имат време да гледат телевизиа.
Последна промяна 1 на Zen, променена общо 16 пъти
.
Последна промяна 1 на itzo_92, променена общо 17 пъти
Много го харесвах това предаване,а Гала ми е много любима.Радвам се че ще се появи отново в ефира и обещавам да я гледам 

Според мен, MTG правят крачка назад със закупуването на това предаване.
- >>> FM STEREO <<<
- 1000+
Защо мислиш така?Да приемем,че самото предаване ще е с нова визия,идеи и т.н.няма проблем.Без манджите на Варвара,"меките" разговори с Евгени Минчев и още някои неща,предаването може да има смисъл 
P.S.Да оставим настрана факта,че това е жълта новина.

P.S.Да оставим настрана факта,че това е жълта новина.
Толкова ли те отхвърлят връстниците ти, душко?
Не мога да разбера какво толкова харесвате на това тъпо предаване-сапунка, предназначено за безработни домакини, които го гледат (по-точно, слушат какво се говори), докато мият чиниите? Гласувах с "не" и се учудих колко хора са гласували с "да".
И за мен опитите да се реанимират предавания отмрели по естествет път са обречени на неуспех. Принципно родният ефир е пълен с предавания на системи (всичките последни напъни на Слави, обречените на безкрайна повтаряемост риалита, безумните игри на Луканов и т.н.), а сега направо взеха и от нафталина да съживяват. Това е грешка, както беше грешка вземането на Искрено и Лично (за щастие бързо поправена) и както ще е грешка връщането на Стани Богат. Телевизията е динамичен процес, не можеш да разчиташ, че ще се закрепиш на стара слава. Това, което е работело преди години няма начин да работи и днес. В случая с Гала, обаче най-вероятно няма да разберем, понеже предаването е по никое време.
- Радио София
- 100+
Adv, доста логично коментираш.
Гала си е ОК, но като цяло реанимацията на предавания е грешка. Всяко нещо с времето си. Помня как съм слушал радио преди 100 години. Тогава имаше един-единствен "Нощен Хоризонт", една Божана Димитрова и т.н., но ако сега чуеш записи от тези предавания, това ще бъде най-смешното нещо на света.
Та... прав си де.

Гала си е ОК, но като цяло реанимацията на предавания е грешка. Всяко нещо с времето си. Помня как съм слушал радио преди 100 години. Тогава имаше един-единствен "Нощен Хоризонт", една Божана Димитрова и т.н., но ако сега чуеш записи от тези предавания, това ще бъде най-смешното нещо на света.
Та... прав си де.
- >>> FM STEREO <<<
- 1000+
Аз не съм гласувал.Ако ми се въртят старите познати лица,домашната атмосфера (много странно,какво искаха да покажат с това?),бих избрал твърдо превключване на канала.А и водещата е леко захабена. 

Аз гласувах "за". Много ме кефи кака Гала от край време ;-)
Предпочитам каквото и да е пред примерно утринното "шоу" на ГерговТВ и Бареков ;-)
Предпочитам каквото и да е пред примерно утринното "шоу" на ГерговТВ и Бареков ;-)
-
- Нов
Гала е една проста и зла жена.
Шшшшт! Ще те чуе някое феминистско НПО и ще те съди до дупка... докато ти вземе последната паричка! 

ADV,
Ето за такива мисли те уважавам! Взе ми думите от устата.. Аз бях решил да не изпадам в анализи за Гала и за Стани богат и т.н., но нещо се отазах...
Ето за такива мисли те уважавам! Взе ми думите от устата.. Аз бях решил да не изпадам в анализи за Гала и за Стани богат и т.н., но нещо се отазах...
- >>> FM STEREO <<<
- 1000+
radiator написа:ADV,
Не си и струва,тези предавания ще са на екран прекалено малко време.Едва ли на MTG им се иска да пропадне Нова ТВ.
Охо, колеги здравейте! От известно време не съм се меркал по тези ширини.
Също така защо ми се струва, че използваш чужди материали, под които не си цитирал автора, или поне източника.
Плагиат си, човече! Не може да присвояваш един текст, като го едитваш от 1л., ед.ч.!
Тоя един сайт да не би да е http://www.TELEmaniac.com ?!
Май да! Защото текста към новината за завръщането на "На кафе" е мой и е пуснат 43 минутки след полунощ на 16. Януари. До тук спирам коментара, защото мога да те злепоставя. Бил си го публикувал ти. Публикува изображение от сайта на Нова, в което се вижда рекламното време и кое колко ще струва от февруари, но никъде не пишеше за "На кафе", а само "Morning Talk Show" от 10 до 12. Но нашите източници са други, пък се оказаха и по-точни - от 09:30 часа ще да е това "На кафе", пък и точна дата дадохме. Така че, ако очакваме ти да не информираш - значи да умрем на улицата: гладни и боси!
А ето и оригиналния и авторски текст:

http://www.telemaniac.com/coffee_gala-return-news1619
Плагиат и неблагодарник!
ПП: По темата ---> Супер, че го връщат, но само да вмъкна, че това ще е вътрешна продукция с мениджър - Олга Лозанова. Само да отбележа, че тази информация за вътрешната продукция е отново "изкопирана" от itzo_92 или поне така би му се искало.

itzo_92, защо ми се струва, че се познаваме и от друг форум, а?itzo_92 написа:Здравейте!От 16.02.09 Предаването "На кафе" с Гала ще е отново в ефира на Нова тв!Всяка делнична сутрин от 09.30 часа до 12.00 часа!С голямо удовоствие и ексклузивност съобщавам, че култовото предаване на Гала и Нова ТВ - “На кафе” - се завръща в националния ефир от 16 Февруари 2009 година от 09:30 часа всеки делничен ден в продължение на 2 часа и половина. Гости-всякакви, теми-всякакви, водещ-един: неповторимата Гала, за която стана ясно, че ще участва и в третото издание на VIP Brother. Така че точно след месец отново ще имаме възможността да се будим в компанията на Гала и с по чаша “На кафе”.![]()
![]()

Също така защо ми се струва, че използваш чужди материали, под които не си цитирал автора, или поне източника.

itzo_92 написа:ShaK написа:Това от весник уикенд ли го изкопира днеска го прочетох яко е че се завръшта , галка винаги е канела яки гости![]()
Не снощи го прочетох и го публикувах в един сайт,може и да го цитират моят пост!
Тоя един сайт да не би да е http://www.TELEmaniac.com ?!

А ето и оригиналния и авторски текст:

http://www.telemaniac.com/coffee_gala-return-news1619
Плагиат и неблагодарник!
ПП: По темата ---> Супер, че го връщат, но само да вмъкна, че това ще е вътрешна продукция с мениджър - Олга Лозанова. Само да отбележа, че тази информация за вътрешната продукция е отново "изкопирана" от itzo_92 или поне така би му се искало.

- Miss_Smart
- 100+
Аз нали съм си малко блондинка,та да попитам, как точно Гала ще води, след като официално обяви, че влиза в къщата на ВИП Брадър,а той ще се излъчва през м.Март...Или ще води 2 седмици, след което ще ни изненадат с поредната завърнала се легенда-Милен Цветков????
Вероятно ще има ко-водещ ....и се надявам той да бъде ново лице.
Вероятно ще има ко-водещ ....и се надявам той да бъде ново лице.

Можете ли да ми кажете някакъв е-майл на НТВ,защото тези които са написани до информацията на телевизията не са валидни,а във сайта никъде не ги пишат само някакъв телефон.