Мнениеот bubic » 22 Яну 2009, 20:12
ФМ, склонен съм веднга да ти се извиня,даже го правя моментално,връщам си думите назад,съжелявам за грешката. Но не мисля,че съм забравил чак дотам българския,че да не мога да разбера смисъла на едно изречение,но много те моля да ми го поясниш ,т.е.смисъла на постинга ти от 21-ви януари,в 10ч.38мин. И можеш ли да обясниш мотивите си за изтриването на поста ми,защо някой друг не го изтри и защо трябва въобще да се трият постове.
Мис Смарт, понеже досега съм се възхищавал от Вашите постове и съм ги давал за пример много пъти,ще се въздържа от коментар на репликата Ви към мен,само бих казал,че не отива на дама да е арогантна,независимо от способностите,които притежава. Особено това има стойност,когато се държите към някого,който твърдо застава зад Ваши тези. И трето,ако съм сбъркал към ФМ,с нищо не съм засегнал Вашето достойнство,нито пряко,нито косвено,но едва ли думите ми имат значение за Вас,така че,спокойно...
О,впрочем забелязвам,че ми приписвате дейност,която не съм провел,а тази,че определям кой е буден и кой не,не допускате ли,че грешите,ако не,посочете кого съм определил за буден и кого не. Аз не си спомням такова нещо. Що се касае за антикомунизма ,който проявявам,изглежда ,че също нещо не сте разбрала. Хем твърдите ,че ФМ (навярно и други) се бори с "нашата действителност",хем изразявате неодобрение от втръсналия ми антикомунизъм. Ами нашата действителност е обусловена от комунизма и комунистите,това не го ли знаете, за това пишат толкова много българи,аз чета някои текстове. Или Вие ,комунистите вече ги ряазглеждате като капиталисти,които нямат нищо общо с "нашата действителност"-( фразта е на М.Смарт). Скромната информация,с която разполагам ми подсказва,че Република България се управлява от комунистическата партия,но под името БСП. Президентът и министър-председателя на страната са комунисти и никога не са се отричали от своите идеологически убеждения. Всички лостове на властта,бизнеса,икономиката,дипломацията,армията,службите за сигурност и пр. са в ръцете на комунистите. Точно това са факторите,които определят "нашата действителност". Ако нещо греша, посочете други фактори,които определят "нашата действителност", срещу която се бори ФМ и други като него,навярно и Вие. Доколкото си спомням,точно Вашите 4-5 коментара за "нашата действителност" дълбоко разобличаваха комунистите. Какъв е изводът,или аз греша,или Вие,е, ако грешката е у мен,следват искрени извинения...