Страница 1 от 1

Свалят от ефир Арт-трафик

Публикувано на: 31 Мар 2010, 01:31
от Monk
http://probg.bg/statija/art_traffic/zart-trafik-nyama-da-bde-chast-ot-programata-na-pro-bg.html

Свалят от ефир Арт-трафик, едно от малкото предавания, които напоследък ми беше приятно да гледам, водено от Петя Дикова, чаровна и интелигентна като майка си и баща си!
Ония педал Тошев щял да води предаването за култура на Про.Бг!?
Пак победа за педалската мафия в Б-я!? :(

Re: Свалят от ефир Арт-трафик

Публикувано на: 31 Мар 2010, 09:01
от ЖОРО
Що пък трябва да има победа над педалската мафия .... така е многоо добре....

Re: Свалят от ефир Арт-трафик

Публикувано на: 31 Мар 2010, 13:37
от jorkata
Едно от малкото хубави предавания в ефира ще бъде спряно.Жалко.Харесваше ми.Те ПроБг тотално не знаят какво им се случва и какво да правят.Пускат предавания,спират ги,сменят водещи....въобще....зле са.Крайно неориентирани.

Re: Свалят от ефир Арт-трафик

Публикувано на: 31 Мар 2010, 18:20
от fox
Помня първото предаване, помня и много други, но не мога да си простя, че пропуснах последното. :'( Защо в България всичко качествено и некомерсиално си отива?
Когато дойдох в Холандия си взех с мен един приемник на Булсатком, за да не се откъсна тотално от родината. Честно да си говорим, няма какво да гледам - няма. Турски серияли, риалити програми и чалга! Кой е този, който иска на всяка цена българският народ да изпростее до безумие!??? Подобни предавания трябва да бъдат умишлено държани в ефир, като противодействие на простотията която блика от него!
Дано Петя намери нова трибуна на старото си вече предаване - ще го гледаме!!!

Re: Свалят от ефир Арт-трафик

Публикувано на: 31 Мар 2010, 22:04
от Юнак
Да си припомним, че замисълът на Арт трафик бе на покойната Живка Гичева (мисля, че я опяха и я забравиха). Бибрадърката няма нищо общо извън гримасите и отчайващите опити за влизане в темите.