Мдаааа.,като гледам останалите теми , информацията която ще пусна едва ли е неочаквана !
Но да карам по ред !
В четвъртък взех от приятелчето тунера модел DTR-08 на Elit и с огромно нетърпение прибирайки се вкъщи го разопаковох за да го истествам първо тук , да видя какво излиза въобще . Първо бях доста притеснен защото от години съм на кабелна телевизия и нямам ефирна антена , ама никаква , добре че в комплекта има сложена някаква,поне за пробата !
Първо сканиране нищо , следва самодейни импровизации на тема антена / външна!/ , излезе Пробг на 23 канал , ни звук ,ну вопъл ,ни стон ,,,,ни образ ! Продължих с импровизациите по антената и ,хоп излезе бТВ на 40 канал , само звук без образ . На 64-ти НИЩО !!!
В петък след работа заминах на вилата и събота и неделя си играх , смени на антени ,щуротии и тем подобни , Нищо !
За сега се отказвам от експериментите по "улавянето" на цифров сигнал в провинцията ,поне до официалното пускане на същата , щото взех вече да се ядосвам !
Много благодаря на всички отзовали се на повика ми за помощ , по натам пак ще ви досаждам !
Искренно ВАШ ,активен читател !
Станко.