Джорджи™ написа:^^^^^ На тоя продажен трол някой да му каже да спре да ми репликира съобщенията, защото съм го поставил в списъка с игнорирани.
О не, пак започва историята с qwerty1 като в темата за Авторадио.

Джорджи™ написа:^^^^^ На тоя продажен трол някой да му каже да спре да ми репликира съобщенията, защото съм го поставил в списъка с игнорирани.
Джорджи™ написа:Nova TV HD тръгва в петък. Дали ще бъде пуснат HD сигнал и на националния мултиплекс?
Дали може и БНТ ХД и БТВ ХД също да бъдат качени?
Днес пред обед, Гала беше с ужасно качество, сигурно ефективната резолюция на сигнала беше много под 576и.
минстрел написа:Джорджи™ написа:Nova TV HD тръгва в петък. Дали ще бъде пуснат HD сигнал и на националния мултиплекс?
Дали може и БНТ ХД и БТВ ХД също да бъдат качени?
Днес пред обед, Гала беше с ужасно качество, сигурно ефективната резолюция на сигнала беше много под 576и.
Къде изобщо тръгва Нова HD?
alex2510 написа:Вчера гледах инфо в Предавател за Нова и погледнах в таблицата за ефирното излъчване. Да не би да правят някакво разместване? Засега MUX 2 е на 49 канал в Русе. Но там пише, че ще бъде преместен на 26 канал. И не е само за Русе и в някои други градове е така.
Джорджи™ написа:Според мен Борисов е черният дявол, който дърпа конците така, че нищо да не се получава нито с ефирната телевизия, нито с ефирното радио.
Гласувайте да падне от власт.
Джорджи™ написа:Според мен Борисов е черният дявол, който дърпа конците така, че нищо да не се получава нито с ефирната телевизия, нито с ефирното радио.
Гласувайте да падне от власт.
Джорджи™ написа:От ЕС ще ни извадят и без това за безкрайна корупция и мафия, и че не отговаряме на директивите на ЕС и стандартите на живот там!
Джорджи™ написа:az написа:Е това наистина ще си го закача в рамка. BTW имам чувството, че си "млад дихател", който е виждал социализЪма само на картинка
Какво общо има социализъма със сегашната политическа номенклатура и положение?![]()
Достатъчно е само никога да не влезем в Шенген и в Еврозоната. Достатъчно показателно е
az написа:Джорджи™ написа:az написа:Е това наистина ще си го закача в рамка. BTW имам чувството, че си "млад дихател", който е виждал социализЪма само на картинка
Какво общо има социализъма със сегашната политическа номенклатура и положение?![]()
Достатъчно е само никога да не влезем в Шенген и в Еврозоната. Достатъчно показателно е
Дреме ми за Шенген, но еврозоната действително е важна и колкото по-скоро сме там, толкова по-добре. BTW да се поставя Шенген и еврото на една плоскост е доста погрешно. Еврозоната е в пъти по-важна за нас.
az написа:Джорджи™ написа:От ЕС ще ни извадят и без това за безкрайна корупция и мафия, и че не отговаряме на директивите на ЕС и стандартите на живот там!
Е това наистина ще си го закача в рамка. BTW имам чувството, че си "млад дихател", който е виждал социализЪма само на картинка. Спирам обаче, защото съвсем оспамихме темата.
nvr написа:Водката е отрова!Аз предпочитам бира,ракия,уиски,бренди и ром.
nvr написа:E така смятам аз,нека всеки има мнение...
Потребители разглеждащи този форум: 7 и 0 госта