Stani написа:Ще пуснат още 300 канала![]()
![]()
да направо ще свалят цялата АСТРА с 1600 канала наземнно

Stani написа:Ще пуснат още 300 канала![]()
![]()
Джорджи™ написа:А иначе, с обикновен коаксиален кабел без нищо на него и дължина 5 метра дали ще се хваща сигнала добре, ако е свързан директно към вход антена на телевизор?
Джорджи™ написа:А иначе, с обикновен коаксиален кабел без нищо на него и дължина 5 метра дали ще се хваща сигнала добре, ако е свързан директно към вход антена на телевизор?
Джорджи™ написа:stankos написа:И какво ти пречи на края на този кабел да монтираш една антена?
Каква антена?
stankos написа:Джорджи™ написа:stankos написа:И какво ти пречи на края на този кабел да монтираш една антена?
Каква антена?
Вече съм ти отговорил! Просто го прочети и осмисли !
Ако ти се дават пари и не искаш да загрозиш фасадата такава : https://vikiwat.com/vanshna-antena-knan ... lte-filtar
bojko84 написа:БНТ сваля 2 от програмите си от мултиплексa,
Двата нишови канала на БНТ - БНТ2 и БНТ3 - ще бъдат свалени от цифровия мултиплекс и вече ще се разпространяват само по кабел и сателит.
Мярката ще влезе в сила скоро и е част от антикризисната финансова програма на телевизията, която се бори да не обяви фалит, обяви днес на дискусия за бъдещето на обществената медия генералният директор Емил Кошлуков.
https://offnews.bg/medii/bnt-svalia-2-o ... 15076.html
playboby написа:Добре ще е да остане ефирното излъчване от точките, от които се покриват със сигнал големи територии, като например връх Ботев, Копитото и др. В родния ми Червен бряг мултиплекса се приема без проблеми от вр. Ботев, Ябланица и Струпец, а с по-сериозна антена се вижда дори от Белоградчик. От местната тв кула също се излъчва, което е абсолютно излишно според мен. Така биха се намалили разходите за излъчване, а зоната на покритие ще остане голяма.
Джорджи™ написа:Не е честно да ни пробутват през гърлата тези кабелярки като манна небесна, когато ние не ги искаме!
Сателитът е най-скъп - затова има само 3 сат оператора и 300 кабелярки..
Потребители разглеждащи този форум: 4 и 0 госта