denyo написа:То е ясно, че не е мислено като са го правили, щото мисленето е трудно. Ама аз като реша да не мисля и си получавам заслуженото, както и вие предполагам. Значи, да разбирам, че има различни номинални стойности на ваучерите за различните райони. Ами да ми даде някой документа на министерството в който го пише това "номинална стойност на ваучера за район Х = ХХ лева". И да ми обясни какъв е смисъла тогава да се печатат номинали по ваучерите, които предварително е ясно, че няма да са верни? А това да се позволи да не се гледат някои безплатни канали, дава прекалено голяма свобода на търговеца мисля. До голяма степен с многото ИЛИ-та в условията, на съвестта на търговеца се разчита, какви устройства да подбере. Какво ще кажете за липсата на модулатор или калпавия такъв почти навсякъде в страната? Това е условие твърдо (без ИЛИ-а и пожелания) залегнало в условията на поръчката. Все пак, бъдещето трябваше да е ясно, така разбрах аз благодарение на похарчените няколко милиона.
ЖОРО написа:denyo написа:То е ясно, че не е мислено като са го правили, щото мисленето е трудно. Ама аз като реша да не мисля и си получавам заслуженото, както и вие предполагам. Значи, да разбирам, че има различни номинални стойности на ваучерите за различните райони. Ами да ми даде някой документа на министерството в който го пише това "номинална стойност на ваучера за район Х = ХХ лева". И да ми обясни какъв е смисъла тогава да се печатат номинали по ваучерите, които предварително е ясно, че няма да са верни? А това да се позволи да не се гледат някои безплатни канали, дава прекалено голяма свобода на търговеца мисля. До голяма степен с многото ИЛИ-та в условията, на съвестта на търговеца се разчита, какви устройства да подбере. Какво ще кажете за липсата на модулатор или калпавия такъв почти навсякъде в страната? Това е условие твърдо (без ИЛИ-а и пожелания) залегнало в условията на поръчката. Все пак, бъдещето трябваше да е ясно, така разбрах аз благодарение на похарчените няколко милиона.
Така кажи до кои канали няма достъп ?
RF модулатор на приемника не е задължителен има такива устройства именно и за това са измислени .
Ако продължаваш да пишеш глупусти ще ти поискам БАН казах че цената на ваучера няма как да бъде фиксирана защото ако липсва декодера за 39лв лв какво става ?
ЖОРО написа:denyo написа:То е ясно, че не е мислено като са го правили, щото мисленето е трудно. Ама аз като реша да не мисля и си получавам заслуженото, както и вие предполагам. Значи, да разбирам, че има различни номинални стойности на ваучерите за различните райони. Ами да ми даде някой документа на министерството в който го пише това "номинална стойност на ваучера за район Х = ХХ лева". И да ми обясни какъв е смисъла тогава да се печатат номинали по ваучерите, които предварително е ясно, че няма да са верни? А това да се позволи да не се гледат някои безплатни канали, дава прекалено голяма свобода на търговеца мисля. До голяма степен с многото ИЛИ-та в условията, на съвестта на търговеца се разчита, какви устройства да подбере. Какво ще кажете за липсата на модулатор или калпавия такъв почти навсякъде в страната? Това е условие твърдо (без ИЛИ-а и пожелания) залегнало в условията на поръчката. Все пак, бъдещето трябваше да е ясно, така разбрах аз благодарение на похарчените няколко милиона.
Така кажи до кои канали няма достъп ?
RF модулатор на приемника не е задължителен има такива устройства именно и за това са измислени .
Ако продължаваш да пишеш глупусти ще ти поискам БАН казах че цената на ваучера няма как да бъде фиксирана защото ако липсва декодера за 39лв лв какво става ?
nnnnn75 написа:правят нещо тук от 1 2 часа програмите изчезват и пак идват
ЖОРО написа:не
newto написа:ЖОРО написа:не
Е, като "не", какво тогава правят?
ЖОРО написа:Те не правят нищо в момента..
cybercrackerbg написа: Да, този форум е за взаимопомощ и свободно изразяване на мнения. Така че, уважаеми Жоро, моля да не се държиш като милиционер или надут пуяк и не плаши хората с банове.
cybercrackerbg написа:bTV Action няма да се излъчва свободно ефирно, доколкото знам, поне до Нова година не очаквайте раздвижване по муксовете. Т.е. нови ефирни канали засега няма да има.
Потребители разглеждащи този форум: 4 и 0 госта