Новини около цифровизацията у нас
Re: Новини около цифровизацията у нас
ТВ САКАН САМОКОВ РРС"БОРОВЕЦ" - 40 КАНАЛ - ТЕСТ СИГНАЛ
-
- 100+
Май пак се бърника нещо-няма EPG на нито един канал?! 

То и да има - кел файда?!
Сега е 11:20 ч. и какво имаме:
* напр. БНТ1: по програма "Култура.БГ" - излъчва се редовна планирана пресконференция;
* напр. Nova: по програма "На кафе" - излъчва се пресконференцията
* напр. по Bulgaria ON AIR: по програма филм "Светът отгоре" - излъчва се пресконференцията
по bTV не знам, върви рекламен блок.
Напълно е безсмислен този EPG.
Сега е 11:20 ч. и какво имаме:
* напр. БНТ1: по програма "Култура.БГ" - излъчва се редовна планирана пресконференция;
* напр. Nova: по програма "На кафе" - излъчва се пресконференцията
* напр. по Bulgaria ON AIR: по програма филм "Светът отгоре" - излъчва се пресконференцията
по bTV не знам, върви рекламен блок.
Напълно е безсмислен този EPG.
Най-добре е телевизията да премине на излъчване и без картина, аналогично на софийският Даб - без звук
nradkov написа:Най-добре е телевизията да премине на излъчване и без картина, аналогично на софийският Даб - без звук

- viliqnko.petkov
- 500+
Stani написа:nradkov написа:Най-добре е телевизията да премине на излъчване и без картина, аналогично на софийският Даб - без звук
То натам отиват нещата.
И аз съм съгласен

EPG-то се върна от 22:30 ч. на 19.11.2020 г.
Първото предаване, на което се вижда EPG-то е "Шоуто на Николаос Цитиридис".
По-лошото е, че докато бърникаха по цифровата телевизия бяха бъгнали сигнала и щом стигнех до бТВ, телевизора ми блокираше тотално.
Нито можех да сменям каналите, нито да променям звука, нито да пипам настройките.
Това се случва всеки път, когато бърникат по цифровата телевизия, само че друг път бъга с блокирането е бил на Нова или на БНТ.
За да сменям каналите трябваше да извадя кабела на антената и да рестартирам телевизора.
Поне да пуснат още телевизии, а не само тези 5.
По-лошото е, че докато бърникаха по цифровата телевизия бяха бъгнали сигнала и щом стигнех до бТВ, телевизора ми блокираше тотално.
Нито можех да сменям каналите, нито да променям звука, нито да пипам настройките.
Това се случва всеки път, когато бърникат по цифровата телевизия, само че друг път бъга с блокирането е бил на Нова или на БНТ.
За да сменям каналите трябваше да извадя кабела на антената и да рестартирам телевизора.

biggeorge написа:EPG-то се върна от 22:30 ч. на 19.11.2020 г.
Пресканирай на ново и ще се оправи.
Оправи се, но чак когато дойде EPG-то.

Нямаше да е лошо ако бяха пуснали Btv comedy,Btv cinema,Btv action,RING,Diema,Kino Nova,Nova sport,Diema Family.Също и Евроком,Канал 3,Алфа ТВ и др
Подкрепям стартирането на DAB+ излъчването в България
nvr написа:Нямаше да е лошо ако бяха пуснали Btv comedy,Btv cinema,Btv action,RING,Diema,Kino Nova,Nova sport,Diema Family.Също и Евроком,Канал 3,Алфа ТВ и др
Колко си готов да плащаш?
Гледам,нищо ...пак гледам,пак нищо....викам си "Тука има нещо "!
Колко съм готов да плащам ли.
В съседна Сърбия предлагат 15 свободни канали с HD качество голяма част, както и още 35 канала пратени. Като цената е 10 лева на месец (599 RSD). В пакета влиза само картата за достъп.
Ако качеството е наистина хубаво и каналите достатъчно разнообразни, то ще платя и повече.
https://mtsantenatv.rs/index.html
В съседна Сърбия предлагат 15 свободни канали с HD качество голяма част, както и още 35 канала пратени. Като цената е 10 лева на месец (599 RSD). В пакета влиза само картата за достъп.
Ако качеството е наистина хубаво и каналите достатъчно разнообразни, то ще платя и повече.
https://mtsantenatv.rs/index.html
Вярвам, сега Vivscom да сложи вече тяхната NovaNews на мястото на Тестовия канал, а и има доста място други реализации. А пък има вече и радиа...! 

a69 написа:Вярвам, сега Vivscom да сложи вече тяхната NovaNews на мястото на Тестовия канал, а и има доста място други реализации. А пък има вече и радиа...!
какво казваш да не би на двб-т да има освен тв и радиостанции ?