Свиленград
Свиленград
Предполагам ще е временно.Аз въобще не ги закачам.
Re: Свиленград
ogibo да знаеш за какво са тези предаватели дето днес ги слагат на един от блоковете в простор
Сори за късното включване. На кой блок е монтиран? Нямал съм път на там скоро.На 2-ри блок има монтирана клетка на М-тел.Абе днес или утре ще мина да видя?
Днес ги видях тези антени, но не мога да разбера за какво са. На пощата също е кацнала нова антена, на която има и насочена към „Простор” една от тези затворени „чинии”.Следващият път ще я снимам, за да я видят всички и да си кажат мнението.
ако можеш проучи въпрос , че ми е интересно за какво са тези антени
Ами то стана както предполагах. Днес добавиха вече и GSM антените.Само не знам на кой оператор са.
сигурен ли си че e GSM да не е някакъв WiMAX оператор
видя ли кое радио ще стартира в свиленград?
Дано, ама не ми се вярва.На пощата също монтираха нещо, но днес не съм минавал от там, та не знам какво е.да не е някакъв WiMAX оператор
Остава някой да каже и кога.видя ли кое радио ще стартира в свиленград?
ogibo написа:Остава някой да каже и кога.видя ли кое радио ще стартира в свиленград?
И за какво Ви е... след като на 88.3 си се приема перфектно...
Честно да си кажа на мен не ми трябва, а и на 100,7 е радио "Еврос", та смятам, че се сещаш. Зa 88.3 чак пък перфектно. На места го хващам в колата, но радио "Пловдив" се държи много по-добре.
Ами аз Стара Загора БНР го приемам в Хасково понякога и стерео. А Пловдив БНР може би заради релефа много зле, даже смолянската честота (103.1 MHz) се приема по-добре, докато към Димитровград на 94 MHz е много добре!
Иначе на 100.9 ловя Хоризонт от вр.Ботев, но като пуснат за Свиленград ще се лови, защото ще е всякак 1 КВт!
Сега единствено FM+SVGRD се лови по-слабо, но към ж.к."Орфей" е стерео
Иначе Христо Ботев, Хоризонт и Дарик ги приема автоматично... Не знам как е приемът на хасковските в Свиленград към момента!
Иначе на 100.9 ловя Хоризонт от вр.Ботев, но като пуснат за Свиленград ще се лови, защото ще е всякак 1 КВт!
Сега единствено FM+SVGRD се лови по-слабо, но към ж.к."Орфей" е стерео

BestRadio написа: Не знам как е приемът на хасковските в Свиленград към момента!
Пълна тишина. Поне при мен.
Сега Сити 96.8 като излъчва от Хрищени,пробвай пак да го хванеш в Свиленград
Там има гръцко радио.
Браво,добър скан
Дарик от Карандила не се ли хваща?
а на 104.6 Фреш ли си хванал?

Фреш е, а Дарик е заглушено от гръцкото на 101,1 макар че ако се заслушаш се чува под него. Жалко че точно там съм избързал със скана.
ogibo написа:http://www.youtube.com/watch?v=rJGkeFXVsVo
Не ми казвай, че на 106.4 приемаш Витоша от Сливен.
Точно него хващам.