Страница 1 от 2

Конвертор за 3 GHZ

Публикувано на: 29 Мар 2006, 15:29
от danielconev
От къде мога да си намеря конвертор за 3 GHZ , и на каква цена.
Търся нещо малко над средното ниво
БЛАГОДАРЯ

Конвертор за 3 GHZ

Публикувано на: 29 Мар 2006, 16:21
от Anonymous
За какво ти е ?????????????????????? аз имам и мога да ти направа

Конвертор 3GHZ

Публикувано на: 31 Мар 2006, 10:27
от danielconev
Имам 2 чинии и имам възмозност и желание да експерементирам.
А и това е голяма : краста :

Конвертор за 3 GHZ

Публикувано на: 31 Мар 2006, 10:35
от Anonymous
На 3GHz има Обратни връзки цифрови на БТВ ,КАНАЛ 1 И НОВА КАКТО И НА 6-7 GHZ

3 GHZ

Публикувано на: 31 Мар 2006, 10:44
от danielconev
Възможна цена

Конвертор за 3 GHZ

Публикувано на: 31 Мар 2006, 17:01
от Anonymous
ако си часно лице забрави !!!!

не давам само на служители в горе посочените медии това са техни честоти и не са за граждани !!! а имай предвид че е цифрово вси4ко
и е на хендрено на копитото в София има и на Петрохан както и на БОТЕВ ама с Антена 2.50 се лови нещо това е така наречената Обратна Връзка FEED

Конвертор за 3 GHZ

Публикувано на: 01 Апр 2006, 15:32
от borosport
Добре де хубаво,а те какво толкова си предават та не е за граждани?
Не, че ще тръгна да се мъча да хващам сигнал,просто ми е интересно?

цената на конвертора

Публикувано на: 03 Апр 2006, 10:37
от danielconev
В орбира има поне 10 спътника които предават в С банда.( 3GHZ).
искам конвертор за тях.
релеиките не ме интересуват.

Конвертор за 3 GHZ

Публикувано на: 06 Апр 2006, 09:07
от ЖОРО
Има много голяма разлика между 3GHZ и C- BAND конверор !!!!

едното е на 3GHZ а другото е от 3.8-4.2 GHz

Конвертор за 3 GHZ

Публикувано на: 06 Апр 2006, 11:02
от ogibo
Предполагам, че търсиш тоя дето е най-долу.
http://www.vga-sat.com/KONVERTORI/lnbn.htm

Конвертор за 3 GHZ

Публикувано на: 07 Апр 2006, 12:06
от danielconev
Точно това търся.
Благодаря за информацията.
А колкото до гигахерците грешката е моя и моля да бъда извинен.

Конвертор за 3 GHZ

Публикувано на: 07 Апр 2006, 12:55
от Anonymous
8jjg

Re: Конвертор за 3 GHZ

Публикувано на: 13 Апр 2008, 18:44
от baretata_7_62
Даите повече информация за какво става вапрос искам и аз да гледам релеики и другите там работи които могат да се приемат законно и незаконно :)

Re: Конвертор за 3 GHZ

Публикувано на: 01 Май 2008, 23:39
от SAT_ADDICTED
baretata_7_62 написа:Даите повече информация за какво става вапрос искам и аз да гледам релеики и другите там работи които могат да се приемат законно и незаконно :)


зАконнО? :Bounce

Re: Конвертор за 3 GHZ

Публикувано на: 11 Юни 2008, 23:12
от garfield
В Русе със съвсем обикновен С-банд конвертор (без антена ) и с аналогов приемник излизат фиид на Pro tv , и фиид на TVR 1 които най-често предават собствените си канали , но има и изключения . Вчера например цял ден и нощ си вървеше HBO Romania Това което ме дразни е , че сигнала е толкова силен , че почти няма значение на къде е обърнат конвертора сигнала си излиза . Ако пък има и чиния тогава сигнала е толкова силен , че избиват хармоници по скалата на аналоговия тунер . И как да гледам нормално Ямал на 90 градуса изток когато тези сигнали са навсякъде ? С антена 1,50 едва закачам една две честоти . Руското МТВ което ме интересува излиза ама сигнала му играе стабилно в един момент излиза добре даже има запас след минута изчезва безследно . Приятел в едно село със същата антена гледа целия сателит денонощно без проблем . На всичкото отгоре и от кулата тук е пълно с програми на с-банда - Delta , Animal planet , The voice , Discovery , Hallmark . Имам чувството , че всеки си излъчва където му падне и не го интересува нищо .

Re: Конвертор за 3 GHZ

Публикувано на: 12 Юни 2008, 00:49
от MR1
garfield написа:В Русе със съвсем обикновен С-банд конвертор (без антена ) и с аналогов приемник излизат фиид на Pro tv , и фиид на TVR 1 които най-често предават собствените си канали , но има и изключения . Вчера например цял ден и нощ си вървеше HBO Romania Това което ме дразни е , че сигнала е толкова силен , че почти няма значение на къде е обърнат конвертора сигнала си излиза . Ако пък има и чиния тогава сигнала е толкова силен , че избиват хармоници по скалата на аналоговия тунер . И как да гледам нормално Ямал на 90 градуса изток когато тези сигнали са навсякъде ? С антена 1,50 едва закачам една две честоти . Руското МТВ което ме интересува излиза ама сигнала му играе стабилно в един момент излиза добре даже има запас след минута изчезва безследно . Приятел в едно село със същата антена гледа целия сателит денонощно без проблем . На всичкото отгоре и от кулата тук е пълно с програми на с-банда - Delta , Animal planet , The voice , Discovery , Hallmark . Имам чувството , че всеки си излъчва където му падне и не го интересува нищо .

Дали приемаш от аналоглов сателит или от релеика?

Re: Конвертор за 3 GHZ

Публикувано на: 12 Юни 2008, 07:37
от garfield
От релейка е понеже в посока север няма сателити от които може да се хване сигнал просто те идват под хоризонта . Относно Българските за които споменах пак е релейка съдя по посоката от където идва сигнала а именно кулата в Русе . Освен това има и канал Делта който е Русенски . Доколкото знам също освен няколко канала на Арабсат вече няма аналогови канали на С-банд камо ли Български . Едно време мисля на 14 градуса на запад имаше няколко Български канала на с-банд (ММ ,ВТК , МСАТ ) обаче и те бяха на цифров сигнал . Явно сега се използва това , че няма канали които да се ловят на този обхват аналогово и хората си ползват обхвата както си искат . Понеже бях писал в един Руски форум с каква антена би трябвало да ловя Ямал на 90 изток и какви неща ловя тук хората ми казаха , че в този обхват в Русия било строго забранено дори и на кабелни телевизии да излъчват каквото и да било и имало сурови наказания . Жалко че тук не е така . Те от КРС сигурно не знаят какво е С-банд и за какво се използва по принцип, щом от телевизионна кула се излъчва сигнал на тези честоти .

Re: Конвертор за 3 GHZ

Публикувано на: 18 Мар 2009, 13:13
от baretata_7_62
Е като е строго забранено Ямала как излъчва тоя Ц банд или тои си го излъчва ама приемането от него е незаконно :)

Re: Конвертор за 3 GHZ

Публикувано на: 21 Мар 2009, 07:42
от tonivet
Този C-band конвертор от сайта по-горе, за офсет става ли?

Re: Конвертор за 3 GHZ

Публикувано на: 21 Мар 2009, 08:50
от ЖОРО
Става но ти трябва облъчвател подобен на фуния .. а и с офсетна антена 120мин освен 3675 на 40 изток друго не виждам какво ще излезне за C-BAND минимален диаметър 190см ..с който ще излезне 68.5 изток без Мултичоис и Тен Спорт