UGLY_BOY написа:Не ми се ще да казвам, че и в bTV, и в Булсатком играят или са играли и капитали с неустановен произход, така че не виждам причина едната страна да бъде обвинявана в псевдобизнесменщина и циганьорщина, а другата - да бъде пощадена. Дали ще са замесени интересите на щатни служители на УБО или на акционери в ДЗУ, занимавали се с източване на финанси и пиратски дискове (и то с благоволението на държавата) - все тая. Всички са един дол дренки.
Сигурно ти е убягнало в дългия ми пост, затова го подчертавам и удебелявам. Не съм казал да пощадим едните, а просто да не се хвърляме върху всички наведнъж. Много бави, хилаво дете е казал народа. Да се направят нещата както трябва с тези пък после да се заемат с когото друг решат дори и с бТВ. Имаме ли съгласие?
tv_maniac написа:А ако Булсатком са извършвали нарушение/нарушения на законите, то е редно да си платят. Независимо, че това би облагодетелствало по някакъв начин бТВ или някой друг. Аз като българин настоявам да се премахнат псевдобизнесмените или поне да ги вкараме в правия път - иначе ще продължаваме така, докато държавата се прекръсти на Джипсиландия или нещо подобно към 2050-та.
Ако бТВ трябва да бъдат напляскани демонстративно в даден момент - моля! Но в момента става това, че лъсват прегрешенията на Булсатком и е редно той да си плати за тях. Пък после ще видим кой ще е следващия на дръвника.

@Юнак - форумът е за телевизия, а не за енергийните дружества или някакъв общ форум тип абв-тата. Просто проверявам дали скандалът пречи на повечето хора да видят какво правят милите ни управляващи и скъпите ни ЕРД-та в това време. Един голям скандал винаги е бил добро средство за незабелязано прокарване на непопулярни и вредни за хората идеи и решения, а ако скандалът засяга зрелищата за народа - още по-добре! В този случай едни си искат канала, а други искат да видят как бТВ страда и резултатът е ясен. Само отбелязвам! Можете да продължавате да разисквате темата освен ако вече не ви е писнала.