Страница 1 от 1

VIVACOM на Intelsat 38E

Публикувано на: 21 Яну 2019, 22:10
от viliqnko.petkov

Re: VIVACOM на Intelsat 38E

Публикувано на: 23 Яну 2019, 10:45
от Емил
Значи в петък сутрин да очакваме радиомълчание в страната, след като изключат 11675 , откъдето излъчват радиата ?

Re: VIVACOM на Intelsat 38E

Публикувано на: 23 Яну 2019, 21:49
от ste_fun
Събота сутрин... и не е толкова страшно! Просто си рестартирай приемника ако ти е млъкнало радиото!
8)
И спътника си е пак там - на 45Е, така че НЯМА да въртим антените.
Пък тия с CA Module и знаят какво правят - да хващат дистанционните!

Re: VIVACOM на Intelsat 38E

Публикувано на: 23 Яну 2019, 22:04
от viliqnko.petkov
Емил написа:Значи в петък сутрин да очакваме радиомълчание в страната, след като изключат 11675 , откъдето излъчват радиата ?


Няма, все пак на 36 000 км няма да има проблеми.
ste_fun написа:Събота сутрин... и не е толкова страшно! Просто си рестартирай приемника ако ти е млъкнало радиото!
8)
И спътника си е пак там - на 45Е, така че НЯМА да въртим антените.
Пък тия с CA Module и знаят какво правят - да хващат дистанционните!

Като дядо Йоцо сутринта си пуска, да пита "как да го свържа" (като една реклама за цифровизацията).

Re: VIVACOM на Intelsat 38E

Публикувано на: 23 Яну 2019, 22:23
от Емил
ste_fun написа:Събота сутрин... и не е толкова страшно! Просто си рестартирай приемника ако ти е млъкнало радиото!
8)
И спътника си е пак там - на 45Е, така че НЯМА да въртим антените.
Пък тия с CA Module и знаят какво правят - да хващат дистанционните!

Имах предвид предавателите в цялата страна, които приемат сигнала от сателит и излъчват ефирно .
Дали ще се пренастроят дистанционно или трябва ръчно всеки по отделно .
В сайта на Виваком пише , че промяната ще стане през нощта на 24-ти срещу 25-ти януари ... т.е. в петък .

Re: VIVACOM на Intelsat 38E

Публикувано на: 23 Яну 2019, 22:47
от Stani
Няма да има проблем с предавателите, пренастройката става централно за всички от София :Drunk

Re: VIVACOM на Intelsat 38E

Публикувано на: 26 Яну 2019, 10:57
от Stani
Тази сутрин при абонатите на VIVACOM на мястото на bTV HD се появи NOVA SPORT HD и сега абонатите я имат два пъти, на 162 позиция на мястото на bTV HD и на 163 позиция :DИзображение

Re: VIVACOM на Intelsat 38E

Публикувано на: 26 Яну 2019, 19:50
от viliqnko.petkov
Тази седмица нямаше преместване към новия сателит, отлагат го за февруари, но както се казва:
"По-добре късно, отколкото никога"!

Re: VIVACOM на Intelsat 38E

Публикувано на: 27 Яну 2019, 17:44
от ЖОРО
Stani написа:Няма да има проблем с предавателите, пренастройката става централно за всички от София :Drunk

Какво общо има Хелас с Интелсат че не разбрах ...аман от спамери

Re: VIVACOM на Intelsat 38E

Публикувано на: 28 Яну 2019, 14:58
от Stani
ЖОРО написа:
Stani написа:Няма да има проблем с предавателите, пренастройката става централно за всички от София :Drunk

Какво общо има Хелас с Интелсат че не разбрах ...аман от спамери

Па ба ли му.. :D

Re: VIVACOM на Intelsat 38E

Публикувано на: 31 Яну 2019, 16:55
от JukeBoxHero
Това писъмце получих днес от Виваком, с официална информация.
Изображение

Re: VIVACOM на Intelsat 38E

Публикувано на: 02 Фев 2019, 00:45
от антената2
Там където от една антена гледат повече от един абонат СЪС СПЛИТЕРИ ще е необходим нов програмируем конвертор UNOCABLE II
http://satplus.info/index.php?route=pro ... uct_id=218
Изображение