Страница 1 от 1

Какво става с iptv.bg

Публикувано на: 24 Яну 2008, 11:26
от linkinparkfan
Защо в iptv.bg няма телевизии и радиа

Re: Какво става с iptv.bg

Публикувано на: 08 Фев 2008, 08:42
от 396
Защото явно не ги виждаш, а те са си там.

Re: Какво става с iptv.bg

Публикувано на: 08 Фев 2008, 14:11
от bojko84
има си ги, но изчезна нова телевизия, което е дразнещо

Re: Какво става с iptv.bg

Публикувано на: 12 Фев 2008, 15:19
от linkinparkfan
Сигурно щото доставчика ми няма догов с тях >:(

Re: Какво става с iptv.bg

Публикувано на: 12 Фев 2008, 15:57
от martintzvetomirov
дам :)

Re: Какво става с iptv.bg

Публикувано на: 12 Фев 2008, 17:34
от Enchev
linkinparkfan написа:Сигурно щото доставчика ми няма догов с тях >:(


Е, NETWORX-BG LTD предлага доста надеждна и стабилна Интернет връзка. Спокойно можеш да си гледаш online видео потоци и без доставчика да е обвързан със iptv!
Пък и Нетуоркс България инвестира във Networx-TV (Networx-IPTV за цифрова телевизия и Networx-TV за аналогова)
:Clap :Icecream

Re: Какво става с iptv.bg

Публикувано на: 25 Фев 2008, 22:05
от 396
Не искам да Ви разочаровам но не само NOVA TV е аут.... ще има още доста играчи аут, TV И РАДИА!

Re: Какво става с iptv.bg

Публикувано на: 25 Фев 2008, 22:22
от radiator
Не е Нова аут :-)

Изказвай се правилно, просто опира до правата за външните продукции, които продуцентите на този етап не искат да дават за ИП-разпространение (в случая с Нова). Например, ако Тупарев каже - давам Стани Богат, но Халваджиян каже, да ама аз не давам Господарите и имаш поща, вариантите са 2 - или да се реже това програмно време или телевизията да вземе решение да спре излъчването в реално време. Другото са правата за разпространение на спортни събития.
Просто някои телевизии или ще въведат 100% платено разпространение или ще пожелаят да не бъдат излъчвани онлайн... или ще подкастват отделни сегменти от програмите си.
Това важи и за радиостанции (с въъвеждането на платено разпространение), като там обаче не може и дума да става за ексклузивитет върху контента, защото по законова рамка това не може да се направи, освен за кратък период от време... Там отиваш и плащаш по тарифа, спрямо активните връзки и това е.

Просто нещата вървят в правилна и логична посока - всичко да става платено.

Нека се борави с материята коректно и да не се спекулира. Тепърва обаче ще се разискват тези неща, защото телевизиите, от друга страна, ще осъзнаят че не губят от ИП разпространението, а напротив Просто трябва да се въведат адекватни такси, както DTH-операторите въведоха една идея по-ниски такси от кабелните, ще има голям скок за ИП-телевизията. Следващата стъпка за тези оператори е разработка и инвестиране в STB-та. По този начин ще развият своята пазарна ниша.

Re: Какво става с iptv.bg

Публикувано на: 26 Фев 2008, 12:46
от borosport
Абсолютно. Постепенно младите хора почти забравят за телевизора, при положение, че пред тях е компютъра, където могат да намерят всичко, предлагано и непредлагано от телевизора. Да не говорим за нивото на програмите, което още повече отблъсква хората. Знаете ли колко хора ми казват, че не гледат телевизия, защото няма какво да се гледа. Излъчването на тв програми по интернет е опит те да се приближат до тези хора. Не знам обаче с какво биха ги привлекли.

Re: Какво става с iptv.bg

Публикувано на: 28 Фев 2008, 23:16
от 396
Качество на продукцията най-вече.

Re: Какво става с iptv.bg

Публикувано на: 06 Ное 2008, 08:26
от zlosten
Защо при iptv често се получава буфер...След което не може да се слушат радиата. А и през няколко деня се сменя файла( може би така трябва да се каже, с външен плеър не може да се слуша повече от ден или два...). Ако има някой техен абонат да сподели при него има ли проблеми, или това е номер за неабонатите...

Re: Какво става с iptv.bg

Публикувано на: 06 Ное 2008, 18:43
от tonivet
Всъщност и при мен е така с телевизията!
Изписва ми: "Подадения адрес е с изтекла валидност. Моля, подновете адреса."

Re: Какво става с iptv.bg

Публикувано на: 07 Ное 2008, 08:50
от zlosten
За какво се прави всичко, като не е изпипано. Не могат ли като live24.gr да направят един стабилен сайт и да си слушаме радиата без проблем...

Re: Какво става с iptv.bg

Публикувано на: 07 Ное 2008, 11:05
от radiator
tonivet написа:Всъщност и при мен е така с телевизията!
Изписва ми: "Подадения адрес е с изтекла валидност. Моля, подновете адреса."


При теб е така, защото си даунлоаднал плейлистата на компютъра си, но тя има валидност. Идеята е, че всеки път когато искаш да слушаш или гледаш, трябва да се логнеш в IPTV.bg, а не да ползваш букмарк в плейъра си.

Zlosten, не е верно, че не може с външен плейър, просто е измислено така, че да се логнеш в сайта, където ти се генерира уникален адрес.

Стъпките са съвсем лесни и не затормозяват по никакъв начин - логваш се, избираш радио/телевизия, чукваш на "слушай с външен плейър", отваря ти се плейъра, тръгва ти програмата и затваряш сайта. Това е.

Re: Какво става с iptv.bg

Публикувано на: 10 Ное 2008, 17:06
от zlosten
И все пак се получава буфер понякога до 5 минута, понякога до 15 минута...След което спира и отново трябва да ги плейна...

Re: Какво става с iptv.bg

Публикувано на: 07 Юни 2013, 10:58
от chebaev
Някой има ли информация за iptv.bg? От седмица мое би някъде не мога да вляза в сайта, показва ми бял екран, а ползвам интернет на доставчиците, които са включени в услугата (M-Tel/SpectrumNet).