Пеевски взе и радиата на SBS
-
- 500+
Re: Пеевски взе и радиата на SBS
Някъде видях коментар от сорта на "Мартен не можел да издържа на темпото на Катя, затова се махнал от "Витоша". По пътя на логиката, след като Мартен Роберто е водещ в "Гласът на България" и дисководещ, навярно не му остава много голяма дупка и за шоуто от 14.00 до 17.00 на честотите на двадесетгодишния частник. Мисля, че не е редно да се сипят глупости по адрес на един или друг медиен представител, какъвто в случая е обсъжданият човек, след като официално изнесените сведения сочат друго.
Да, програмата на радио "Витоша" звучи, меко казано странно. Как е възможно да има три рекламни блока и във всичките да присъстват по 2-3, до 5 клипа, а останалото да е просто запълване? Най-елементарната стъпка е съкращаване до два блока и пълна свобода за рекламодателите (т. е. пъхат се навсякъде, освен в песните). Така поне няма да е досадно. И какви са тия новини по никое време сутрин? Аз не знам дали форматът трябва да е "Новини и обсъждания" или "Hot AC/CHR". Емисии на половин час не са нужни, а и е хубаво да са точни, за да не се чудят слушателите какво се случва с времето. Включванията трябва да са по четири за музикалните предавания, на всеки запис при поздравителните (освен когато няма кой да се обажда). Класацията трябва да е в друг часови пояс (вечерен) и да си има водещ, било то музикалния редактор или някой друг.
"The Voice" звучи ужасно, само защото музикалният редактор не си е на мястото.
Да, програмата на радио "Витоша" звучи, меко казано странно. Как е възможно да има три рекламни блока и във всичките да присъстват по 2-3, до 5 клипа, а останалото да е просто запълване? Най-елементарната стъпка е съкращаване до два блока и пълна свобода за рекламодателите (т. е. пъхат се навсякъде, освен в песните). Така поне няма да е досадно. И какви са тия новини по никое време сутрин? Аз не знам дали форматът трябва да е "Новини и обсъждания" или "Hot AC/CHR". Емисии на половин час не са нужни, а и е хубаво да са точни, за да не се чудят слушателите какво се случва с времето. Включванията трябва да са по четири за музикалните предавания, на всеки запис при поздравителните (освен когато няма кой да се обажда). Класацията трябва да е в друг часови пояс (вечерен) и да си има водещ, било то музикалния редактор или някой друг.
"The Voice" звучи ужасно, само защото музикалният редактор не си е на мястото.
- lunar_light
- 100+
Ааа, с тия новинки на кратки интервали след време да не се появи нов радио-кашкавал Витоша с информационен профил? Лъскавия "целофан" на BSS се излющи и похаби. Очакванията за рейтинги не се оправдаха.
- BigBrother
- 1000+
Витоша ми е леко странно радио напоследък,плейлиста му нещо не ми допада, като сложим и скучните трима водещи сутрин, Боби и Катя, и картината е трагична, а за капак и ужасния звук.
Войса що годе ми харесва, Меджик ми е много манджа с грозде, Веселина обаче им звучи доста добре, въпреки ,че не слушам поп фолк.
Не знам как е в другите градове ,но в Пловдив ,все по-рядко засичам някоя от БСС медиите, с изключение на Веселина!
Войса що годе ми харесва, Меджик ми е много манджа с грозде, Веселина обаче им звучи доста добре, въпреки ,че не слушам поп фолк.
Не знам как е в другите градове ,но в Пловдив ,все по-рядко засичам някоя от БСС медиите, с изключение на Веселина!
- radiomanbg
- 1000+
Схемата е еднаква навсякъде, няма местни водещи. В преходния формат към инфо радио Витоша е така.
-
- Нов
Това само в рекламните агенции го виждат и затова не им дават спотове за въртене в оределите и празни рекламни блокове. Изпълнителната им директорка не признавала и не вярвала на рейтингите,защото програмният мениджър бил бивш колега и роднина на някой си. Моите колеги все по-малко работят с представители на BSS, а точно преди година възлагахме на Pro 7 кампания след кампания.
Видях,че админа не е публикувал точките на излъчване на Веселина в Петрич и Сандански.
Сандански-Воден изравнител м."Карталовец"
Петрич- "Младежки дом"
Сандански-Воден изравнител м."Карталовец"
Петрич- "Младежки дом"
Напоследък засичам проблем с онлайн излъчването на The Voice, линкът брои време, а музика няма. Сега в момента и с Веселина, ситуацията е съща.
- BigBrother
- 1000+
Витоша Благоевград на нова точка ли е вече? Нека тези,които са от района да драснат два реда дали има подобрение на покритието там!
Между другото в чужбина The Voice, Magic FM, Витоша и Веселина продължават да не могат да се слушат. Търсенето на прокси пък е луда работа.
Здравейте,
не знам чия собственост са радиостанциите The Voice, Magic FM, Витоша, но програмите са сходни и музиката е хубава. А конкретно за екипа на Magic FM (Митко Павлов, Ася Александрова и Балин Балинов) са добри професионалисти, а музиката е повече от прекрасна.
не знам чия собственост са радиостанциите The Voice, Magic FM, Витоша, но програмите са сходни и музиката е хубава. А конкретно за екипа на Magic FM (Митко Павлов, Ася Александрова и Балин Балинов) са добри професионалисти, а музиката е повече от прекрасна.

-
- 500+
А защо реши, че музиката на "The Voice" е хубава? Катерина Чонова изръси преди време в ефир, че песента на One Direction "Live While We're Young" била любима на слушателите и затова се излъчвала почти всеки час. Е, хубаво ли е някой да вземе тигана и да те бие по главата до посиняване? Ефектът е същият.
Между другото, музикалният редактор на "The Voice" си харесва плейлиста (поне това сподели в ефир). Прекрасно е, че има самочувствие.

Между другото, музикалният редактор на "The Voice" си харесва плейлиста (поне това сподели в ефир). Прекрасно е, че има самочувствие.
- BigBrother
- 1000+
На мен пък нито едно от радиата на БСС не ми допада...
Дъ Войс го развалиха тотално, Витоша също, а за Меджик ФМ не ми се пише и ред!
- radiomanbg
- 1000+
Проблемът идва от това, че за да плащат по-малко на Пайнера, развалиха формата и верните им почитатели истинското поп-фолк радио се отдръпнаха и останаха основно наивните и бедните.
BigBrother написа:На мен пък нито едно от радиата на БСС не ми допада...
Витоша тръгна добре в началото, след като го купиха, но от няколко седмици насам се набляга върху напълно непозната музика и по този начин се обричат на провал. Водещите не са за коментар. Единственият ефект, който Боби постига, докато го слушам, е този да сменя радио станцията. Но дори и той не може да се мери с лиготията, която може да се слуша вечер от супер "приятните" Стоян и Петър. Мартен го няма, а честно казано - той беше единственият кадърен водещ там.
Веселина тръгна добре, не беше нон стоп чалга. Разбира се това беше само в началото. Аз, освен чалга, друго, в плейлистата, не виждам. Казвам това, защото чета предни коментари и съм изненадан от изказванията на други колеги тук по въпроса с музиката по Веселина. Поправете ме, ако греша.
За Меджик не искам да пиша, просто ми е болна тема като знам какво беше и какво е сега.
Meloman № 1 написа:А защо реши, че музиката на "The Voice" е хубава? Катерина Чонова изръси преди време в ефир, че песента на One Direction "Live While We're Young" била любима на слушателите и затова се излъчвала почти всеки час. Е, хубаво ли е някой да вземе тигана и да те бие по главата до посиняване? Ефектът е същият.![]()
Дъ Войс си беше страхотно радио, винаги съм го предпочитал. Изказването ти за Катерина Чонова ме изненада, признавам. Тя правеше плейлистата на денсфлоор рейдио и по онова време радиото си беше много добро, самочувствието й наистина имаше на какво да се крепи. Сега Дъ Войс наистина падна и то доста драстично надолу, но ако до скоро го слушах като просто неодобрявах някои песни в плейлистата, то сега почти не го пускам. Причината е засилената ротация на някаква си бандичка от UK (One Direction) по която 12-13 годишни лигли въздишат, а ротацията, която им правят е само и единствено с цел "Привличане на рейтинг".. Жалко, но факт. Работата в телевизията също не е по-цветуща, дори напротив, ако радиото ви се чува зле - значи не сте гледали телевизията скоро.
От всичко казано само едно заключение мога да си направя :
prassyo написа:Емил Кирилов им разказа играта!
- radiomanbg
- 1000+
Истинат е че форматът на Веселина от времето на Каналева вече го няма и непрекъснатите намеси и промени във формата почнаха да омръзват на верните им слушатели, които с години ставаха и си лягаха с Веселина. Подобна е съдбата и на останалите от тази групировка радиа. Като добавим и намесата на новите собственици и няма какво да се чудим защо се забатачиха там нещата?!
- BigBrother
- 1000+
Във Витоша проблемните неща са няколко..
1 Мудният Боби, ужас е да го слушаш в продължение на няколко часа.
2 Катя, лигава и злобна.
3.Музикалният подбор... За един час може да чуеш нещо от румънските,да мине нещо българско,да мине рок парче, нещо бавно и накрая да завърши със стар хит,т.е. плейлиста е разпилян. А и отскоро въртят песни,които уж са много хитови ,но не съм ги чувал никъде.
В Меджик ФМ проблемните неща са:
1. Човекът с 20 лафа Митко Павлов.
2.Мудната Ася Александрова и бръмчащият Балин Балинов, грешка беше ,че не са в ефир Даниел и Елена, прекрасни гласове.
3.Музикалният подбор- въртят се нови,стари парчета,бавни,бързи,рок парчета,и доста непознати такива. Преди радиото беше сто пъти по-добре форматирано.
Войса... Преди беше много добра радиостанция и се слушаше в Пловдив категорично повече и от Сити и Фреш, в момента е някакъв миш-маш от какви ли не нови бълвочи..
Веса е най-добре за сега от БСС медиите, формат подобен на този ,които преди години беше в Пловдив.
1 Мудният Боби, ужас е да го слушаш в продължение на няколко часа.
2 Катя, лигава и злобна.
3.Музикалният подбор... За един час може да чуеш нещо от румънските,да мине нещо българско,да мине рок парче, нещо бавно и накрая да завърши със стар хит,т.е. плейлиста е разпилян. А и отскоро въртят песни,които уж са много хитови ,но не съм ги чувал никъде.
2.Мудната Ася Александрова и бръмчащият Балин Балинов, грешка беше ,че не са в ефир Даниел и Елена, прекрасни гласове.
3.Музикалният подбор- въртят се нови,стари парчета,бавни,бързи,рок парчета,и доста непознати такива. Преди радиото беше сто пъти по-добре форматирано.
Войса... Преди беше много добра радиостанция и се слушаше в Пловдив категорично повече и от Сити и Фреш, в момента е някакъв миш-маш от какви ли не нови бълвочи..
Веса е най-добре за сега от БСС медиите, формат подобен на този ,които преди години беше в Пловдив.
-
- Нов
Дъ Войс си беше страхотно радио, винаги съм го предпочитал. Изказването ти за Катерина Чонова ме изненада, признавам. Тя правеше плейлистата на денсфлоор рейдио и по онова време радиото си беше много добро, самочувствието й наистина имаше на какво да се крепи. Сега Дъ Войс наистина падна и то доста драстично надолу, но ако до скоро го слушах като просто неодобрявах някои песни в плейлистата, то сега почти не го пускам. Причината е засилената ротация на някаква си бандичка от UK (One Direction) по която 12-13 годишни лигли въздишат, а ротацията, която им правят е само и единствено с цел "Привличане на рейтинг".. Жалко, но факт. Работата в телевизията също не е по-цветуща, дори напротив, ако радиото ви се чува зле - значи не сте гледали телевизията скоро.
За да сме коректни докрай, сигурен съм, че плейлистата в двете най-силни години на "Дъ Войс" радио- първата с хип хоп и ар-енд-би и първата с денсфлор се правеше от музикалния тогава на "Витоша" Любо, който пусна въобще радиостанцията в България. С него сме работили по международните проекти на SBS и по проекти във "Витоша", когато беше първа в София.
За да сме коректни докрай, сигурен съм, че плейлистата в двете най-силни години на "Дъ Войс" радио- първата с хип хоп и ар-енд-би и първата с денсфлор се правеше от музикалния тогава на "Витоша" Любо, който пусна въобще радиостанцията в България. С него сме работили по международните проекти на SBS и по проекти във "Витоша", когато беше първа в София.
-
- 500+
Катерина Чонова бе зад "Dancefloor Radio". Само че за кой Любо става дума? Как се казва?
-
- Нов
Не е тя - имаме история в агенцията - името e Любомир Димитров - бил е програмен и музикален на "Витоша" 2007-2011 и програмен и музикален на "Дъ Войс" 2007-а и през 2009-а, когато въпросната му колежка е била в майчинство. Напуснал е с идването на новите BSS.
[quote="BigBrother"]
На мен пък ми харесват "Човекът с 20 лафа, и мудната Ася".Що за определение е второто нямам идея. Те за разлика от много други дето могат да обявяват само следващата песен, знаят как и какво да кажат в ефир, за да е интересно. Някъде може ли да се чуе запис на предаване с прехвалените Даниел и Елена да разберем какво са разправяли те в ефира? Музиката в Меджика в момента също повече ми харесва по-разнообразна е и по-жива, преди ставаше само за приспиване. Харесва ми също, че трите предавания с водещи си имат и различен /собствен/ музикален облик, не като в други станции дето денонощно си въртят петдесетте песни. И още нещо, във VH1 също се въртят стари и нови парчета, бавни, бързи ; рок, поп, ар енд би, соул, рап, фънк и какви ли още не, и въпреки това не пречи същата да е световно известна, много добра и харесвана телевизия!
На мен пък ми харесват "Човекът с 20 лафа, и мудната Ася".Що за определение е второто нямам идея. Те за разлика от много други дето могат да обявяват само следващата песен, знаят как и какво да кажат в ефир, за да е интересно. Някъде може ли да се чуе запис на предаване с прехвалените Даниел и Елена да разберем какво са разправяли те в ефира? Музиката в Меджика в момента също повече ми харесва по-разнообразна е и по-жива, преди ставаше само за приспиване. Харесва ми също, че трите предавания с водещи си имат и различен /собствен/ музикален облик, не като в други станции дето денонощно си въртят петдесетте песни. И още нещо, във VH1 също се въртят стари и нови парчета, бавни, бързи ; рок, поп, ар енд би, соул, рап, фънк и какви ли още не, и въпреки това не пречи същата да е световно известна, много добра и харесвана телевизия!