sss_fff написа:Обаче за гр.Търговище нищо не се споменава,ще си останем с насрания фокус на 107.4 ...
Няма и да се спомене! А и кандидатите на конкурса бяха по-трагични и от Фокус - БОЕ, ББТ, Романтика и Герговите фирмички...
sss_fff написа:Обаче за гр.Търговище нищо не се споменава,ще си останем с насрания фокус на 107.4 ...
Аспарух написа:Защо пък не Романтика? Добри са и едни от малкото българи в бизнеса.
hot_fan написа:Аспарух написа:Защо пък не Романтика? Добри са и едни от малкото българи в бизнеса.
Романтика с този звук сигурно и в коСССмоса се чуват. За да слушаш това радио трябва да си, или много пиян, или мазохист...
Аспарух написа:
Само пиян мазохист не ме бяха наричали. Какво му е на звука? Звучат доста по-добре от масата. Особено в последните няколко месеца. Сигурно нещо са пипали, защото в звука има разлика - чувам ги по-силно и с повече бас.
PatrioT написа:sss_fff написа:Обаче за гр.Търговище нищо не се споменава,ще си останем с насрания фокус на 107.4 ...Решение № 23 от 31 януари 2012 г. [PDF]
за откриване на процедура за провеждане на конкурс за осъществяване на радиодейност за град Търговище.
hot_fan написа:Аспарух написа:
Само пиян мазохист не ме бяха наричали. Какво му е на звука? Звучат доста по-добре от масата. Особено в последните няколко месеца. Сигурно нещо са пипали, защото в звука има разлика - чувам ги по-силно и с повече бас.
Съжалявам, не съм целял да те обидя.
Звукът им в ефир е кошмарен (страшно надути високи и някакво много дразнещо кривене в средите) он-лайн не знам как е.
BestRadio написа:Mеждувременно "Сюжет" ЕООД е подало заявление за организиране на конкурсна процедура за гр.София. Това става след по-малко от година от организираните последни конкурси. Едноличен собственик на капитала е синът на Христин Стрижлев, бивш директор и съакционер в Радио Fresh!.
Потребители разглеждащи този форум: 1 и 0 госта