ДО АДМИНИСТРАТОРА

Predavatel.com / Predavatel.eu
106FM

ДО АДМИНИСТРАТОРА

Мнениеот 106FM » 25 Май 2005, 07:01

Да администратора на предавател.ком:

Здравей, Мишо!

Имам предложение: Остани си ти администратор и модератор на форума! Нещата тръгват натам, че няколко момченца развалят форума с фрази от типа: "Говоря с админа по този свъпрос, еди какво си може, еди какво си не може". Форумът върви натам, накъдето бе тръгнал, когато старият форум чеше обсебен от някакъв си от Сливен, който раздаваше тийн-правосъдие! Да, тук са двама-трима, но все тая!

Идеята на сайта и форума е прекрасна, и както радиото е една необятна материя, така и този форум е редно да бъд такъв.

Отвратителни са изказванията и темите против латиницата и сега новото пет за писането само от регистрирани! Това са адски повърхностни неща, които поддържат една-две теми и общо взето създават у случайния потребител едно некомфортно усещане! А в крайна сметка, ценното на форумите е точно това - тези които минаваи да получат инфо, или да споделят. Иначе - има си браншова организация - там се регистрираш, плащаш членски внос, има си тартори и т.н. Знаеш как е!

Последно призовавам - НЕКА ОСТАВИМ ФОРУМА НА Р А Д И О Т О!!! Не на група деца (ще ме извиняват, но не може хора на по 18-19 години да раздават правосъдие)... всички сме тръгнали от там, но просто такива емоции са ненужни!

С уважение:

Твой приятел от коледната маса и голям фен на предавател.ком!
Zen
1000+
1000+
Мнения: 1335
Регистриран на: 09 Май 2005, 15:05
Местоположение: /dev/mdy0

ДО АДМИНИСТРАТОРА

Мнениеот Zen » 25 Май 2005, 07:55

подкрепям това админът да си остане единствен админ на форума и форума да няма модератори. както не един е забелязал админът винаги се е опитвал да бъде и е бил полезен. напоследък обаче се наблюдават разни фенове на модераторството, кариеристи, които бих набедил, че се опитват да се домогнат до модераторското кресло. същите тези пишат от безсмислени - по-безсмислени постинги с максимално груб тон (с единствената идея агресията им да породи агресия и от добрият тон на посетителите на форума да не остане ни вест ни кост). не че вярвам, че ще успеят.
Аватар
predavatel
1000+
1000+
Мнения: 2135
Регистриран на: 17 Мар 2005, 16:06
CONTACT:

ДО АДМИНИСТРАТОРА

Мнениеот predavatel » 25 Май 2005, 08:09

Нещо май ме подценяваш :wink: все още тук властва абсолютна монархия, а аз съм в ролята на царя :D (поне докато имам парички за хостинг), и напълно разбирам, гледам сега списъка на потребителите по брой мнения: iliyan - 368, RADIO - 321, ico_pol - 219, TRANCE_RAVER - 199 ...
щом винаги имат какво да кажат по всеки въпрос, какво да направим - нали за това е форум, просто се надявам, че и такива като теб, по-"печените" радиохора и притежатели на радиовериги 8) също ще идват тук и ще има какво да кажат :lol:
p.s. по-късно, към обяд ще имам малко повече време и ще разгледам обстойно кой какво с какъв тон е писал
Аватар
Enchev
1000+
1000+
Мнения: 1592
Регистриран на: 28 Апр 2005, 17:47
Местоположение: Русе | Rousse

ДО АДМИНИСТРАТОРА

Мнениеот Enchev » 25 Май 2005, 11:32

106FM
Гост
IP: 193.193.162.179


няма да цитирам 106 защото ще заеме много място.
Така, сега какво излиза. че най-редовните постетители, и хора дето най-редовно пишат излязоха някви [quote="106FM"]хора на по 18-19 години [/quote]идиоти дето нищо не разбират, пишат си ей тъй да минава времето,а? Обясни ми, къде има писани глупости
Отвратителни са изказванията и темите против латиницата и сега новото пет за писането само от регистрирани!

Ама какво сега. трябва да се пише и на латиница, нищо че си има и кирилица? Я погледни какво пише малко по-надолу
Моля, използвайте кирилица.
дори си има и Изображение
Това е за тези дето нямат Flex Type. Все още несъм видял някой вестник да излезе на латиница.
Сега за не-регистрираните. сред които си и ТИ.
Администратора си определя нещата. Явно не си забелязъл че тази тема стана заради ПОРЕДНОТО маниполиране на анкетата. и то от не-регистрираните. И аз съм на мнение че и не-регистрираните трябва да взимат участие, но явно някои радия искат да са много пред другите. казвам радия защото хора от тези радия маниполират анкетата. да не мислиш че тя не е известна за повечето? Друг е въпроса че за едно гласуване ще ти трябва една регистрация, дето ще си я направиш, ще си гласуваш и ще изчезнеш от този форум. Ето това не ми харесва, и Админа небива да го допуска. Нека и не-регистрираните си гласуват и пишат.
Сега за грубостите писани тук.
Доколкото си спомням аз не съм писал нещо грубо и обидно. Това че някой пишат груби и некоректни изказвания си е тяхна работа.
И аз забелязъх това, но не се намесвам. Също така забелзъх и някави изказвания за един радио водещ (от една голяма радио мрежа на име ФРЕШ). А за другите писания за един друг водещ по едно друго радио на име ГОНГ, просто са си истина. Ето такива хора като г-н Томслав Русев не понасям. Държа си на мнението, не съжалявам за това дето съм написал.
И накрая искам да кажа че несъм спец по радиото (защото от Твоите думи това излезе- че там двама трима си пишат празни приказки) но това не ми пречи да давам мнение.
Някакси ми прозвуча че регистрираните пишат квот им дойди, а пък не-регистрираните трябва да давът акъл на Администратора.
Аватар
ogibo
1000+
1000+
Мнения: 2345
Регистриран на: 21 Мар 2005, 12:32
Местоположение: Свиленград

ДО АДМИНИСТРАТОРА

Мнениеот ogibo » 25 Май 2005, 12:47

Днес някой, ако е слушал новините е разбрал, че са отменили гласуването в интернет за мис свят и то заради нашите хакери. Не вярвам, че тук може да се спрат така че регнат или не май не е от голямо значение. :roll:
Аватар
predavatel
1000+
1000+
Мнения: 2135
Регистриран на: 17 Мар 2005, 16:06
CONTACT:

ДО АДМИНИСТРАТОРА

Мнениеот predavatel » 25 Май 2005, 13:05

:D :D :D :D :D :shock: :roll: като са ни такива хакерите, да правим ли изобщо анкета? и още, защо за много неща сте толкова активни, но не и по съществения въпрос какво да правим със сегашната анкета? да я хвърляме ли? или само 120-те фалшиви гласа за Радио Нова? да има ли нова анкета?
Raver: мисля, че 106 не говори за регистрирани и нерегистрирани потребители, за любители-професионалисти. Или по-скоро факта, че не е възможно любители на радиото да обясняват на професионалисти как стоят нещата с радио-разпространението. Факт е, че най-активния ни потребител iliyan твърди "много разбирам от радио" и спори с хора, които може да не са регистрирани, но аз знам, че някои от тях се занимават цял живот с радио и притежават или управляват някои от най-големите български радиостанции. Нелепо е някакси :roll:
106FM

ДО АДМИНИСТРАТОРА

Мнениеот 106FM » 25 Май 2005, 13:10

Да: TRANCE_RAVER:
Нямах предвид теб ИЗОБЩО!

До Админа:
Знам, че нито за миг не си оставил сайта на други хора, без да го наглеждаш, но държах да кажа публично какво мисля.:)

Това, което ме издразни и ме накара да напиша темата бе един постинг на Илиян, който нещо беше писал на някой, във връзка с не помня какво... и обясняваше на човека, че не може да пише, защото не бил регистриран, и че "обсъждал" с админа въпроса за писането само за регистрирани или нещо подобно!

Не можа да въздържа ВЪЗМУЩЕНИЕТО си от такива ПРОСТИ и СЕЛСКИ ИЗКАЗВАНИЯ от някой, по чиито постинги и стилистика личи, че пише на принципа на всяко гърне бла бла... А това е много грозно, това не е форум на шестокласници, а форум на тема радио.

От Илиян и не помня от кого още тръгнаха и глупостите за кирилицата и за регистрирането, кому е нужно изобщо такава дискусия??? Форумът си вървеше с интересни теми, за какво изобщо се отвори тазе проста тема??? То не бяха лафове за правописни грешки и т.н. Всеки, разбира се, има право да изразява мнение за всичко, но понякога дразни когато същите тези персонажи започнат дотолкова да си вярват, че да взимат отношение по организационни въпроси - тогава става страшно - правя лека аналогия на "подай му пръст, ще ти налапа..."

За Илиян и другия, които все цитират в кой форум какво било, какви били правилата, за първи и последен път ще цитирам правило от други големи международни форуми - там се иска да докажеш ЗНАНИЯ, за да те ПУСНАТ да пишеш... Ако тръгнем да гледаме кой колко знае за Радиото тук ще останем 5-6 души, но не е това целта, нали???
И нещо, с което много се спекулира - преди да пишете "Бъдете българи и уважавайте кирилицата", аз ще напиша:

БЕДЕТЕ ХОРА И БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!... всичко друго е демоде вече...

Аз като човек, който се кефи на този сайт от години съм адски ядосан от това, че тук много хора си влизат, посещават, пишат нормално и културно и в един момент се появяват хорица със сигнатури от типа "Много разбирам", които отиват на форума на дата.бг (един човек който разбира, никога няма да пише такава простотия) и започват да редят изречения за правила, модериране и т.н. ЧАКАЙТЕ БЕ.. КОИ СТЕ ВИЕ ИЗОБЩО??? :x
Аватар
ogibo
1000+
1000+
Мнения: 2345
Регистриран на: 21 Мар 2005, 12:32
Местоположение: Свиленград

ДО АДМИНИСТРАТОРА

Мнениеот ogibo » 25 Май 2005, 13:47

[quote=""predavatel""] какво да правим със сегашната анкета? да я хвърляме ли? или само 120-те фалшиви гласа за Радио Нова? да има ли нова анкета?
[/quote]
Моето мнение е, че трябва да има анкета и да се изчистят съмнителните гласове. Има един за махане и от ФМ+, щото пробвах дали мога да гласувам от моят комп ката регнат и не регнат. Някъде бях споменал за това.
А за кирилицата тръгна от мен. Просто е по красив форума и аз поне съм свикнал да чета на кирилица и ми е по лесно. Заради тези, които пишат на методиевица вече съм си сложил плъгинг и вече ни ми е проблем. Все пак с кирилицата е по-красиво.
Аватар
iliyan
500+
500+
Мнения: 637
Регистриран на: 30 Мар 2005, 18:57
Местоположение: Около спортните събития
CONTACT:

ДО АДМИНИСТРАТОРА

Мнениеот iliyan » 25 Май 2005, 16:23

[quote=""106FM""]Това, което ме издразни и ме накара да напиша темата бе един постинг на Илиян, който нещо беше писал на някой, във връзка с не помня какво... и обясняваше на човека, че не може да пише, защото не бил регистриран, и че "обсъждал" с админа въпроса за писането само за регистрирани или нещо подобно!

Не можа да въздържа ВЪЗМУЩЕНИЕТО си от такива ПРОСТИ и СЕЛСКИ ИЗКАЗВАНИЯ от някой, по чиито постинги и стилистика личи, че пише на принципа на всяко гърне бла бла... А това е много грозно, това не е форум на шестокласници, а форум на тема радио.

От Илиян и не помня от кого още тръгнаха и глупостите за кирилицата и за регистрирането, кому е нужно изобщо такава дискусия??? Форумът си вървеше с интересни теми, за какво изобщо се отвори тазе проста тема??? То не бяха лафове за правописни грешки и т.н. Всеки, разбира се, има право да изразява мнение за всичко, но понякога дразни когато същите тези персонажи започнат дотолкова да си вярват, че да взимат отношение по организационни въпроси - тогава става страшно - правя лека аналогия на "подай му пръст, ще ти налапа..."

За Илиян и другия, които все цитират в кой форум какво било, какви били правилата, за първи и последен път ще цитирам правило от други големи международни форуми - там се иска да докажеш ЗНАНИЯ, за да те ПУСНАТ да пишеш... Ако тръгнем да гледаме кой колко знае за Радиото тук ще останем 5-6 души, но не е това целта, нали???
И нещо, с което много се спекулира - преди да пишете "Бъдете българи и уважавайте кирилицата", аз ще напиша:

БЕДЕТЕ ХОРА И БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!... всичко друго е демоде вече...[/quote]

Ооооо, IP: 193.193.162.179, имаш ли акредитацията да се изказваш така? Я мълчи, затваряй си устата и си гледай живота! Като ще се правиш на редовен, защо не се регнеш? Уж казват, че умните трява да замълчат, а ти точно обратното правиш! :lol: :lol: :lol:


[size=18px]
:!: :!:

ВНИМАНИЕ !!!

Не си ти човека, който ще казва кой да говори и кой да мълчи - разбираш ли? Съжалявам, че така се намесвам в мнението ти, но този начин на общуване показва липса НА ЕЛЕМЕНТАРНО ВЪЗПИТАНИЕ и е неприемлив за този форум !
[/size]

:evil: :evil:
ахнах си половинката от подписа. Но вие си знаете за въпросните. Не искам да се занимавам с тях и аз не искам същото от тях. ДОБРИЯТ ТОН НАД ВСИЧКО!!!Изображение
Аватар
Enchev
1000+
1000+
Мнения: 1592
Регистриран на: 28 Апр 2005, 17:47
Местоположение: Русе | Rousse

ДО АДМИНИСТРАТОРА

Мнениеот Enchev » 25 Май 2005, 17:00

[quote=""predavatel""]:D :D :D :D :D :shock: :roll: като са ни такива хакерите, да правим ли изобщо анкета? и още, защо за много неща сте толкова активни, но не и по съществения въпрос какво да правим със сегашната анкета? да я хвърляме ли? или само 120-те фалшиви гласа за Радио Нова? да има ли нова анкета?
Raver: мисля, че 106 не говори за регистрирани и нерегистрирани потребители, за любители-професионалисти. Или по-скоро факта, че не е възможно любители на радиото да обясняват на професионалисти как стоят нещата с радио-разпространението. Факт е, че най-активния ни потребител iliyan твърди "много разбирам от радио" и спори с хора, които може да не са регистрирани, но аз знам, че някои от тях се занимават цял живот с радио и притежават или управляват някои от най-големите български радиостанции. Нелепо е някакси :roll:[/quote]
офф. тук стана един миш-маш, ама айди.
Добре тогава, защо като има професионалисти не вземат да направят едно наистина професионално радио. Ама за какви големи Български радиостанции. Чи аз невиждам нито една голяма Българска радиостанция. Какви са тия радия, каква музика пускат, харесва ли се, имат ли голяяяма аудитория. май не. Всички големи радио-мрежи са под всякаква критика. И щом тук има такива хора дето цял живот са се занимавали или се занимават с радио защо тогава не смеят да напишат нищо. Защото тук се говори истината. Ами да истина е, истина е че голяма част от радията ни неструват. Едни въртят някакви смешни работи, другите пък още по-смешни песни и още по-начесто.
Истина е, че тук, във България нямаме качествени радия. Каквото и да се говори, нямаме. Имаме една радио-боза. и тия радио-бози се имат за национални радио-мрежи.
ее чакайте малко, данеби тия тука дето разбират от радио и дори "управляват някои от най-големите български радиостанжии" дане виждат какво се пише за тях. За плейлистите им. Май-нещо куцат? ама да ми въртиш 20 - 30 песни за един час+ реклами на 10-15 минути + още две три песни от тия дето са били пуснати преди по-малко от 50 минути. Това ли им е плейлистата. Това ли е "голямо" радио.
искам да им кажа на тия хора, да си взимат бележки от написаното тук, и да си по-осъвременят радията и плейлистите най-вече. защото както се вижда хората предпочитат on-line радията пред ЕДНООБРАЗНИТЕ ефирни. казвам еднообразни защото са такива. Едно с едно си приличат. дори и звучат еднакво. клонинги.
Тия дето разбират от радио да не ни мислят че ние тука трева пасем. Нали и ние ги слушаме. или по-точно СЛУШАХМЕ, защото както се досещате Аз от повече от 3 години несъм слушал Българско радио. поради тази причина. Никаква промяна не виждам от тия 3 години, само рекламите дето са по-начесто. А плейлистите им са същите + максимум 20 нови песни+няколко супер актуални хита да привлекът внимание. За какво ми е да слушам някое голямо БГ радио дето ми пуска едно и също, ами то тия песни в интерес на истината си ги имам. Ето затова и за напред ще слушам само чужди радия. (Sunshine-Live;DI.FM;Radio1 uk)
Съветвам и другите и те да обърнат гръб на Българските радия. Само така ще успеем да променим нещо.
106FM

ДО АДМИНИСТРАТОРА

Мнениеот 106FM » 25 Май 2005, 17:49

Ооооо, IP: 193.193.162.179, имаш ли акредитацията да се изказваш така? Я мълчи, затваряй си устата

Za da ti padna na nivoto smenih IP-to.

До Администратора:

Ето този език визирам. Това според мен е НЕДОПУСТИМО!

До Илиян:

Аз, драги, пиша от едно и също АйПи, и давам толкова полезно инфо във форума, колкото тъпи постинги имаш ти (като този последния). Така, че дали ще съм регистрирания Грую, или нерегистрираното едно и също АйПи - все тая. Но на теб явно интригата ти е проблем!
Аватар
Enchev
1000+
1000+
Мнения: 1592
Регистриран на: 28 Апр 2005, 17:47
Местоположение: Русе | Rousse

ДО АДМИНИСТРАТОРА

Мнениеот Enchev » 25 Май 2005, 18:02

ДО 106FM
Айди стига сте се карали с Илиян защото тук стана форум за и IP-адреси, за или против кирлилица и др. Сега и той щи напиши нещо, ти ще му се вържеш и после Админа само да трие.
106FM

ДО АДМИНИСТРАТОРА

Мнениеот 106FM » 25 Май 2005, 19:04

[quote=""TRANCE_RAVER""]ДО 106FM
Айди стига сте се карали с Илиян защото тук стана форум за и IP-адреси, за или против кирлилица и др. Сега и той щи напиши нещо, ти ще му се вържеш и после Админа само да трие.[/quote]

Изобщо не се карам с никого, просто тезата ми се потвърждава, това е!:)

А това да стане форум за АйПи адреси го направи точно Илиян, ако погледнеш моите постинги, те са предимно на тема радио! Това си е искитана. Най-лошото е, че въпреки всичко Илиян продължава да си пише глупости.

До Илиян:

Илиянчо, имам акредитации много, такива, каквито ти никога няма да имаш и щети кажа, че с това поведение, няма и да проимаш, помисли си добре по въпроса!

Аз казах каквото имах да кажа!

Админът в крайна сметка ще си каже мнението!
Zen
1000+
1000+
Мнения: 1335
Регистриран на: 09 Май 2005, 15:05
Местоположение: /dev/mdy0

ДО АДМИНИСТРАТОРА

Мнениеот Zen » 25 Май 2005, 21:27

то поне да го направим форум за:
#whois IP
това беше леко в кръга на шегата.
@iliyan: и сега админът какво би трябвало да направи с теб? да се обръща към теб по IP може би? вместо да пишеш безсмислени постинги под формата на (детински) нападки седни и почети малко мненията написани от компетентните хора в тоя форум. че ти се пише и предпочиташ да си губиш свободното време се личи по два фактора: датата на регистрацията ти + броя на мненията. та ти си толкова компетентен, че имаш мнение по всеки въпрос.
започвам да си мисля, че не е излишен форум Интриги в тоя борд и там трябва ти да бъдеш единствения модератор. нека позная за какво ще се пише там? освен че на всеки ip-то ще се изписва в прав текст по ред на номерата ще набеждаваш потребители, че са манипулирали поредната анкета ;) много държа ако някой ден си направиш форум да ми се обадиш за да ти сложа рекламен банер на krassyo.com ;)
Аватар
iliyan
500+
500+
Мнения: 637
Регистриран на: 30 Мар 2005, 18:57
Местоположение: Около спортните събития
CONTACT:

ДО АДМИНИСТРАТОРА

Мнениеот iliyan » 27 Май 2005, 00:22

[quote=""TRANCE_RAVER""]ДО 106FM
Айди стига сте се карали с Илиян защото тук стана форум за и IP-адреси, за или против кирлилица и др. Сега и той щи напиши нещо, ти ще му се вържеш и после Админа само да трие.[/quote]


Естесвено, че ще напиша! Как ще го оставя този да си дрънка? Ей, какво като си сменяш IP-то - още по-безличен ставаш. Няма капка постоянство в теб.
До krassyo - ти от умните ли се имаш? :lol: :lol: :lol: И защо да не се пише за кирилицата, манипулациите, регистрациите,.... първо оттам трябва да се започне да се обсъждат радиовъпросите. То нищо не е определено, те дискутират. Какво дискутирате? Няма никакъв ред. Да и аз съм най-компетентен, виж бройката мнения - сещаш ли се?
ахнах си половинката от подписа. Но вие си знаете за въпросните. Не искам да се занимавам с тях и аз не искам същото от тях. ДОБРИЯТ ТОН НАД ВСИЧКО!!!Изображение
Zen
1000+
1000+
Мнения: 1335
Регистриран на: 09 Май 2005, 15:05
Местоположение: /dev/mdy0

ДО АДМИНИСТРАТОРА

Мнениеот Zen » 27 Май 2005, 01:35

да бе. аз за това говорих. умните отговарят на всеки един въпрос ;) да не си помислиш.
един е бил Сократ и той е казал нещо, което би трябвало да си учил някога (ако си стигнал до този клас)... сещай се сам. ти дето ми говориш за ред и подобни екстри, чувал ли си, че въпросните форуми по света, които искат задължителна регистрация за писане не толерират и спама/офтопика :lol: сещай се отново сам.
Аватар
iliyan
500+
500+
Мнения: 637
Регистриран на: 30 Мар 2005, 18:57
Местоположение: Около спортните събития
CONTACT:

ДО АДМИНИСТРАТОРА

Мнениеот iliyan » 27 Май 2005, 12:38

[quote=""krassyo""]ти дето ми говориш за ред и подобни екстри, чувал ли си, че въпросните форуми по света, които искат задължителна регистрация за писане не толерират и спама/офтопика :lol: сещай се отново сам.[/quote]

Добре, че не толерират офтопика. Това е похвално. Ама ти поиска офтопик на едно място. Плюс това офтопика е тъпо нещо - тъкмо се води спор и модераторът(който винги е пристрастен) като види зор или трие, или заключва. Това е пълна тъпотия. Добре, че поне в този форум няма подобно нещо.
ахнах си половинката от подписа. Но вие си знаете за въпросните. Не искам да се занимавам с тях и аз не искам същото от тях. ДОБРИЯТ ТОН НАД ВСИЧКО!!!Изображение
Аватар
MasterBoy
100+
100+
Мнения: 276
Регистриран на: 14 Апр 2005, 14:48
Местоположение: Sofia City, Bulgaria
CONTACT:

ДО АДМИНИСТРАТОРА

Мнениеот MasterBoy » 03 Мар 2006, 22:40

Your Favorite Free Hardcore Sex Pictures & Free Sex Videos Site!

BEST SEX FREE PICTURES
YOUR FAVORITE- Free Sex Videos Site !

AMATEUR-SEX
AMATEUR-WEB-CAM
....
XXX
XXX-MOVIES
XXX-PERSONAL
XXX-PHOTO
XXX-PICTURE

Няма спал ?! Е май вече се появи и тука ... Аиде да не излизам на offtopic ама форума за сега е доста добре и ми харесва така както е в момента !
img]http://www.userbars.com/galerie/images/files/3/6/nvidia2.png[/img]
Extra Media LTD. System Administraotr & Support.
Аватар
predavatel
1000+
1000+
Мнения: 2135
Регистриран на: 17 Мар 2005, 16:06
CONTACT:

ДО АДМИНИСТРАТОРА

Мнениеот predavatel » 03 Мар 2006, 22:41

Опитвам се да проборя бота ...
Аватар
MasterBoy
100+
100+
Мнения: 276
Регистриран на: 14 Апр 2005, 14:48
Местоположение: Sofia City, Bulgaria
CONTACT:

ДО АДМИНИСТРАТОРА

Мнениеот MasterBoy » 03 Мар 2006, 22:46

Сложи защита с въвеждане на pin про постингите, така ще се оттървеш от тия ботове ! Ама ще стане малко досадно за потребителите това с pin-овете ...
Просто предложение !
img]http://www.userbars.com/galerie/images/files/3/6/nvidia2.png[/img]

Extra Media LTD. System Administraotr & Support.

Назад към

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 1 и 0 госта