nvr написа:Stani и MCKristiyanPro мисля,че НЕ трябва да бъдат баннати,те много рядко спамят или почти никога не го правят.
Спамя и аз понякога, но ме дразнят глупавите изказвания, нека ме баннат, нямам против.
nvr написа:Stani и MCKristiyanPro мисля,че НЕ трябва да бъдат баннати,те много рядко спамят или почти никога не го правят.
nvr написа:Simeonov2 постоянно спами като рекламира чалга радиа!
Джорджи™ написа:Персонална атака и заяждане.
Жалко е, че форумите се доминират от недобронамерени лица, които тролят на воля:stankos написа:Защото, ако беше си направил труда да проучиш при различното разпространение ( ефирно,кабелно и пр.) кой на кого плаща нямаше да задаваш тъпи въпроси !
Джорджи™ написа:Персонална атака и заяждане.
Жалко е, че форумите се доминират от недобронамерени лица, които тролят на воля:stankos написа:Защото, ако беше си направил труда да проучиш при различното разпространение ( ефирно,кабелно и пр.) кой на кого плаща нямаше да задаваш тъпи въпроси !
Джорджи™ написа:stankos написа:При разпространението на каналите на ьтв през кабелните оператори кой на кого плаща ? При ефирното разпространение също !
Значи с идиотски недомлъвки, .... От къде да те знам какво искаш да кажеш........
stankos написа:Джорджи™ написа:stankos написа:При разпространението на каналите на ьтв през кабелните оператори кой на кого плаща ? При ефирното разпространение също !
Значи с идиотски недомлъвки, .... От къде да те знам какво искаш да кажеш........
Това, че теб те мързи да четеш не значи, че троля ! През няколко страници в онази тема ги пише отговорите и на мен, а предполагам и на останалите им е писнало да повтарят едно и също постоянно, защото някой го мързи да прочете поне последните 5 страници от темата, а иска веднага отговор на глупавите си искания и разсъждения нямащи нищо общо с действителността !
Това за мен си е чист дебилизъм !
Джорджи™ написа:Мамичката ти мръсна и долна, копеленце малоумно!
Долна и безочлива сган!
Stani написа:Джорджи™ написа:Мамичката ти мръсна и долна, копеленце малоумно!
Долна и безочлива сган!
съм го докладвал до admin за наказание!
Защото @ЖОРО не псува толкова често.Джорджи™ написа:MCKristiyanPro написа:И аз бих го докладва, но форумът ме сп.ира.
А защо ми прати на лично съобщение това, написано от ЖОРО, за да ми се оплачеш?:
Джорджи™ написа:ЖОРО написа:защо за съжеление бе малоумник крастав ай бегай по троянския мегдан да те е*а и царавичаря прост ..и да се друсаш кат наркоман на деспасито ..MCKristiyanPro написа:СЕРИОЗНО ЛИ ПОТВЪРЖДАВАШ, ЧЕ ВСИЧКИ СМЕ С НЕДОБРОНАМЕРЕНИ ЛИЦА? Я ПРОВЕРИ ПАК ХУБАВО И ТОГАВА ЛЪЖИ!![]()
![]()
яд ме е, че има такива "глупаци" в този народ![]()
Къде казах, че всички сте? Само някои, ама и ти обърна фурнаджийската лопата май-май....
Джорджи™ написа:Защо още се търпи:ЖОРО написа:ХАХАХАХАХАХ не ти наистина си идиот ! Путлер ако барне и един сателит и ексресите с Ямала ще изпопадат над тиквата ти ! хахахахах съвсем сериозно мисля да те локализирам по ИП и да видя кой олигофрен стои зад този профил .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ogibo написа:Те свестните юзери с които започнахме този форум отдавна го напуснаха. В по-голямата си част.
MCKristiyanPro написа:АРЕ ОЩЕ ЕДНА СВЯСТНА ТЕМА ТРЪГНА КЪМ!
Потребители разглеждащи този форум: 1 и 0 госта