Кажете ми какво да направя по въпроса.
MCKristiyanPro2 написа:Аз съм потребителят @MCKristiyanPro. Поради някаква причина не мога да вляза от собствения си акаунт. Натискам бутона за логване от Google и ми излиза това:
MCKristiyanPro написа:MCKristiyanPro2 написа:Аз съм потребителят @MCKristiyanPro. Поради някаква причина не мога да вляза от собствения си акаунт. Натискам бутона за логване от Google и ми излиза това:
Вече мога. Този профил ще ми е резервен, ако случайно стане нещо на първия ми.
Джорджи™ написа:alex2510 написа:Продължава вълната от китайски СПАМ във форума в голяма част от темите! Моля да се направи нещо по въпроса и да се помисли евентуално за пълно обновяване на форума във всякакъв аспект.
Форумът като визия си е екстра.
Ако се приложи някаква обновена версия, вероятно тя ще бъде по-лоша за потребителите.
Ще липсват функции и няма да е толкова подреден както е сега.
alex2510 написа: ...защото много лагва мобилната му версия бе...
nvr написа:Преди малко четох мнения от преди 10-12 години тогава се пишеше по темите и почти не се спамеше.
Джорджи™ написа:nvr написа:Преди малко четох мнения от преди 10-12 години тогава се пишеше по темите и почти не се спамеше.
Не съм съгласен, че сега не се пише по темите. Покажи поне един пример където не се пише по темата.
Виж, ако ти ако не разбираш, че се пише по темата и недоволстваш заради неразбирането си, е друга тема.MCKristiyanPro написа::Slap Тогава е имало модерация и заради това не виждаш сега спам (щото мненията са били трити)
Ей аман от фалшиви герои. Да те питам, ако сега няма модерация, защо ги няма китайските мнения, които бяха пуснати преди два-три дни?
Код за потвърждение: Избери целия код
Вие трябва да въведете поне една дума за търсене. Всяка дума трябва да съдържа най-малко 0 букви и не трябва да надхвърля 0 думи.
MCKristiyanPro написа:Защо като трябва да търся еди кво си във форума ми излиза:Код за потвърждение: Избери целия код
Вие трябва да въведете поне една дума за търсене. Всяка дума трябва да съдържа най-малко 0 букви и не трябва да надхвърля 0 думи.
Stani написа:MCKristiyanPro написа:Защо като трябва да търся еди кво си във форума ми излиза:Код за потвърждение: Избери целия код
Защото търсачката им не работи правилно, аз използувам гугъл като добавям predavatel.com
alex2510 написа:
МОЛЯ, УВАЖАЕМИТЕ АДМИНИСТРАТОРИ И МОДЕРАТОРИ НА ТОЗИ ФОРУМ ДА ПРЕМЕСТЯТ ВСИЧКИ ПОСТОВЕ, КОИТО СА С ПОЛИТИЧЕСКА НАСОЧЕНОСТ КАТО ТОЗИ, КОЙТО ЦИТИРАМ И ВЪОБЩЕ ВСИЧКО ЩО Е, В ТОЗИ РАЗДЕЛ
![]()
![]()
http://forum.predavatel.com/viewtopic.p ... &start=260
MCKristiyanPro написа:Моля тези постове да се преместят в тема "Липса на модерация"
alex2510 написа:Но все пак се надявам администраторите и модераторите да вземат отношение по тия въпроси.
Джорджи™ написа:alex2510 написа:Моля, уважаемите администратори и модератори на този форум да преместят всички постове, които са с политическа насоченост като този, който цитирам и въобще всичко що е offtopic
Постът е коментар по съдържанието на Нова телевизия, която излъчва с политическа насоченост през цялото време.
По радио Нова нюз вървят предавания от Народното събрание.
Как си личи, че си подлога на Герб и не ти изнася да се говори истината.
![]()
![]()
Потребители разглеждащи този форум: 2 и 0 госта