ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА-НЕКА 2008Г. ДА ДОНЕСЕ НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ НА ФОРУМА(РАДИО СЛУШАТЕЛИ И ТВ ЗРИТЕЛИ),АДМИНИСТРАТОРА И ВСИЧКИ ЗАНИМАщИ СЕ С МЕДИИ ХОРА В БЪЛГАРИЯ И ВСИЧКИ ОБИКНОВЕНИ ХОРА МНОГО З Д Р А В Е, Щ А С Т И Е И У С П Е Х И!!! ЧНГ
ЧНГ.Много здраве,щастие и нека бъдем по-добри.Да не се отказват отговорните хора да поддържат форума и си пожелавам със същия този дух да разкривате далаверите и корупцията в българския ТВ и радио ефир,защото вашите мнения може да се четат от хора,които имат властта да контролират и защитават българския зрител. Мишо(но не администратора)
Честита Нова година на всички съфорумци! Нека да е мирна, плодородна и да ни донесе само щастие и радост!
Когато мирогледа на един човек се свие толкова,че се превърне в точка,той казва:"Това е моята гледна точка" http://www.bsms.bg - SMS услуга за фирми http://www.tscommunication.com HG07,MG08 - GSM устройства за охрана и управление на обекти.
ЧНГ. Живот , здраве и щастие през новата година . И дай Боже през тази година да можем да гледаме повече и по-качествени телевизии разпространявани чрез DVB-T !
Гледам,нищо ...пак гледам,пак нищо....викам си "Тука има нещо "!
Честита Нова година! Пожелавам си да сме по-добри, оттам всичко ще се нареди. Жоре, ще те посъветвам да ползваш търсачката, защото няма нужда да изпълваме форумното пространство с теми с еднаква насоченост. Ще слея твоята тема с тази на martinzvetomirov, озаглавена "За много години" с цел да се предотврати дублирането.
Имам аз една мечта и тя е да си пускам плейлистите от 9-ти клас в ефир и да ми плащат за това #radio #gopro #2k21 05.03.2021
Честита нова година и от мен, колеги. Пожелавам ви, да сте здрави, защото това е най-важното. Здраво тяло, но и здрав дух да имате, защото вярата в себе си, особено когато е обоснована, е най-голямата сила към прогреса. Пожелавам ви го. Бъдете щастливи и успешни. Наздраве и за много години.
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят; Руски форум: питаш нещо - получаваш нови въпроси; Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.