За необходимостта от раздел "Дъра Бъра"

Predavatel.com / Predavatel.eu
bubic
1000+
1000+
Мнения: 2719
Регистриран на: 18 Окт 2006, 06:03

Re: За необходимостта от раздел "Дъра Бъра"

Мнениеот bubic » 26 Фев 2008, 19:54

ОТВРАТЕН написа:Бубич вече прекаляваш. Само пфтопици от теб и нищо свястно. Защо не кажеш на хората дали си агент или не. Гледаи Миро колко конкретно те пита. Пък ако не си Миро може и да ти се извини по мои наблюдения той не е вируглав и се е извинявал тука в тоя форум. Радиатора е прав че Миро е пич. Ама ти само с тоя комунизъм си се хванал и дразниш наред. Слагаш определения на хората а не искаш на теб никои да не ти слага. Всяко мнение което се различава от гледната ти точка го смяташ за обида. Притеснявам се да не си трагне и Миро от тука че ако още двама трима като Миро и Ъгли си тръгнат савсем никой няма да влиза в този форум. Сега и с Вълчо се чепкаш. Мис Смарт и тя вече все по рядко пише.Стегни се не ти ходи на пенсионата възраст да се държиш така не те ли е срам от белите ти коси?


Др.Отвратен,
Няма лошо да си отвратен от мен и подобни на мен,приемам го за нещо нормално,не си съгласен с мен,отвращаваш се,имаш причина,така да се каже,НО не виждам причина да се държиш отвратително...
Ето и отговорите ми на твоя коментар:
1.С кое прекалявам,не казваш,бъди по-конкретен.Ако с офтопиците и ,че нищо свястно не казвам,тогава ми става ясно.Но пък абсолютно ли нищо свястно,нормално,верно и пр. не казвам,ето виждаш,че се намира някой наивник,манипулиран от мен и не се отвращава толкоз от моите постинги,какво мислиш по този въпрос???
2.Питаш ме дали съм агент.Ама ти сериозно ли задавш този въпрос или само да си в тон с шпиономаните.Ако го задаваш сериозно,ето отговора ми: Не съм нито офицер от никаква явна или тайна разузнавателна организация от никаква страна . Не съм агент и доверено лице също на никаква разузн.,информационна,мафиотска и пр. мрежа,нито имам подобно образование,нито имам намерение да уча тепърва,нито подобна организация би приела в редовете си хора като мен.Аз съм със съвсем други възможности и интереси.Плюс това,обърнал си внимание на възрастта ми,плюс това съм имигрант,плюс това,че не съм със добро здраве и пр. И най-важното,казах го няколко пъти,но сега само за теб.Хора като мен(и като теб),които евентуално са от такива институции не стоят в публичното пространство,на тях им е забранено по правило!!!,плюс това самодисциплината на такива лица не допуска да се появяват никъде,дори под псевдоним или никнейм. Ако аз съм агент,а ти си ми началник,след като разбереш че съм на нет-пространството,имаш право да ме предложиш за наказание,уволнение,дори съд!!! Нали ме разбираш добре,ако не съм ясен,кажи,ще се доизясня.
След като априори допускаш,че съм служител на някаква шпионска служба,кажи накъде си се ориентирал,кажи горе-долу за коя става въпрос,или за коя страна...Иначе ,това са сериозни неща и не бива да се подхожда аматьорски и обидно за стоящия от другата страна.Не ти ли прави впечатление,че от няколко стотици участника,само 3-4-има сте шпиономани или нещо подобно.Ето, Вълчо ме ругае понякога,не се съгласява с мен по много въпроси,но никога не ме е наричал агент или че работя против страната.Явно вие сте по-млади момчета от нас и скоро сте чели шпионски романи и сега търсите да откриете истински шпиони.Ами ако е така,това не са истински шпиони,които се разкриват от дистанция и от обикновени хора,каквито сте вие с....да не казвам. Какъв шпионин съм аз,след като Миро разкри произхода ми и пр. Ще ме търпят ли шефовете в този случай???
3.Ще те помоля, поне ти да не споменаваш Миро,много си далеч от неговото ниво,има още много вода да изпиеш за да го стигнеш,я му прегледай постигите и ги сравни с твоите ,дума не може да става за сравнение,изчакай,продължавай в същия дух и може някой ден да се обозначиш за Миро 2,засега по-скромно...Ето, сам казваш,Миро може да ти се извини,той не е вироглав.....Не ,в никакъв случай,не снижавай нивото му,ти можеш да ми се извиниш,съдейки по думите ти,но такива силни хора като Миро никога.Питай го ,ако греша.
4.Не се поясняваш защо дразня хората с тоя комунизъм,поясни се и ще ти отговоря. Ако говорим за турското владичество и жертвите,които Българския народ е дал,това досада ли е? А каква е разликата невинни хора да бъдат убивани 5 века и 45години. Не може и не бива да се забравя комунистическия терор над Бълг.народ,не е човешко,не етично.Убити са достатъчно невинни хора и по най-зверски начин,дори много по-жестоко от убийствата,вършени от турските поробители.Ако не ми вярваш на мен,отвори книгите и ще се убедиш.
5.На кого и кои определения слагам,а не искам на мен да ми се слагат,я кажи по-конкретно,моля те много??? Ами аз съм с най-много определения,епитети и пр. Аз си позволявам да обозначавм тези като комунисти или подкрепящи българските комунисти,които не признават техните престъпления или ги омаловажават.Абе,Др. Отвратен,не знаеш ли че има над 30 000 българи убити след преврата от 9.9.44г.От всички възрасти,професии,религии,социално положение и пр.Има убити 17-годишни момчета,ти къде си живял,какво си учил,не ги знаеш тези неща,така ли? Ами питай твои близки,по-възрастни от теб.То е неловко да се говорят очевидни неща след толкова години.Българското село е унищожено завинаги,не виждаш ли ,е ако си от някой голям град,може и да не знаеш,така съм съгласен.
6.Злоупотребяваш,никога не съм смятал,че ако някой не е съгласен с мен,го смятам,че ме обижда.Обидни за мен са само цинизмите и обидните думи.Ето,твоето мнение не съвпада с моето,но не казвам ,че ме обиждаш,даже не мога и да се сетя за такова нещо.
7.Ето,последното ти изречение е много язвително и обидно към мен,но аз няма да те обиждам ,бих те "похвалил" за възпитаното ти отношение към един непознат с бели коси.Е,допускаш малка неточност за цвета на косите ми,те не са бели,но няма да обръщам внимание на дребни,технически подробности,както казва Радиатора,ние сме демократи.
Накрая ти препоръчвм да четеш по-внимателно мислите на Радиатора,Боро,Мис,дори ги научавай наизуст и после ги разучавай,ползата ще е само твоя. Те казат нещата с по няколко изречения и са много по-силни от моите повествования,обаче,пък те не са в чужбина и ти, и такива като теб не им обръщате внимание.А думите им са толкоз силни,че би могло есета да се напишат по тях.Засега само аз им обръщам внимание,вие дисциплинирано мълчите.Защо ли,много просто,на тях няма да можете да спорите,те са на място и с пресна информация. До скоро...
Аватар
predavatel
1000+
1000+
Мнения: 2122
Регистриран на: 17 Мар 2005, 16:06
CONTACT:

Re: За необходимостта от раздел "Дъра Бъра"

Мнениеот predavatel » 27 Фев 2008, 15:56

Незнам по какво точно си говорите тук, но раздел "Дъра-бъра" или "Общи приказки" няма да има - това е все едно да сложа и разписание за влаковете в сайта Predavatel - все полезни неща, които обаче нямат връзка с предварително обявения регламент, а именно: сайт за радио и телевизия, а не за нещо друго. :-*
bubic
1000+
1000+
Мнения: 2719
Регистриран на: 18 Окт 2006, 06:03

Re: За необходимостта от раздел "Дъра Бъра"

Мнениеот bubic » 27 Фев 2008, 16:51

predavatel написа:Незнам по какво точно си говорите тук, но раздел "Дъра-бъра" или "Общи приказки" няма да има - това е все едно да сложа и разписание за влаковете в сайта Predavatel - все полезни неща, които обаче нямат връзка с предварително обявения регламент, а именно: сайт за радио и телевизия, а не за нещо друго. :-*


Подкрепям становището Ви и препоръчвам на всички,държщи че са възпитани и толерантни хора да се придържат към предложението на Илиан,ако то се спазва,нито ще има обидени,нито манипулирани...
Аватар
radiator
1000+
1000+
Мнения: 2569
Регистриран на: 22 Мар 2005, 16:10

Re: За необходимостта от раздел "Дъра Бъра"

Мнениеот radiator » 27 Фев 2008, 19:04

predavatel написа:Незнам по какво точно си говорите тук, но раздел "Дъра-бъра" или "Общи приказки" няма да има - това е все едно да сложа и разписание за влаковете в сайта Predavatel - все полезни неща, които обаче нямат връзка с предварително обявения регламент, а именно: сайт за радио и телевизия, а не за нещо друго. :-*


Хахаха, Мишо, страхотно го каза!!!

За това и други неща те уважавам!

Респект,

Р.
Аватар
Pandjarov
100+
100+
Мнения: 403
Регистриран на: 13 Дек 2007, 20:09

Re: За необходимостта от раздел "Дъра Бъра"

Мнениеот Pandjarov » 28 Фев 2008, 01:20

Aррргххххх баста с глупостите. Сменете си телефоните и се бийте по градинките.

Назад към

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 2 и 0 госта