Administration and Moderation
Administration and Moderation
Отварям тази тема за да пиша в нея административните наказания предприети към потребители на форума и причината за това.
The purpouse of this topic is to deliver our users the necessary information on the actions that we have taken against users, violating our forum's rules.
The purpouse of this topic is to deliver our users the necessary information on the actions that we have taken against users, violating our forum's rules.
Re: Administration and Moderation
Потребителят georgi bancov беше бан-нат по IP, e-mail и потребителско име след безброй предупреждения за спам и чат по темите.
Потребителят Buysellers беше маркиран като бот и беше баннат по IP, e-mail и потребителско име заради реклама във форума.
Потребителят Buysellers беше маркиран като бот и беше баннат по IP, e-mail и потребителско име заради реклама във форума.
Днес добавих потребителя radiator към групата на модераторите.
Тия неща не се ли пишат в служебен форум, достъпен само за модераторите и админите?
Когато мирогледа на един човек се свие толкова,че се превърне в точка,той казва:"Това е моята гледна точка"
http://www.bsms.bg - SMS услуга за фирми
http://www.tscommunication.com
HG07,MG08 - GSM устройства за охрана и управление на обекти.
- just listen
- 100+
Lupus написа:Тия неща не се ли пишат в служебен форум, достъпен само за модераторите и админите?
Няма да пиша за всяко изтрито мнение, но за някакви по-големи мерки е хубаво да се знае.
Така е по-добре, че да не вземете да препсувате вече бастисан потребител 

Заминавам малко за Рим, да слушате predavatel и radiator
Колеги, по-зорко малко ако може да гледате форума докато ме няма 

Бравос! Една седмица ме нямаше и 1 мнение не съм изтрил като се върнах :-)
Охо, добре дошли! ;-)
какво искате да кажете,че ви липсва тази операция ли? Скоро не съм писал нещо по- неортодоксално,въздържах се докато се върнете. Малко шега...
- >>> FM STEREO <<<
- 1000+
Pandjarov написа:Бравос! Една седмица ме нямаше и 1 мнение не съм изтрил като се върнах :-)
Това,защото напоследък не съм се развихрял

- ВивaХитТроян ФМ
- Нов
>>> FM STEREO <<< написа:Pandjarov написа:Бравос! Една седмица ме нямаше и 1 мнение не съм изтрил като се върнах :-)
Това,защото напоследък не съм се развихрял![]()
![]()
И аз със тея банове и предупреждения

Банков, Банков...И 100 ника да си регистрираш пак има как да ти се сложи бан.
Бан за потребителя MR1 по ник, мейл и IP address за обиди към форумистите и България като държава.
За да е справедливо, това трябва да се отнася и за тези, които наричат Република Македония подигравателно "тази държава", "Вардарска бановина", "Вардарска Македония", "границата", "ФИРОМ", Б.Ю.Р.М.", с което също нарушават правилата на форума. Държавата Македония е официално призната от българските власти.
Не трябва да се допускат тенденциозни провокации, лични дребнави мнения и обиди на съседните държави в този форум.
Не трябва да се допускат тенденциозни провокации, лични дребнави мнения и обиди на съседните държави в този форум.
Наблюдател написа:За да е справедливо, това трябва да се отнася и за тези, които наричат Република Македония подигравателно "тази държава", "Вардарска бановина", "Вардарска Македония", "границата", "ФИРОМ", Б.Ю.Р.М.", с което също нарушават правилата на форума. Държавата Македония е официално призната от българските власти.
Съгласен съм с теб. Би ли ги посочил поименно и с цитати от съответните постове? Иначе така си е празнодумие.
Когато мирогледа на един човек се свие толкова,че се превърне в точка,той казва:"Това е моята гледна точка"
viewtopic.php?f=24&t=3800&start=60#p58673
viewtopic.php?f=24&t=1078&st=0&sk=t&sd=a&start=460#p55511
viewtopic.php?f=24&t=1078&start=440#p52935
и още много други, във всеки пост, в който споменават за Македония.
viewtopic.php?f=24&t=1078&st=0&sk=t&sd=a&start=460#p55511
viewtopic.php?f=24&t=1078&start=440#p52935
и още много други, във всеки пост, в който споменават за Македония.
Потребителят МР1 беше провокиран от тези потребители с изказвания, подобни на:
"от Вардарска бановина/FYROM: ....... тази злополучна "държава"".
"от Вардарска бановина/FYROM: ....... тази злополучна "държава"".
Не съм забелязал някой от българските потребители на този форум да е обиждал лично потребителя МР1 или пък неговата страна, нито пък да е имал някакво негативно отношение конкретно насочено срещу него. Въпросът как всеки ще нарича най-южната бивша югославски република мисля си зависи от личния избор на дадения човек и доколкото името, с което страната бива наричана не съдържа обидни квалификации, то тълкуването му като "обида" е крайно субективно. Нека само напомня, че по-голямата част от държавите в света (наистина, България е изключение) са признали държавата със столица Скопие под името "F.Y.R.O.M.", съответно преведено или не на официалния език на страната.
Вероятно и на мен не би ми било приятно някой да нарича държавата ми "Бугарија", вместо България, но това може ли да бъде легитимна причина да отговоря по следния начин (предварително се извинявам за нецензурираното съдържание на целия пост, заради който бе баннат МР1)? :
от MR1 на Вто, 24 Юни 2008, 22:48
Нещо повече - трябва ли да се толерират подобни прояви (които в един момент станаха редовни) само с цел "да не се обиди някой", след като този някой не се свени да обиди всички ни тук?
Вероятно и на мен не би ми било приятно някой да нарича държавата ми "Бугарија", вместо България, но това може ли да бъде легитимна причина да отговоря по следния начин (предварително се извинявам за нецензурираното съдържание на целия пост, заради който бе баннат МР1)? :
от MR1 на Вто, 24 Юни 2008, 22:48
MR1 написа:ФОРУМОТ ГО НАПУШТАМ ЗА ТОА ШТО Е НАЦИОНАЛИСТИЧКИ И АНТИМАКЕДОНСКИ
ТУКА СИТЕ МОДЕРАТОРИ СЕ АНТИМАКЕДОНЦИ
НА георги и DX-er И ОСТАНАТИТЕ АНТИМАКЕДОНЦИ ДА ИМ ЕБАМ МАЈКАТА У ПИЧКА СЕ ПО СПИСОК ДА ИМ ЕБАМ
СО МЕСЕЦИ ТОЛЕРИРАВ И ТРПЕВ АНТИМАКЕДОНСКИ ИДИОТИЗАМ ОД ДЕБИЛИ И МОНСТРУМИ НА ОВОЈ ФОРУМ И НА СИТЕ ДА ИМ ЕБАМ МАЈКАТА У ПИЧКА. СО МЕСЕТИ МЕ ТЕРОРИЗИРАА СО НИВНИТЕ АНТИМАКЕДОНСКИ ГОМНА (ГОМНА ДА ЈАДАТ) А ЈА ДА ИМ ЕБАМ СЕ ЖЕНСКО ПО СПИСОК
АДМИНИТЕ НЕ ПРЕВЗЕМАА НИШТО А СО ТОА ГИ ПОДРЖУВАА АНТИМАКЕДОНСКИТЕ НАЦИСТИ КОИ СЕ МОДЕРАТОРИ
САКАШ ДА БИДЕШ МОДЕРАТОР ТУКА? БИДИ АНТИМАКЕДОНЕЦ И КРАЈМАТЕР ВАША ВИ ЕБАМ
НАМЕСТО ВИЕ ДА ПОКАЖЕТЕ ПРИЈАТЕЛСТВО КОН МАКЕДОНИЈА ВИЕ СИ ЈА ПОКАЖУВАТЕ ВАШАТА КУЛТУРА И ВОСПИТАЊЕ БУГАРСКО АМА ЗАТОА ИМА НЕКОЛКУ ФАКТИ И ТОА:
СЕКОЈА БУГАРСКА ЖЕНА Е КУРВА
СЕКОЈ БУГАРИН Е КРАДЕЦ И БАРЕМ ЕДНАШ ВО ЖИВОТОТ ИМА УКРАДЕНО
ЕВРОПСКАТА УНИЈА СЕ КАЕ ЗА ТОА ШТО ВЕ ПРИМИ ВО НЕА ПА СЕГА САКА ДА ВЕ ИСФРЛИ БО БАН
ЗНАЧИ ЗА СИТЕ АНТИМАКЕДОНСКИ МОНСТРУМИ МОДЕРАТОРИ И НИВНИТЕ ПОДРЖУВАЧИ АДМИНИТЕ ДА ИМ ЕБАМ МАЈКАТА И СЕСТРАТА У ПИЧКА НАЦИСТИ ИДИОТИ ГРЧКИ.
ПОЛА БУГАРИЈА (ЕГЕЈСКА МАКЕДОНИЈА) Е МАКЕДОНСКА А ВИЕ СТЕ ТАТАРИ И ЦИГАНИ А ВО ВТОРАТА СВЕТСКА ВОЈНА СТЕ БИЛЕ СО ФАШИСТИТЕ И СЕГА СТЕ ФАШИСТИ
ПРАВИ ЦИГАНИ СТЕ САМО КРАДЕТЕ ОД СЕКОЈ
ПРЕД 20 ГОДИНИ НЕМАВТЕ ЛЕБ ДА ЈАДЕТЕ А НИЕ БЕВМЕ АМЕРИКА ЗА ВАС, ВАСИТЕ ЖЕНИ ДОВАГАА КАЈ НАС
ДА СЕ ЕБАТ ЗА ЕДНА ЧЕРВЕНА КОЈА СЕГА Е 0,5 ЕВРОДА ВИ ИБАМ КУРВИТЕ
ЗАТОА ГЛЕДАМ ТУКА НЕМА НИТУ ЕДЕН МАКЕДОНЕЦ ОСВЕН МЕНЕ ПА СИ ВИКАМ ЗОШТО? ЕЕЕЕ ЗАТОА ШТО СЕГА
ЗНАМ КАКВИ КОПИЛИЊА СТЕ....
НАЦИОНАЛИСТИЧКИТЕ МОНСТРУМИ ОД БУГАРИЈА, СРБИЈА И ГРЦИЈА СЕ ПЕДЕРСКА ДРУЖИНА
ДА ЖИВЕЕ ОМО ИЛИНДЕН ПИРИН - МАКЕДОНСКАТА ПАРТИЈА НА МАКЕДОНЦИТЕ ВО БУГАРИЈА (ПИРИНСКА МАКЕДОНИЈА)
MR1 написа:копиле гнасно ретардирано пичка ли ти матер да ти ебам мамката блгарска националистичка антимакедонска за тебе само убивање е, ај дој во македонија да видиш што ке ти се случи кретену дебилен бугарски пичка ли ти матер.
СМРТ ЗА ГРЧКИ, СРПСКИ И БУГАРСКИ НАЦИОНАЛИСТИ И АНТИМАКЕДОНЦИ
ДА ЖИВЕЕ НЕЗАВИСНА МАКЕДОНИЈА
МАКЕДОНИЈА ОБЕДИНЕТА СО СИТЕ ЧЕТИРИ ДЕЛА
СМРТ ЗА ДУШМАНИТЕ
Нещо повече - трябва ли да се толерират подобни прояви (които в един момент станаха редовни) само с цел "да не се обиди някой", след като този някой не се свени да обиди всички ни тук?