Administration and Moderation

Predavatel.com / Predavatel.eu
bubic
1000+
1000+
Мнения: 2719
Регистриран на: 18 Окт 2006, 06:03

Re: Administration and Moderation

Мнениеот bubic » 15 Апр 2009, 18:04

Мани,мани ,това е уникална снимка, с уникална идея,за съжаление,валидна и до днес и за още по-голямо съжаление ,и у нас. Ама вие сте за бой,нищо не правите,или поне не се опитвате да правите,мисля че вашия-нашия форум има достатъчно сили да направи нещо,поне да му се чуе гласа,впрочем забравих,ако му разрешат да се чуе,дали не греша нещо?????
Аватар
Pandjarov
100+
100+
Мнения: 403
Регистриран на: 13 Дек 2007, 20:09

Re: Administration and Moderation

Мнениеот Pandjarov » 16 Апр 2009, 10:40

Аз съм се отказал да водя тия битки вече...
rainov
500+
500+
Мнения: 529
Регистриран на: 25 Юни 2007, 11:39

Re: Administration and Moderation

Мнениеот rainov » 16 Апр 2009, 10:54

Влизам да чета нещо за алфа радио в Ямбол и след два-три поста се пише за сигнала на други софииски радиа и цялата тема се разводнява. Нека всеки да си пише каквото си иска, но в точните теми!
Аватар
radiator
1000+
1000+
Мнения: 2569
Регистриран на: 22 Мар 2005, 16:10

Re: Administration and Moderation

Мнениеот radiator » 16 Апр 2009, 15:09

Rainov,

Това е тема обсъждана многократно. Преценили сме, че писане встрани от темата е допустимо, стига да е конструктивно и да не се бяга от темата. Не може да се трие машинално, просто защото това не е форум за деца, а място където (поне така се предполага) пишат образовани хора. Такъв тип хора с широк мироглед не могат и не е редно да бъдат ограничавани, сякаш сме форума на дата.бг. Нормално е при една дискусия да се дават примери, да се правят аналогии и т.н.
Ако например темата е за радио, а се пише за навигационното оборудване на летище Пловдив - тогава вече ще се трие.
bubic
1000+
1000+
Мнения: 2719
Регистриран на: 18 Окт 2006, 06:03

Re: Administration and Moderation

Мнениеот bubic » 17 Апр 2009, 20:14

Знам,че не му е мястото на сл. пост,но смятам,че на никой няма да му досади,случая е уникален. Скоро дойде информация от Русия за следното.
21-годишен руснак се връща вкъщи почти пиян,след една бутилка водка,жена му вдига скандал,той се ядосва на тези грубости и на инат, изпива още две бутилки по 750мл. Отрязва се напълно,жената подивява и започва да го обижда, той я заплашва,че ще остане сама,а тя не обръща внимание на думите му и продължава караницата. Мъжа се пищисва от тази досада,излиза на тераста и се засилва през парапета и скача, живеят на 5-ти етаж(около 15м. височина). Жената се панира,не смее нито да погледне надолу,очаквайки да види най-лошото,страх я и да се обади в полицията и в бърза помощ. Докато се двоуми как да реагира,вратата се отваря и мъжът й нахълтва,тя изпищява от ужас, не очаквайки такова нещо,мислейки,че е някаква магия и започва да трепери... Мъжът я успокоява,хваща я и тя се убеждава,че няма нищо нереално,самият той е,нищо му няма и с още по-голяма сила се разразява скандала,тя е бесна,а на него нищо друго не му остава,освен да й каже,че тя не може да го оцени - какъв мъж има до себе си. Тя полудява при тези думи и му казва, за какво се имаш ,ти не си нищо повече от едно пияно говно. Честолюбието на младия съпруг е силно засегнато и той отново се засилва през терасата и скача надолу. Този път от удара се зашеметява и не може да стане,комшиите вече не издържат и викат милиция. Патрулката пристига бързо и вижда само някои драскотини по тялото му,а единия от милиционерите ,също къркан, се сеща да помогне,отива до колата и взема бутилка водка и започва да му пречиства раните. От зашеметяването мъжа в началото не вярва,че е скочил два пъти,но по после го убеждават и той се съгласява. Но дава обещание,че повече,когато се напива,няма да обръща внимание на жена си,че сега всевишния го е спасил два пъти,но за трети път няма да е сигурно .И допълва,че не му се иска заради такива скокове да безпокои милицията,ако това не е толерантност към хората на реда,здраве му кажи. А до блока е имало храстови насаждения и наскоро е валяло,това са факторите за оцеляването на нашия герой. Така че, ако на някого жена му прояви неблагоразумие и му досажда,веднага да й се пропомни случая.
Аватар
Playbob
1000+
1000+
Мнения: 1449
Регистриран на: 25 Дек 2008, 02:20
Местоположение: +42° 41' 48.65", +23° 19' 25.81"
CONTACT:

Re: Administration and Moderation

Мнениеот Playbob » 17 Апр 2009, 23:13

bubic написа:Знам,че не му е мястото на сл. пост,но смятам,че на никой няма да му досади,случая е уникален. Скоро дойде информация от Русия за следното.
21-годишен руснак се връща вкъщи почти пиян,след една бутилка водка,жена му вдига скандал,той се ядосва на тези грубости и на инат, изпива още две бутилки по 750мл. Отрязва се напълно,жената подивява и започва да го обижда, той я заплашва,че ще остане сама,а тя не обръща внимание на думите му и продължава караницата. Мъжа се пищисва от тази досада,излиза на тераста и се засилва през парапета и скача, живеят на 5-ти етаж(около 15м. височина). Жената се панира,не смее нито да погледне надолу,очаквайки да види най-лошото,страх я и да се обади в полицията и в бърза помощ. Докато се двоуми как да реагира,вратата се отваря и мъжът й нахълтва,тя изпищява от ужас, не очаквайки такова нещо,мислейки,че е някаква магия и започва да трепери... Мъжът я успокоява,хваща я и тя се убеждава,че няма нищо нереално,самият той е,нищо му няма и с още по-голяма сила се разразява скандала,тя е бесна,а на него нищо друго не му остава,освен да й каже,че тя не може да го оцени - какъв мъж има до себе си. Тя полудява при тези думи и му казва, за какво се имаш ,ти не си нищо повече от едно пияно говно. Честолюбието на младия съпруг е силно засегнато и той отново се засилва през терасата и скача надолу. Този път от удара се зашеметява и не може да стане,комшиите вече не издържат и викат милиция. Патрулката пристига бързо и вижда само някои драскотини по тялото му,а единия от милиционерите ,също къркан, се сеща да помогне,отива до колата и взема бутилка водка и започва да му пречиства раните. От зашеметяването мъжа в началото не вярва,че е скочил два пъти,но по после го убеждават и той се съгласява. Но дава обещание,че повече,когато се напива,няма да обръща внимание на жена си,че сега всевишния го е спасил два пъти,но за трети път няма да е сигурно .И допълва,че не му се иска заради такива скокове да безпокои милицията,ако това не е толерантност към хората на реда,здраве му кажи. А до блока е имало храстови насаждения и наскоро е валяло,това са факторите за оцеляването на нашия герой. Така че, ако на някого жена му прояви неблагоразумие и му досажда,веднага да й се пропомни случая.:Clap :Clap :Clap :Clap :Clap :Clap :Clap :Clap :Clap :Clap :Clap :Clap :Clap

Тия руснаци си остават тотални откачалници и те тва е.
Алкохолизма не прощава :D

Покъртителна история!

:Clap :Clap :Clap :Clap :Clap :Clap :Clap :Clap :Clap :Clap :Clap :Clap :Clap
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо - получаваш нови въпроси;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

:bg:
bubic
1000+
1000+
Мнения: 2719
Регистриран на: 18 Окт 2006, 06:03

Re: Administration and Moderation

Мнениеот bubic » 18 Апр 2009, 02:43

Боби,вярваш ,или не,навремето единственото удоволствие,единствения личен избор беше точно това,да пиеш ,или да не пиеш,останалото беше всичко планирано,предварително и от други разпределено. Но имаше и има много свестни хора,лошо е,че много десетилетия руския народ беше изложен на такова изтезание,на такива експерименти,които повечето хора си нямат представа. Затова много рускини искаха да се махнат от там и поне в България да дойдат,все пак у нас имаше определено по-добри условия. Но този случай е на върха на копието,нито да плачеш,нито да се смееш...,ама да има фан...
Аватар
GIF
1000+
1000+
Мнения: 2506
Регистриран на: 11 Мар 2009, 13:33
Местоположение: ЮЦР

Re: Administration and Moderation

Мнениеот GIF » 18 Апр 2009, 15:55

Ин водка веритас!
Рускините се омъжваха за българи и затова, че са истински жени, които разбират от мъже.
bubic
1000+
1000+
Мнения: 2719
Регистриран на: 18 Окт 2006, 06:03

Re: Administration and Moderation

Мнениеот bubic » 18 Апр 2009, 18:11

Много правилно,има страхотен опит в това отношение, на какви случаи съм бил свидетел,направо са за сценарий. И държането на рускините е много по-естествено и привлекателно от нашите кадри,като цяло. Сега не знам,как никой не ходи в Русия и да ни казва свежи неща,друго си е наживо... Средно на година,всеки руснак изпива по 40л. водка,без да се включват другите видове алкохола,плюс самогона.Един милион пияници умират годишно,мисля че го писах,даните са официални,руски.
Аватар
Pandjarov
100+
100+
Мнения: 403
Регистриран на: 13 Дек 2007, 20:09

Re: Administration and Moderation

Мнениеот Pandjarov » 11 Юни 2009, 19:11

Потребителя MIRORUSE беше баннат от администраторчетата и модераторчетата а всичките му мнения изтрити. Ако има някакви коментари по случая - към мен, на лични.
UGLY_BOY

Re: Administration and Moderation

Мнениеот UGLY_BOY » 14 Юни 2009, 01:37

Желая всички мои постинги да бъдат изтрити от този форум, а никнеймът ми - закрит.
MIRORUSE

Re: Administration and Moderation

Мнениеот MIRORUSE » 14 Юни 2009, 01:42

И аз желая, да си свършите работата до край и да ми закриете никнейма.
Достатъчно! Ясно е! В тази държавица няма свобода на словото. А как да има, след като този форум се следи от КРС, СЕМ, да не говорим, че е под зоркото око на АБРО, които много държат да контролират информацията!
Кажете ако лъжа, но няма да ви стиска да го признаете!!!
bubic
1000+
1000+
Мнения: 2719
Регистриран на: 18 Окт 2006, 06:03

Re: Administration and Moderation

Мнениеот bubic » 14 Юни 2009, 06:25

E,това вече е лошо,не знам какво точно е станало,но явно е било силно нещо. Подозирам,че Миро е прав,защото към някои мои постове беше проявен същия способ,изтриване,бързо и безкомпромисно,без обяснения и пр. Такъв подход е характерен в страни където толерантността и сериозността са само нищо незначещи думи,или напълно непознати. България е сравнително малка страна,слабичка,бедничка,но затова пък наглостта е в изобилие... Това "плодородие" може да доведе само до негативни резултати,както на цензорите,така и на техните последователи. Толерантността е винаги по-добър вариант от нетолерантността.бих предложил на модераторите да проявят коректност и да ни уведомят кой е такъв голям противник на някои коментари,които не са нищо повече от думи на непознати и неангажирани хора. Нашите тези са частни,неофициални,невиляещи на нито еди фактор в живота в страната. Кои са тези,които толкова се стархуват от нещо казано,дори да не е верно,дори да не е съвсем възпитано,има нещо,има нещо много гнило у нас.... А живота се изниза и изнизва с голямо ускорение. Младите поколения се обричат още в зародиш на нерадост.... А коко ли са участниците на нашия форум,малко и дори прекалено малко... Както казваха Бйело Дугме,"има нека,тайна веза,тайна веза за све нас...". Коя ли е тя?
Аватар
radiator
1000+
1000+
Мнения: 2569
Регистриран на: 22 Мар 2005, 16:10

Re: Administration and Moderation

Мнениеот radiator » 14 Юни 2009, 11:24

MIRORUSE написа:И аз желая, да си свършите работата до край и да ми закриете никнейма.
Достатъчно! Ясно е! В тази държавица няма свобода на словото. А как да има, след като този форум се следи от КРС, СЕМ, да не говорим, че е под зоркото око на АБРО, които много държат да контролират информацията!
Кажете ако лъжа, но няма да ви стиска да го признаете!!!


Няма как да лъжеш, защото не знаеш. А това, че се контролира е абсолютно несериозно изказване!
Дали се чете? Сигурно. Не можем да забраним на никого да чете или пише, ако спазва правилата. Мислите, ли че "световната конспирация" е толкова изпаднала, че да се страхува от "дисиденстски" изказвания във форум? Всички ние сме мноого дребни за тази игра.
Мирорусе не може да разбере едно елементарно нещо: Няма контрол тук има едни простички правила, които трябва да се спазват! Това е. Ако Миро бива манипулиран от други хора, които му говорят някакви въображаеми глупости, той се пали, без изобщо да преценява някои неща (което ме учудва, защото от предишни негови постинги съм съдил, че е човек на високо ниво), това е само негов проблем.

НИКОЙ НИКОГА не се е обаждал на никого от администрацията за цензура или контрол. Никой и никога не е работил или ще работи, нито пък се среща с представители на изброените институции (КРС, СЕМ и АБРО). Всичко това се случва в главите на някои хора, които не знам защо търсят под вола теле.
Елементарно е, има правила за език, постване, предоставяне на информация. Ако се спазват тези правила - всеки може да пише каквото иска. От "президентът е турска подлога" до "Маргарита Пешева е най-корумнираният председател на СЕМ в неговата история."
Аватар
borosport
1000+
1000+
Мнения: 1672
Регистриран на: 24 Май 2005, 19:25
Местоположение: София
CONTACT:

Re: Administration and Moderation

Мнениеот borosport » 14 Юни 2009, 12:01

Слава Богу много сме далеч от момента в който някой псевдоорган ще се опита да се бърка в работите на интернет сайт успешно, особено ако собствениците са си чели урока ;) Веднага ви давам пример с двата най-големи тракера в България и по-скоро с Арена. Колко се пънеха срещу него, а човека, с извинение за израза, го премести от единия крачол в другия.
Колкото до изтриване коментари и потребители съм твърдо против. Веднъж като си си написал мнението публично и са ти отговорили нямаш право да искаш то да бъде изтрито.
П.П. Според мен Миро нещо се бъзика в последното си мнение. Едва ли го мисли сериозно :D
Изображение
MIRORUSE

Re: Administration and Moderation

Мнениеот MIRORUSE » 14 Юни 2009, 12:49

borosport написа: Колкото до изтриване коментари и потребители съм твърдо против. Веднъж като си си написал мнението публично и са ти отговорили нямаш право да искаш то да бъде изтрито.
П.П. Според мен Миро нещо се бъзика в последното си мнение. Едва ли го мисли сериозно :D


Не Боро, не се бъзикам. Сериозно искам да си свършат работата до край. След две години и пет месеца, активно участие в този форум, бяха затрити над 1000 мои мнения, бяха "окепазени" стотици теми в които най-вероятно, вече се губи и контекста (след като ги няма моите постове).
Всичко това, говори само за едно нещо, с което ви се казва, на вас оставащите:
Внимавайте, какво пишете, къде и как го пишете, за да не стане като с MIRORUSE, да бъдете цензурирани, а не баннати по стандартния начин по IP или със забрана до вашият профил. Ако това не е комунизъм, здраве му кажи! Тъпото е, че не ставаше въпрос за нещо сериозно, а за една моя дръзка забележка спрямо прекаленото циклене на едно и също изказване с различни думи, звучащо вече, като безсмислена реклама - става въпрос, за новопоявилото се провинциално радио 999 в Ямбол. Е, след като не мога да кажа във форума, че е прехвалено и, че има още много неща да изгладят, от програмна гл. точка и от техническа такава, докато зазвучат, като радио - има ли смисъл да седя в този форум? Явно не, защото на някои хора, моят остър и дързък език, не се харесва. Не се харесва и точният и кратък пиперлив коментар. Тук си играем на аристокрация. Тук трябва да пишат само """възпитани""" хора, като БестРадио например. Вън простаците! Няма място за тях в изисканото интернет пространство и в частност в царството на предавател.ком...звучи като лозунг от 60-те, изпляскан с големи бели букви върху неизмазана ТКЗС-арска стена - факт е обаче!
Относно мнението на "нагревателно-охладителният уред", Мога най-отговорно да заявя, че от доверено лице в АБРО, знам, че безкрайно много се съобразяват с мненията в този форум. Подобно нещо, мога да подтвардя и за КРС, но спирам до тук. Който иска да си направи проучване - не знам как, както сметне за добре.
Факт, беше обаче, че парламента взе база данни от този форум, когато се дебатираше проблема с "нахлуването на чужди радиостанции и телевизии" на територията на нашата страна.
Информацията тук е неофициална, но все пак е информация!!! А оня " топлия, изписън със зелени букви над едно-две мнения", изобщо не опровергава думите ми. Докажете го господине, ако можете!!!

PS:
И не забравяте да си свършите работата до край. Убийте ме, че тая кома ме мъчи вече.
UGLY_BOY

Re: Administration and Moderation

Мнениеот UGLY_BOY » 14 Юни 2009, 16:34

borosport написа:Колкото до изтриване коментари и потребители съм твърдо против. Веднъж като си си написал мнението публично и са ти отговорили нямаш право да искаш то да бъде изтрито.

Не желая да коментирам причината, поради която смятам, че трябва потребителят ми и мненията ми във форума да бъдат изтрити, просто моля учтиво администраторите да направят това, за което апелирам.
Аватар
scarface
Нов
Нов
Мнения: 24
Регистриран на: 16 Яну 2008, 19:29
Местоположение: Ruse
CONTACT:

Re: Administration and Moderation

Мнениеот scarface » 14 Юни 2009, 18:37

Поздравявам Panjarov и Radiator със знака на Allianz: Три пръста с преобладаващ среден.Като им гледам надутите коментарчета излиза, че са доста тъпи парчета.Но най-лошото е когато един човек си вярва и се взема прекалено насериозно, а те правят точно това.
Изображение

Когато на готин човек му е кофти - това е блус;
когато на готин човек му е гот - това е рок;
когато на кофти човек му е гот - това е чалга;
когато на кофти човек му е кофти - това е рап.
Аватар
slimi
100+
100+
Мнения: 222
Регистриран на: 25 Май 2006, 22:39
Местоположение: София
CONTACT:

Re: Administration and Moderation

Мнениеот slimi » 14 Юни 2009, 19:19

Момчета...момчета... не се карайте така... :Friends :Drinks :Group

Код за потвърждение: Избери целия код

] Computer, what is the nature of the universe?
] The universe is a spheroid region 705 meters in diameter.
bubic
1000+
1000+
Мнения: 2719
Регистриран на: 18 Окт 2006, 06:03

Re: Administration and Moderation

Мнениеот bubic » 15 Юни 2009, 08:32

Ето и от мен малко незначителна информация. Че има хора и инстанции,които събират информация от нашия форум,това не бива да подлежи на съсмнение,темите,които се разискват тук са изключително много,някои много принципни,някои еднодневки,но че има много сериозен материал,това,също е верно. Тук са давани много коментари,много изводи,много критики,и ако някой мисли,че съществуването на такъв сайт е вън от интереса на всякакви органи,дълбоко се лъже. Лично на мен ми бяха изтрити поне десетина коментара,които нямаха нищо общо със собствениците,модраторите и пр. на сайта. Нито засягаха участниците в нашите форуми. Но те останаха само няколко часа,знаете защо,ранобудните изтривачи ги изтриха. Когато аз попитах,никой не каза че ги е изтрил и защо,дори ми обясниха,че няколкото правоимащи за изтриване не са с комунистически разбирания и не биха ги изтрили в никакъв случай. Добре,нека да е така,съгласих се и приех,че Дядо Мраз ги е изтрил.
Ето и поредната историческа препратка. В началото на организирането на антинародното и антидържавно ,партизанско "движение"(да,то е действително само движение,никаква война не са водили тези терористи,а са се движили по горите,равнините,доловете и т.н.),Съветските органи започват да изпращат въоръжени банди в България-по въздух и под вода. Изпратени са 56 човека,от които се спасяват само 7 бройки. Другите са избити или арестувани. Всички до един се признават за виновни и правят пълни самопризнания. Българските власти молят съветския посланик в София Александър Лавришчев ,да уведоми своето правитлество,че България протестира срещу тези актове на бандитизъм. На протестната нота,се получава отговор,в който съветите твърдят,че не те са изпращали диверсионните групи,а това е германска провокация. Нашите им показват признания на полковника от РККА Цвятко Радойнов,който също признава всичко,но съветите отново казват,че това са провокации и такъв човек няма регистриран в ЧАрмия. Тогава,нашите се отказват от спора...

Назад към

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 2 и 0 госта