След 2-3 презареждания на страница, успявам да вляза в сайта. Но все пак, къде може да е причината?

radiator написа:хихихи, ЖЕСТОКО
radiator написа:Лупус, това е като спор с радиото или като действие за привличане на вниманието от страна та 14-годишна госпожица.
radiator написа:Миро ако толкова преживява, да вземе да се извини за глупостите, които направи. Ние ще се извиним също и да си стискаме ръцете като мъже. А не да се държим като госпожици. Ще влиза някаква дама да му адвокатства.... Какво става тук изобщо? Колеги, имаме ли стабилна психика? Това е просто сайт в Интернет.
Zen написа:V interes na istinata predi mnogo meseci izkazah edno mnenie po vuporosa s radiatornoto povedenie tuk: viewtopic.php?f=5&t=6244&start=60#p76399
Nikoy ne mi oponira osven edin negov podchinen v FFM Media.
radio_vitosha написа:А някой знае ли дали има начин да променя потребителското си име, без да си правя нова регистрация, а също така да мога да си запазя и досегашните мнения по темите?
radiator написа:Технически е възможно, но се прави от администраторите. Представи си, ако всеки поиска да си смени потребителското име.![]()
Enchev написа:radio_vitosha написа:А някой знае ли дали има начин да променя потребителското си име, без да си правя нова регистрация, а също така да мога да си запазя и досегашните мнения по темите?
Да, може.radiator написа:Технически е възможно, но се прави от администраторите. Представи си, ако всеки поиска да си смени потребителското име.![]()
Ами то реално ако си поиграе малко в ACP-то с настройките [В General Admin > Configuration > в User and Forum Basic Settings има една настройка allow username change с опции yes or no (тя си е default на no)], може да се позволи произволна потребителска промяна на данните в тази част, и няма да има нужда след това от администраторска намеса за "редакция" на username.
Zen написа:Pandjarov написа:@MIROWHATEVER: Айде да не се превъзбуждаме и да ме питаш колко пъти трябвало да ми казваш. Работата ми е тая дето на 15-ти получавам едно пликче. Не мисля, че ти или някой от пишещите тук ми плаща заплата, че да ми държи тон и сметка.
Predi malko se vidyahme s MIRORUSE i tuy kato e bannat me pomoli da te popitam kude da doyde i kolko da slozhi v plikcheto.
Код за потвърждение: Избери целия код
] Computer, what is the nature of the universe?
] The universe is a spheroid region 705 meters in diameter.
Потребители разглеждащи този форум: 1 и 0 госта