Pandjarov написа:Колко яко. Всичко е наред, нищо не се чупи, нямам работа по форума и сайта. Ухууу![]()
Вчера дори се замислих дали да махна бана на Банков ама си викам Няяяяяяяях
Pandjarov написа:Колко яко. Всичко е наред, нищо не се чупи, нямам работа по форума и сайта. Ухууу![]()
Pandjarov написа:Всичко си опира до ресурси и свободно време.
Pandjarov написа:Всичко си опира до ресурси и свободно време.
Въпросът е да има скрипт и някой да си пише там някакви новини (и то колко полезни и информативни), които май playbob само си четеЩом не може да се свери един е*** часовник, сметайте
playbob написа:Някъде из темите говореше за едно "пликче" в края на месеца, ама ок - това не е наша работа и не е съществено вмомента.
Въпроса е да направите нещо и да се постегне сайта.
Благодаря за уточненията. Очакваме резултатите.
BoskoIgic написа:........ Treba da se zabrani pisanje poruka neregistrovanim posetiocima po forumu zbog spamova.
playbob написа:Защо от доста време не се изпращат имейли при получаване на нов пост в теми към които има абонамент? При всички ли е така или поблема е само при мен???
Adv написа:playbob написа:Защо от доста време не се изпращат имейли при получаване на нов пост в теми към които има абонамент? При всички ли е така или поблема е само при мен???
Аз сигнализирам за това вече няколко пъти и особен ефект няма. Поне да я обявят за прекратена тази функция, та да не виси като проблем.
Потребители разглеждащи този форум: 3 и 0 госта