Pandjarov написа:...............
Предлагам ви за напред до водите споровете изключително на лична основа лично, а да не занимавате аудиторията на форума със собствените си проблеми. Аз заключих темата и ще се процедира така с всяка нова отворена в този стил. Дори трябва тези дни да я изстрия.
Аз пък друго не разбирам и моля да ми се обясни логиката на нещата.
Предложих откриването на раздел за общи приказки, именно и само поради това, че такива спорове, несвързани с конкретната тема се водят в много от темите. Те развалят цели смислени теми и ги превръщат в говорилня. Вместо да се трият от модераторите такива безсмислени постове, които пораждат само флейм, те се оставят. А когато се предлага начин, как да се реши този въпрос, темата се затваря да няма обсъждане. Как да го разбирам - като Ваша целенасочена политика във този форум ли? Да се чувствам ли свободен да пиша където и каквото ми хрумне на момента? Имам чувството, че и аз като Алиса съм попаднал в огледалния свят.
И пак ще го подчертая дебело - няма форум, било то и най-професионалния, в който да не се разискват общи въпроси - политически, морални или просто приказки. Всички сме хора, със своите слабости и пристрастия. Останах обаче с впечатлението, че господин Админа се обиди от това предложение за нов раздел. От какво?
От предложение за вкарване на малко ред? Дано не е останал с впечатлението за изграден "Идеалният форум", който всяка промяна би развалила....