тая сутрин се върнах от Македония - миналия уикенд се качихме на Пелистер, над Битоля, и там се опитах да хвана Хоризонт - оказа се, че се хваща доста добре с най-обикновения ми сиди-плейър от Орелек; кофтито беше, че на същата (или близки) честота излъчваха и едно гръцко, и едно сръбско радио, та трябваше да държа кабела на слушалките (играещ и ролята на антена) в една определена позиция, за да се чува Хоризонт. Това, което ме изуми, обаче, беше, че на 105,5 МХц изби кристален и силен моно-звук с българска турбо-чалга... след малко прозвуча и джингъл за реклами - оказа се, че е звукът на "ФЕН ТВ"... не съм сигурен на какво се дължи това, но ми се стори наистина странно - доколкото знам, за да се получи нещо подобно, една телевизия трябва да излъчва ефирно, за да ползва радио-честоти за звука... някои има ли повече информация или предположения - все пак Битоля не е близо до България, още повече - "ФЕН ТВ" не съм чул да се излъчва ефирно... а, и още нещо - сигналът се хващаше (с малко влошено качество, но то в цяла Битоля почти не се хващаше нормално радио, а всички честоти бяха заети с поне по 3 станции - една сръбска, една гръцка и една местна) и в града, че даже и през следващите дни...