Страница 5 от 5

Re: Блгарски радиа се приемат во Македонија а кои МК радиа се пр

Публикувано на: 25 Дек 2016, 20:48
от Георги01
Го има на 103,000 MHz во Скопје, не знам од каде емитува

Re: Блгарски радиа се приемат во Македонија а кои МК радиа се пр

Публикувано на: 01 Яну 2017, 09:55
от tonimak
а има ли РДС

Re: Блгарски радиа се приемат во Македонија а кои МК радиа се пр

Публикувано на: 30 Яну 2017, 15:31
от ozren69
Прием на нов македонски предавател во Плевенско- петтиот по ред во северна Бугарија:
96.3 h MKD VTORA Makedonsko Radio 2 (Vtora prog.) Tetovo/Popova Šapka (PO) 338km 5kw:
https://www.youtube.com/watch?v=7ihD3eD4BX0

Re: Блгарски радиа се приемат во Македонија а кои МК радиа се пр

Публикувано на: 14 Юни 2017, 00:32
от ozren69
90,2 РАДИО СВОБОДНА МАКЕДОНИА во Плевенско:
https://www.youtube.com/watch?v=LyXw900vDCg

Re: Блгарски радиа се приемат во Македонија а кои МК радиа се пр

Публикувано на: 14 Фев 2018, 14:25
от skameykin22
Cool радио, много харесва.