ново онлайн радио за метал,рок и бг музика Ghost rider rадио
Re: ново онлайн радио за метал,рок и бг музика Ghost rider r
Не. не си. И там е трагедията, че не се усещаш колко си ограничен.
coria,nadal_fan абе не ми казваи кои е грамотен и кои не аз съм учил освовно средно и висше така,съм грамотен ясно ли е казах!
DJ_VLADI написа:coria,nadal_fan абе не ми казваи кои е грамотен и кои не аз съм учил освовно средно и висше така,съм грамотен ясно ли е казах!
Ами не си ясен бе, братле, как да ти го кажа. Айде бягай, че ставаш смешен вече. Няма такава излагация просто...
coria,nadal_fan не ми казваи какво да правя! и не се излагам а ти само се заяждаш със мен така,спри да се заяждаш!
DJ_VLADI написа:coria,nadal_fan не ми казваи какво да правя! и не се излагам а ти само се заяждаш със мен така,спри да се заяждаш!
Напротив, излагаш се и не знаеш кога да спреш. И аз не знам, но поне съм грамотен. Такива като теб не мога да ги търпя...
coria,nadal_fan като не мжеш да ме тарпиш се премести във други теми във форума да пишеш а не в моите казах!
-
- Нов
Аз си обичам IHMRadio.com - I Hate Mondays Radio
.. НО И ТОВА мога да пробвам 

rockabilly ами пробвои го кото влизаш във чата и го слушаш от музикалната кутия на чата
Радиото си е много добро. Лошото е, че няма водещи и предавания, но музиката е избрана с вкус за всеки почитател на метал и рок стиловете. И още, Екстра Тийм Медиагруп съществува от 2009 година с 4 онлайн радия, които и до ден днешен продължават съществуването си. Няма да отговарям на хейтърските изказвания, защото българина е неблагодарно и завистливо куче и вместо да се радва, че някой отделя средства и сили, най му е добре да започне да плюе. Аз съм собственика на групата радия и ако някой има да казва нещо нека го каже на мен!
Re: ново онлайн радио за метал,рок и бг музика Ghost rider rадио
Това радио излъчва ли ве още?
Re: ново онлайн радио за метал,рок и бг музика Ghost rider rадио
Много хубаво радио. Браво на хората, които са го създали и го поддържат
bulgarian lawyers,каско калкулатор,пари на заем онлайн,Международни куриерски услуги

bulgarian lawyers,каско калкулатор,пари на заем онлайн,Международни куриерски услуги