Страница 1 от 1

рестартира ми хп-то от прозорчето на живи телевизии

Публикувано на: 23 Юли 2011, 09:10
от адрес
бнт опитах да пусна 3 пъти от тук http://www.predavatel.com/bg/play/tv_bnt1_live.htm и рестартира компа ;D системата ми е

Код за потвърждение: Избери целия код

OS Name   Microsoft Windows XP Professional
Version   5.1.2600 Service Pack 2 Build 2600
OS Manufacturer   Microsoft Corporation
System Name   O-8CF10470119C4
System Manufacturer   American Megatrends Inc.
System Model   K7S41GX
System Type   X86-based PC
Processor   x86 Family 6 Model 10 Stepping 0 AuthenticAMD ~1761 Mhz
BIOS Version/Date   American Megatrends Inc. P2.80, 10/18/2006
SMBIOS Version   2.3
Windows Directory   D:\WINDOWS
System Directory   D:\WINDOWS\system32
Boot Device   \Device\HarddiskVolume1
Locale   United States
Hardware Abstraction Layer   Version = "5.1.2600.2180 (xpsp_sp2_rtm.040803-2158)"
User Name   O-8CF10470119C4\i
Time Zone   FLE Daylight Time
Total Physical Memory   1,280.00 MB
Available Physical Memory   605.42 MB
Total Virtual Memory   2.00 GB
Available Virtual Memory   1.96 GB
Page File Space   2.89 GB
Page File   C:\pagefile.sys

Re: рестартира ми хп-то от прозорчето на живи телевизии

Публикувано на: 23 Юли 2011, 09:14
от koeff
Може да е проблем с паметта. Пусни си някакви тестове.

Re: рестартира ми хп-то от прозорчето на живи телевизии

Публикувано на: 23 Юли 2011, 15:53
от Halfdead
Опитай с друг Browser. Mozilla например. И виж, какви плъгини ти трябват, за да плейнеш канала. Може да имаш грешка в някой плъгин. Опитай да ги преинсталираш..

Re: рестартира ми хп-то от прозорчето на живи телевизии

Публикувано на: 23 Юли 2011, 16:24
от UGLY_BOY
По-добре виж в сорс кода на страницата кой е истинският линк към стрийма и си го копирай.

Re: рестартира ми хп-то от прозорчето на живи телевизии

Публикувано на: 24 Юли 2011, 18:49
от veniotr
UGLY_BOY написа:По-добре виж в сорс кода на страницата кой е истинският линк към стрийма и си го копирай.


плеара не работи но компа не се изключва

Re: рестартира ми хп-то от прозорчето на живи телевизии

Публикувано на: 24 Юли 2011, 19:28
от UGLY_BOY
Ми, след като плеърът не работи, си вземи истинския линк от страницата, копирай го от сорса и го пейстни в плеъра, с който искаш да гледаш.

Re: рестартира ми хп-то от прозорчето на живи телевизии

Публикувано на: 25 Юли 2011, 01:55
от simeon.bg
Според мен ти се е напълнила рамта и след това блокирало приложението, най-вероятно ще ти излезе син екран и след това ще се рестартира. Току така само от рам-та да се рестартира без някакво съобщение нещо ме съмнява.
http://tv.bnt.bg/Ето от тук можеш да гледаш БНТ 1 и БНТ Свят.
Ето и друг линк за потребители на Мегалан, Спектрумнет, Мтел нет - само за абонати с кабел :D Напълно е клиенти на по-малки местни оператори да го отварят, защото взимат интернет от горните доставчици.
http://iptv.megalan.bg/ - нужен ви е VLC плеър. Тия дни като намеря време, ще постна малък списък с онлайн излъчване на програми, които може да се вградят към сайта на Предавател.

Re: рестартира ми хп-то от прозорчето на живи телевизии

Публикувано на: 25 Юли 2011, 12:00
от UGLY_BOY
simeon.bg написа:Току така само от рам-та да се рестартира без някакво съобщение нещо ме съмнява.

Ако не си спрял функцията Autorestart Windows, която автоматично рестартира компютъра след crash, няма как да видиш синия екран, който ти указва каква е грешката.

Re: рестартира ми хп-то от прозорчето на живи телевизии

Публикувано на: 26 Юли 2011, 20:32
от адрес
да,проверих това и няма никакъв бсод (блу скрин он дет) и съответно без запис в минидъмпа :(

може да е от видео драйвър-с 6200 нв съм и само с инф.файла я инсталнах :Hmmm мързелската да нее от туй

Re: рестартира ми хп-то от прозорчето на живи телевизии

Публикувано на: 26 Юли 2011, 23:52
от UGLY_BOY
Аз лично не гледам телевизии с VLC или Windows Media Player плъгини в сайтовете. Копирам реалните линкове и си ги поставям в самите плеъри.