]Сканирай със синапса на тонко и сложи активна антена посока като неговата 31 к

RADIOTO написа:Антената на тераса ли е? Усилвател ползваш ли?
Защото антената на tonko е качена на стойка поне на 10 метра над къщата.
При мен приемите на RTS 1 и 2 са с антена на покрива и усилвател. А Бела Ми я ловя и с антена на терасата, но в посока север.
mach написа:Защо нe питаш преди да си купил приемникa?С този приемник 3 в 1 нищо няма да направиш с две думе ще го кажа приемниците с хибриден тунер не стават за ловците на слаби сигнали!!!
Тоя приемник го остави на тъщата да гледа турсите сапунки...а ти си поръчай приемник с чувствителен тунер ...е вярно ще почакаш 1 месец но си заслужава!С това хибридно тунерче и да има слаб сигнал няма да ти излезе!
mach написа:Защо нe питаш преди да си купил приемникa?С този приемник 3 в 1 нищо няма да направиш с две думе ще го кажа приемниците с хибриден тунер не стават за ловците на слаби сигнали!!!
Тоя приемник го остави на тъщата да гледа турсите сапунки...а ти си поръчай приемник с чувствителен тунер ...е вярно ще почакаш 1 месец но си заслужава!С това хибридно тунерче и да има слаб сигнал няма да ти излезе!
tonko написа:Привет pe6o1975 ! Присъединявам към съветите на PGF и RADIOTO може да хванеш посоката и с http://www.dvbtmap.eu Синапсите са най-чувствителните приемници, които съм виждал до момента, носи гледам с Аривата- синапса ми е за бекъп
Мисля ,че някъде съм те чел, че си правиш сам Яги антени- и да греша
- това е начина
palman написа:Има -78.5дбм чувствителност но смущаващо е хибрид а е в тунера на синапс 2900 които е само за двб-т 2 Нещо има гнило![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Потребители разглеждащи този форум: 3 и 0 госта