Търся ФМ предавател и антена!
Колко пари му искаш на това чудо?Стерео ли е?
[quote=""tonkostz""]Колко пари му искаш на това чудо?Стерео ли е?[/quote]
Не е стерео, но честотната му лента е до 76 KHz което значи че може да му се включи допълнително стереокодер.Давам го за 130 лева.
Междувременно се оказа че имам за продаване и други неща.
1.Стереокодер.
2.15KHz Low Pass филтър.
3.Компресор - лимитер
4.Антена
5.Джубокс за заведение, работещ с монети.
Ако някой проявява интерес може да ми пише на [email protected]
Не е стерео, но честотната му лента е до 76 KHz което значи че може да му се включи допълнително стереокодер.Давам го за 130 лева.
Междувременно се оказа че имам за продаване и други неща.
1.Стереокодер.
2.15KHz Low Pass филтър.
3.Компресор - лимитер
4.Антена
5.Джубокс за заведение, работещ с монети.
Ако някой проявява интерес може да ми пише на [email protected]
Predavatel&Priemnik
В книгата на Никола Додов-"Сьгласуване и измерване на параметрите на антенн0-фидерните у-ва"-Техника-1984г.,най-общо се посочва:
Предаваътелна антена-у-во,което преобразува енергията на радиосигнала на свьрзаните електромагнитни вьлни в енергия на радиосигнала на свободните електромагнитни вьлни така че да се осигури изльяване в дадена посока.
Приемна антена-преобразува енергията на радиосигнала на свободните електромагнитни вьлни в енергия на радиосигнала на свьрзани електромагнитни вьлни при определена посока на приемане.
Предаваътелна антена-у-во,което преобразува енергията на радиосигнала на свьрзаните електромагнитни вьлни в енергия на радиосигнала на свободните електромагнитни вьлни така че да се осигури изльяване в дадена посока.
Приемна антена-преобразува енергията на радиосигнала на свободните електромагнитни вьлни в енергия на радиосигнала на свьрзани електромагнитни вьлни при определена посока на приемане.

TCM slu6alki
NIAKOI MOJE LI DA MI KAJE OT KADE DRUGADE DA SI NAMERIA KVARC OSVEM OT TCM SLU6ALKI BLAGODARIA VI
Re: TCM slu6alki
AKO NIAKOI ZNAE - DA MI PI6E NA [email protected]
пичове аз съм начинаешт ма който мойе може да се развихри.
значи ако имате кабелна телевизия с кабелно радио просто зимате кабела и го свързвате с антена ако имате и се лови из апартамента зависи от антената и качеството на кабелната.
аз например имам една нормална антена от тунера на компира а си бях и изобретил много лесно с 2 обикновени коаксиални кабела за телевизор и един стар сплитер некаде по 1 метър които си няма така мойе да си навурйе и си е добра. та свързах пригодената антена тази от тунера и кабелната TV в един сплитер разполойих ги исега с mp3 playera
из нас си хваштам радиата дет са по кабел и ги няма тук във враца.
даже около блока с плеиъра ги хва6там горе долу. ако някои от квартала има добра антена ште се чуди от каде са.
не мисля че ште ми се скарат от крс
пробваите и за антената и за кабелната лесни работи ае
значи ако имате кабелна телевизия с кабелно радио просто зимате кабела и го свързвате с антена ако имате и се лови из апартамента зависи от антената и качеството на кабелната.
аз например имам една нормална антена от тунера на компира а си бях и изобретил много лесно с 2 обикновени коаксиални кабела за телевизор и един стар сплитер некаде по 1 метър които си няма така мойе да си навурйе и си е добра. та свързах пригодената антена тази от тунера и кабелната TV в един сплитер разполойих ги исега с mp3 playera
из нас си хваштам радиата дет са по кабел и ги няма тук във враца.
даже около блока с плеиъра ги хва6там горе долу. ако някои от квартала има добра антена ште се чуди от каде са.
не мисля че ште ми се скарат от крс

пробваите и за антената и за кабелната лесни работи ае

Аз за една минута си избичих предавателя на максимума (май беше около 3000 mW) и после го оставих на 120 за още 1 минута и после си го намалих на 6. На първата мощност "облъчих" съседните блокове с радиото ми, на втората пак се чуваше добре във всички околни блокове. Вече на третата само апартамента го покрива.
А БЕ АЗ ОТ 1 ГОДИНА ОБЛЪЧВАМ ЦЯЛ ЕДИН КВАРТАЛ И ДВЕ СЪСЕДНИ СЕЛА ХОРАТА СЕ КЕФЯТ СИ ГО СЛУШКАТ И ОЩЕ НЕ СА МЕ УСЕТИЛИ МОЩНОСТА МУ Е 1W ЗА СОФТУЕР ПОЛЗВАМ "ZARA RADIO" И И ИИИ ВСИЧКО Е THE BEST
Няма да се налага повече да излъчвате... 

Защо мислиш така (ако си ти Жоро, трябваш ми на ICQ-то) ?
Другия пич който познавам си облъчва на 93,3 и се слуша в квартала перфектно, каза ми, че излъчва със 1500 mW и ползва Winamp със 2ра звукова карта и вика, че е перфектно (аз не съм на същото мненеие).
Аз си излъчвам със 6 mW и покривам само там където ми трябва да си слушам random-ския ми плеилист от десетки хиляди mp3-ки. :wink:
Другия пич който познавам си облъчва на 93,3 и се слуша в квартала перфектно, каза ми, че излъчва със 1500 mW и ползва Winamp със 2ра звукова карта и вика, че е перфектно (аз не съм на същото мненеие).
Аз си излъчвам със 6 mW и покривам само там където ми трябва да си слушам random-ския ми плеилист от десетки хиляди mp3-ки. :wink:
хи хи хи
а бе хора вие тъпи ли сте да не са луди крс да се занимават с некав си 1w а? пък и ние нищо не пичелим от целата работа ако искат нека ме хванат за антената излъчвам за квартал Църква в ПЕРНИК и село Студена ................................АРЕ НЕКА ДА МЕ ФАНАТ А!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
iskate predavatel za 2 kvartala?eto vi go
[email protected]
izvinqvam se na onezi na koito sam poso4il gre6en adres izvinqvam se stana ot barzinata.
a predavetelqt e mn evtin mn evtino!
izvinqvam se na onezi na koito sam poso4il gre6en adres izvinqvam se stana ot barzinata.
a predavetelqt e mn evtin mn evtino!
Госта от Враца,обясни ,ако обичаш как си го направил,че нещо не го разбрах
ми ако имаш хубава антена просто я свърйи за кабелата и тя ще почне съвсем слабо да излучва сигнала на кабелните радиа които ги има на твоя кабелен оператор
а иначе виках че съм си пригодил една антена като свържеш два кабела за един сплитер и от сплитера си прекараш до тунера става горе доло за антена да си слушаш ако некои си няма
само че тва са съвсем допотопни работи
а иначе виках че съм си пригодил една антена като свържеш два кабела за един сплитер и от сплитера си прекараш до тунера става горе доло за антена да си слушаш ако некои си няма
само че тва са съвсем допотопни работи
Предавател FM
И аз искам да купя но ми трябва за планинкски район в едно село. Каква мощност ще ми е нужна да покрия 1-2 км ? Събрал съм пари и искам да да не копувам непотребни неща. Също имам и два БГ Радио телефони РТ 21-10 на 47 Mhz и два 225 Mhz радио-телефона ЛЕН и съм съгласен на бартер! Ако някой го интересува [email protected] защото рядко влизам във форума!
Благодаря!
Благодаря!
момичета и момчета не си играйте с оганя !!
Да знайте че е горещ и пари !!
Глобите са много завишени пък има и затвор за таз работа не е "маитап" като едно време.
Преди и аз съм пускал мога и сега да пусна ама що да си тикам таралеж в гащите ??
Да има някаква полза за мен от таз работа -няма най-много вреда да има но не и полза. Напоследък много рядко даже взех да слушам радио пък не си и помислям да пускам предавател
Да знайте че е горещ и пари !!
Глобите са много завишени пък има и затвор за таз работа не е "маитап" като едно време.
Преди и аз съм пускал мога и сега да пусна ама що да си тикам таралеж в гащите ??
Да има някаква полза за мен от таз работа -няма най-много вреда да има но не и полза. Напоследък много рядко даже взех да слушам радио пък не си и помислям да пускам предавател

убавите работи стават бавно,а най-хубавите никога !!!!