Мнениеот bubic » 27 Апр 2010, 06:54
М3,нещо не реагираш на думите ми,да повтаря ли,предложението и е към теб,реагирайки на твоето предложение.Ице,а развитите страни не правят такив анеща,да обмитяват стоки с такива смешни стойности. Ето,специално за теб,само за теб един факт от миналата година,точно по това време. Мой приятел завърши дизайн в дрехопроизводството, дъщеря му завършваше английската в София и той ушива рокля за бала й,изпраща я по пощата .....и ...внимавай,нашие самоотвержени митничари салгат мито 300лв. и близките му не могат да повярват,но митничарите са безпрекословни. Роклята няма нито етикет,нито марка,саморъчно производтсво е и т.н. Е,ясно ли ти е ,защо съм непримирим към българската простащина,независимо дали е в митницата,или на улицата. В момента,ако си вкараш кола от чижбина,плащаш САМО за техно-тест,внимавай!!!- 1200лв.,поне така ми казаха няколко човека. Ако са ме подвели, нека някой да ме коригира....Е,ти кажи,този народ,заслужава ли да бъде цакан и прецакван все още. Да,120,220,ама и 520 лв., може да ги сметнем за нормални,ама 1200,това е мръснишка работа.