Future_Generation написа:Аа Ъгли и на Samsung GT-S5230 е много добър тунера му,почти навсякаде приема 92.6 от Варна
Да, правило ми е впечатление, че и Samsung имат добри приемници.
Future_Generation написа:Аа Ъгли и на Samsung GT-S5230 е много добър тунера му,почти навсякаде приема 92.6 от Варна
Future_Generation написа:А Пауъра добре ли е,то е много странно,на места е по-добре на други по-зле от Вероника,но са приблизително еднакви,затова питамАа Ъгли и на Samsung GT-S5230 е много добър тунера му,почти навсякаде приема 92.6 от Варна
Playbob написа:Ами аз така като гледам леко 1кВт предавател до там не откарва. Повечето радиа гледам, че са по един кВт, та затова цъкнах една симулация, резултатите от които виждате на картинката отдолу (с [1] е отбелязана Карандила, а с [2] - Търговище). То и пряка видимост няма.
sss_fff написа:Колко места в града съм обиколил с какви ли не тунери,ловя Ямбол,Котел,Бургас,но грам сигнал от Сливен,дори и от Карандила в гр.Търговище,на какво би се дължало това? Извинявам се за невежеството.
sss_fff написа:Може да е най-качествената,но не прескача Балкана,а Сливен ми е точно на 100 км.
Потребители разглеждащи този форум: 3 и 0 госта