Проблем с влизането
Проблем с влизането
Случи се нещо интересно ... влизам си аз във форума и какво да видя ... логаутнат съм. Всичко добре, но но мога да вляза ... нито дава грешка, нито нищо ... просто не ме пуска ... :shock: :shock: :shock: При мен ли е проблема или ... 

- telemaniac
- Нов
Проблем с влизането
И при мен го имаше това днес с Мозилата. Реших да пробвам през ИЕ и там влезе. Сега май се оправи.
Проблем с влизането
През Мозилата не ми зарежда въобще форума.Изписва това
Bad Request
Your browser sent a request that this server could not understand.
Size of a request header field exceeds server limit.
Cookie: phpbb2mysql___u=a%3A164%3A%7Bi%3A1017%3Bi%3A0%3Bi%3A1024
%3Bi%3A170488%3Bi%3A1020%3Bi%3A170488%3Bi%3A1025%3Bi%3A170488%3B
i%3A1022%3Bi%3A209019%3Bi%3A907%3Bi%3A209731%3Bi%3A393%3Bi%3A2097
31%3Bi%3A927%3Bi%3A209731%3Bi%3A874%3Bi%3A209731%3Bi%3A1021
През ИЕ нямам проблем.
:
:
:
:
:
Bad Request
Your browser sent a request that this server could not understand.
Size of a request header field exceeds server limit.
Cookie: phpbb2mysql___u=a%3A164%3A%7Bi%3A1017%3Bi%3A0%3Bi%3A1024
%3Bi%3A170488%3Bi%3A1020%3Bi%3A170488%3Bi%3A1025%3Bi%3A170488%3B
i%3A1022%3Bi%3A209019%3Bi%3A907%3Bi%3A209731%3Bi%3A393%3Bi%3A2097
31%3Bi%3A927%3Bi%3A209731%3Bi%3A874%3Bi%3A209731%3Bi%3A1021
През ИЕ нямам проблем.

Проблем с влизането
Поправих го.

Проблем с влизането
Не е ли време вече за Invision Power Board 2 S)
И край с тия проблеми.
И край с тия проблеми.
- predavatel
- 1000+
Проблем с влизането
офф, незнам за Invision Power Board 2, обаче и на мен в последните дни това ми е проблем - влизам, излизам, трия кукита, и пак и пак, предполагам, че се е появило нещо в мозилата ...
Проблем с влизането
e, sega se lognah...
- telemaniac
- Нов
Проблем с влизането
[quote=""predavatel""]офф, незнам за Invision Power Board 2, обаче и на мен в последните дни това ми е проблем - влизам, излизам, трия кукита, и пак и пак, предполагам, че се е появило нещо в мозилата ...[/quote]
Помисли хубаво преди конвертиране в друга система. IPB е добра, но ... поне мен ме обзема паника от нея. SMF (моята) е страшно добра, но за съжаление трудна за възприемане от повечето потребители ...
Помисли хубаво преди конвертиране в друга система. IPB е добра, но ... поне мен ме обзема паника от нея. SMF (моята) е страшно добра, но за съжаление трудна за възприемане от повечето потребители ...
Проблем с влизането
От поне седмица твърдо не мога да вляза с името и паролата си. След като кликна на "Вход" и ги въведа, просто нищо не се случва. Горе вдясно пак си стои "Вход", а не "Изход".
Изтрих cookies и кеша и пак същото...
Изтрих cookies и кеша и пак същото...
Проблем с влизането
Вчера и днес за малко можех да влизам, а сега отново не мога.
Ще има ли някакво развитие?
Ще има ли някакво развитие?

Проблем с влизането
Явно несъвместимост с мозило-подобните браузери. С Опера до сега не съм имал нито един проблем.
Междувременно от SMF съм особено доволен. Още повече от системата му за updates. Има изключително много опции за фрий софтуер. Не е чак толкова труден за работа...
Междувременно от SMF съм особено доволен. Още повече от системата му за updates. Има изключително много опции за фрий софтуер. Не е чак толкова труден за работа...
Проблем с влизането
Тези проблеми с влизането и мозилата свързани ли са с upgrade на браузъра? Обновили сте си го и от тогава има проблем?
Проблем с влизането
Мдам. Тъкмо проверих. Проблемът го има и при FF 1.5.0.2 и при Konqueror (съответно и Safari). Нещо може би проблем при задаване на пътя до сайта, за който важи куукито.
В Опера не съм се логаутвал от месеци, но реших да я стартирам като друг юзър и установих, че единствено при нея нямам проблем с логването. Така, че явно за момента най-безпроблемно може да се логнете с Опера. При другите броузъри връща в индекса въпреки въведена правилна парола.
Според мен не е и проблем с идентификацията на броузера.
Опера се идентифицира като MSIE 6. Konqueror се идентефицира като Konqueror, но дори и като го променя да се идентифицира като MSIE 6.0 Windows 5.1 пак логването е невъзможно.
В Опера не съм се логаутвал от месеци, но реших да я стартирам като друг юзър и установих, че единствено при нея нямам проблем с логването. Така, че явно за момента най-безпроблемно може да се логнете с Опера. При другите броузъри връща в индекса въпреки въведена правилна парола.
Според мен не е и проблем с идентификацията на броузера.
Опера се идентифицира като MSIE 6. Konqueror се идентефицира като Konqueror, но дори и като го променя да се идентифицира като MSIE 6.0 Windows 5.1 пак логването е невъзможно.
Проблем с влизането
Вероятно е проблем в най-новата версия на Mozilla Firefox. Няма как да е проблем във форумите, тъй като никъде скриптовете не се интересуват за user agent-а и cookies-ите са еднакви. По-голяма е вероятността в новата версия на Mozilla Firefox да са прецакали нещо.
Въпреки това, ситуацията ми е интересна. Администратор съм и на едни други форуми, където хората също се оплакват от абсолютна невъзможност да се логват с Firefox. Тези дни ще сложа тук новата версия на phpBB 2.0.20, за да видим дали нещо няма да се промени, но не вярвам.
ops:
ops:
ops:
Въпреки това, ситуацията ми е интересна. Администратор съм и на едни други форуми, където хората също се оплакват от абсолютна невъзможност да се логват с Firefox. Тези дни ще сложа тук новата версия на phpBB 2.0.20, за да видим дали нещо няма да се промени, но не вярвам.

Проблем с влизането
Ала ми е интересно защто го има проблема и при Konqueror, който въобще не е базиран на update-и на Mozilla.
Проблем с влизането
[quote=""krassyo""]Ала ми е интересно защто го има проблема и при Konqueror, който въобще не е базиран на update-и на Mozilla.[/quote]
На мене много работи са ми интересни за Konqueror, но ...
В другия форум, който администрирам, Konqueror пуска viewtopic.php като файл за download, вместо да изобрази подавания output !!! :lud: :lud: :lud: :lud: :lud:
На мене много работи са ми интересни за Konqueror, но ...

В другия форум, който администрирам, Konqueror пуска viewtopic.php като файл за download, вместо да изобрази подавания output !!! :lud: :lud: :lud: :lud: :lud:
Проблем с влизането
Странно. Може ли линк на ПМ да тествам.
Би трябвало ако в httpd.conf или vhosts.conf (ако го позваш) си задал:
AddType application/x-httpd-php .php .php3 .php4
броузерът да зареди php вместо да го тегли. То доста има да се работи още по Konqueror. Да се надяваме и на силната ръка на девелоперите на Apple, работещи върху Safari. Уж работят на разменни начала с тези на KDE
Би трябвало ако в httpd.conf или vhosts.conf (ако го позваш) си задал:
AddType application/x-httpd-php .php .php3 .php4
броузерът да зареди php вместо да го тегли. То доста има да се работи още по Konqueror. Да се надяваме и на силната ръка на девелоперите на Apple, работещи върху Safari. Уж работят на разменни начала с тези на KDE

Проблем с влизането
Ех, има ли шанс някога този проблем да се оправи?
Само аз ли действително го имам? Все така не мога да се логна и това си е. Няма грешка, няма никакво съобщение. Просто все едно не съм се опитал да се логна...
Само аз ли действително го имам? Все така не мога да се логна и това си е. Няма грешка, няма никакво съобщение. Просто все едно не съм се опитал да се логна...

Проблем с влизането
Това отгоре бях аз. Съжалявам.