Радио Дарик 18
- BigBrother
- 1000+
Re: Радио Дарик 18
Дарик 18 не звучеше зле, но ми беше пределно ясно,че това радио няма да го бъде дълго време.
-
- 500+
Уважаеми, радиото още не е вън от играта, за да пишеш в минало време. Чебаев, не честити, моля те. Таман започнах да слушам редовно "18" и ми допада изключително много. То е на първо място в класацията ми, след него е "N-JOY". Можете да си представите в какво отчаяние съм изпаднал аз и в какво умопомрачение - музикалните редактори на "Fresh" и "The Voice".

И какво колелото пак се завърта... Мартин Захариев отново в играта, отново с програма за ретро музика. Защо някои честоти се превърнаха в оборотна стока между бизнеспартньори?
- BigBrother
- 1000+
На Дъ Войс звученето наистина е ужасно, както и това на Витоша, а отскоро и на Сити. Енджоя колкото и да ми е странно да го напиша ми харесва!
- lunar_light
- 100+
Meloman № 1 написа:Уважаеми, радиото още не е вън от играта, за да пишеш в минало време. Чебаев, не честити, моля те. Таман започнах да слушам редовно "18" и ми допада изключително много. То е на първо място в класацията ми, след него е "N-JOY". Можете да си представите в какво отчаяние съм изпаднал аз и в какво умопомрачение - музикалните редактори на "Fresh" и "The Voice".
Определено имаш лош късмет да харесваш радиа които впоследствие биват закривани. Първо Pro FM, сега и 18.

Щом като и NJOY е в списъкът, да очакваме ли ония "грандомани" от БиТиКви да го трансформират в "повече от" новинарско-информационно-трафик-музикално радио?

Можем да очакваме Мелоди в национален ефир... въпросът е на чие място - на Енджой или на Зи-рок в градовете Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Велико Търново, Видин, Хасково, Стара Загора...
- BigBrother
- 1000+
Според мен няма да го пуснат в национален ефир...
Всъщност, Мелъди в София слуша ли се?
Всъщност, Мелъди в София слуша ли се?
-
- 500+
lunar_light написа:Определено имаш лош късмет да харесваш радиа които впоследствие биват закривани. Първо Pro FM, сега и 18.![]()
Нали?

Разбрах, че съвсем скоро "Дарик 18" ще има уеб присъствие. Някой има ли повече информация?
Аз пък разбрах съвсем друго
Няма да има нито сайт, нито фейсбук страница .. не знам как изобщо това радио може да няма никаква обратна връзка със слушателите
И никаква програма ..

- scuderia ferrari
- Нов
Еее, гадно, че ще закрият това радио. Все пак до последно даваха любимата ми песен на Deep Zone.
Дарик 18 вървеше по своя пътека, не по утъпканите и това му изигра лоша шега. Поне още си има Фреш
Дарик 18 вървеше по своя пътека, не по утъпканите и това му изигра лоша шега. Поне още си има Фреш

>FRESH<
-
- 500+
Вижте статистиката за слушаемост на "Дарик 18" в интернет.

Край на спекулациите! "Дарик 18" продължава да съществува. Информацията е официална.

Край на спекулациите! "Дарик 18" продължава да съществува. Информацията е официална.
Meloman № 1 написа:Вижте статистиката за слушаемост на "Дарик 18" в интернет.
Не съм особено убеден, че в България това колко те слушат е критерий за това дали ще останеш в ефир.
-
- 500+
Втората част (под изображението) няма нищо общо с първата, просто съм забравил да редактирам както трябва.
Иначе няма такова нещо като "преименуване" и "преформатиране". В slusham.com толкова си повярваха, че даже прекръстиха секцията "Дарик 18" на "Трафик радио". Иначе си прав, слушаемостта е далеч по-нерентабилна за "едрите" играчи, отколкото парите.

Иначе няма такова нещо като "преименуване" и "преформатиране". В slusham.com толкова си повярваха, че даже прекръстиха секцията "Дарик 18" на "Трафик радио". Иначе си прав, слушаемостта е далеч по-нерентабилна за "едрите" играчи, отколкото парите.
- lunar_light
- 100+
Всъщност колкото и да отричат към този момент от Дарик, то информацията в СЕМ е красноречива какво ще се случи с 90MHz..
http://www.cem.bg/download.php?id=4020
Щом като вече им е изменена лицензията нямат никакви пречки още утре да стартират с джингли Трафик радио.
Може би "новото начало" е отложено към 21 януари 2013 когато ще празнуват 20 години Дарик.
http://www.cem.bg/download.php?id=4020
Р Е Ш Е Н И Е № 236
30 октомври 2012 г.
Съветът за електронни медии на свое заседание, проведено на 30 октомври 2012 г.,
разгледа заявление с вх. номер 2000151/24.10.2012 г.
Съветът като разгледа представените документи и след направена служебна
справка в търговския регистър установи, че са вписани промени в наименованието на
дружеството от “Сигнал Плюс” ЕООД на „Трафик Радио” ЕООД и в управителя на
дружеството заличен е Христо Георгиев Христов и вместо него е вписан Мартин
Георгиев Захариев.
РЕШИ:
І. ИЗМЕНЯ индивидуална лицензия № 10280101, притежавана от “Сигнал
Плюс” ЕООД, ЕИК 831399203, със седалище и адрес на управление гр. София, район
Оборище, бул. Княз Александър Дондуков № 82, както следва:
Наименованието на дружеството (фирмата) се променя от “Сигнал Плюс” ЕООД
на „Трафик Радио” ЕООД
Щом като вече им е изменена лицензията нямат никакви пречки още утре да стартират с джингли Трафик радио.
Може би "новото начало" е отложено към 21 януари 2013 когато ще празнуват 20 години Дарик.
Отричат?
По-скоро не знаят и не ги интересува. (най-много да знаят 3 души: РР, синът му досегашен управител и юристът-водещ). Освен това, останалите може и да не са забелязали, че Сигнал Плюс ЕООД прави програма Дарик 18 ;-) - нищо не пречи сега "Трафик Радио" ЕООД да продължи да прави същата програма, Дарик 18. В края на краищата, няма искане за промяна на наименованието на програмата ("Всички останали условия на индивидуална лицензия № 1-028-01-01 остават непроменени", се казва в решението на СЕМ)
По-скоро не знаят и не ги интересува. (най-много да знаят 3 души: РР, синът му досегашен управител и юристът-водещ). Освен това, останалите може и да не са забелязали, че Сигнал Плюс ЕООД прави програма Дарик 18 ;-) - нищо не пречи сега "Трафик Радио" ЕООД да продължи да прави същата програма, Дарик 18. В края на краищата, няма искане за промяна на наименованието на програмата ("Всички останали условия на индивидуална лицензия № 1-028-01-01 остават непроменени", се казва в решението на СЕМ)
-
- 500+
Юнак написа:Сигнал Плюс ЕООД прави програма Дарик 18 ;-)
Искаш да кажеш, че същият екип стои зад "18" или...?