Мнениеот bubic » 01 Мар 2013, 19:33
Кориа,разбирам прекрасно страстта ти към КВ,но никой не се влияе от нея.Да.Щатите предават на КВ,но за кого?-за Куба и Китай,които заглушават почти тотално тези предавания и ефекта е повече от нулев.Гласът на Америка спря предаванията си за Европа,има само сайтове. Те разрушиха,заедно с предавателите на РСЕвропа почти всичко. За да се демонтират стотици предаватели и спомагателни съоръжения към тях,значи те не са нужни на никого.Само на руски Радио Свобода предаваше с 20 предавателя.Тези,които са наредили всичко това да бъде разрушено,явно са имали по-адекватна представа от теб какво трябва да се прави.Освен това,какъв е този захлас по Радио Кувейт,Саудитска Арабия,Кореите,Китай и пр. Те не са водеща сила в радиопропагандата и политиката,предаванията им са угасващи и с ниска слушаемост. И ти се радваш ли радваш,че предават. Но на български никоя силна държава не предава,само Турция,но колко българи слушат Радио Анкара,както и колко турци слушат Българско радио? И мен ме избива носталгия,но технологиите си казват думата. Япония предавала на КВ....майко мила и каква полза имаш ти,аз и другите на блога от предаванията им. Британците не знам дали предават на някой от европейските езици,ако имаш информация,кажи.Русия предава на сръбски и Сърбия предава на руски,това е страхотно нещо,сърбите не щат да чуят русите,а руснаците съвсем не им е до Сърбия. Но нека си предават,един ден ще спрат. Зашо руснаците спряха предаванията на СВ и КВ на български,я ни кажи. Или не са знаели какво правят?дай се обадим на Голос России и да ги подсетим да възвърнат емисиите си на руски-ще ни се изсемят.
Последна промяна 2 на
bubic, променена общо 3 пъти