Алфа радио загуби 97 Fm в Перник
Re: Алфа радио загуби 97 Fm в Перник
Ми в Перник като са толкова прости нека слушат чалга радио "Ултра"! 

Повярвай ми, слушат си го и то навсякъде. Знам от опит
Всяка една кръчма, всяко едно такси, всяко едно капанче, всеки един сервиз, всяко едно голфче... абе от всякъде звучи

Всяка една кръчма, всяко едно такси, всяко едно капанче, всеки един сервиз, всяко едно голфче... абе от всякъде звучи

coria,nadal_fan написа:Ми в Перник като са толкова прости нека слушат чалга радио "Ултра"!
В Перник се хваша про-фм фреш също се хваша добре на много места че който има желание си слуша тях
Малко извън темата,но нека те поправя:
1. Фреш се "хваща" доста зле, но все има места в Перник, където излиза чисто и с малко по-сериозна техника няма пробем да се слуша.
2. Про ФМ в Перник е трагедия от към обхват и звук. Само в центъра се чува чисто (като сигнал).
3. Ми то в Перник основно това "дъни"
4. Там, където има чалга и не е от Ултра, "дъни" Романтика (тя също излиза като Фреш чисто, но само на някои места в града)
По темата:
Не виждам как Ултра ще загуби честотата си за Перник. Или ако това стане, после ще гледаме сеир в типичен Перишки стил
А за Алфа, както каза ЖОРО - горе на хотела и са готови.
1. Фреш се "хваща" доста зле, но все има места в Перник, където излиза чисто и с малко по-сериозна техника няма пробем да се слуша.
2. Про ФМ в Перник е трагедия от към обхват и звук. Само в центъра се чува чисто (като сигнал).
3. Ми то в Перник основно това "дъни"

4. Там, където има чалга и не е от Ултра, "дъни" Романтика (тя също излиза като Фреш чисто, но само на някои места в града)

По темата:
Не виждам как Ултра ще загуби честотата си за Перник. Или ако това стане, после ще гледаме сеир в типичен Перишки стил

А за Алфа, както каза ЖОРО - горе на хотела и са готови.
...
Последна промяна 1 на elektrik, променена общо 30 пъти
Raduci Radio - Добрите стари хитове!!!
Сега е време всички граждани на Перник, които слушат Ултра, а те сигурно са масово да отидете и да строшите предавателя на Алфа, че даже после следи да не останат ! 

XHDATA D808 Coming soon...
Алфата стартира с много слаб сигнал нещо
- radiomanbg
- 1000+
Алфа и БГ он еър са на ТИМ-аджиите, които не ръсят пари за качествен сигнал, никога!
Много си прав ултра я слушах в Радомир без проблем, а сега има нещо на 97 ама може и астра+ от дупница да излиза
radiomanbg написа:Алфа и БГ он еър са на ТИМ-аджиите, които не ръсят пари за качествен сигнал, никога!
Или се възползват от завареното положение като в Хасково. Където наследиха чисто нов предавател, закупен от "Дева бродкаст" за честотата на Star FM, после ползван и за FM+.
veniotr написа:Много си прав ултра я слушах в Радомир без проблем, а сега има нещо на 97 ама може и астра+ от дупница да излиза
Не е това, аз вчера бях там, в Перник сигнала си е силен, но излъчваше само няколко часа и след това ..... тишина (носеща)

Иначе, в София се хваща радио Витоша на 97, но и другите пернишки без NJOY излизат и то чисто... най-вече Кракра

Типично по ТИМ-аджийски

Може би дивите винкели са виновни и си искат чалгата обратно ...
FM-RX:
@Home: Sony XDR F1HD + 1/2 Wave Open Dipole antenna
@Car: Sony DSX-A50BT + 1/4 Wave antenna
@Mobile: Sony Xperia-Z with SpiritFM Unlocked + Logitech UE 350 earphones
WiFi RX/TX:
@Home: 2xAirlive N.Power + 5db ant.
@Laptop: Alfa AWUS036H + 10db ant.
@Home: Sony XDR F1HD + 1/2 Wave Open Dipole antenna
@Car: Sony DSX-A50BT + 1/4 Wave antenna
@Mobile: Sony Xperia-Z with SpiritFM Unlocked + Logitech UE 350 earphones
WiFi RX/TX:
@Home: 2xAirlive N.Power + 5db ant.
@Laptop: Alfa AWUS036H + 10db ant.
Ми може да са с нова точка на излъчване щото преди в нас в Радомир ултра се хващаше много добре сега няма нищо
Честота : 97.00 MHz
Адрес, точка на излъчване: кв.Тева, бл.84
Адрес, точка на излъчване: кв.Тева, бл.84
- bobi_borissov
- Нов
Честотата е 97.00! Не е от "Тева". Разрешената мощност е 30 W. На 30 и 31 . 08. са правени технически настройки на сателита и предавателя! В Божурище се чува сносно.
Ако е 30 вата и е от някоя по ниска точка в радомир няма да се лови 

@m3gab0y,
А Фокус на 90.3 излиза ли ти и в кой квартал аз ловех кракра в дървеница и то добре
А Фокус на 90.3 излиза ли ти и в кой квартал аз ловех кракра в дървеница и то добре
Интересното е, че онлайн си има поздравителна програма и си се поздравяват разни хора
Хем не излъчва ..

Онлайн пернишката програма имат повече слушатели от почти всички чалга нет радиа и от другите 2 програми на радио Ултра. Няма логика да я спират при положение, че печелят и то доволно от поздравите 
Иначе ТИМ-аджийския екип е пуснал 30W предавател ... за това се чуват и в Дупница на 97 FM ... (или може би са насочили антената?!)
В тикета за Перник видях интересни работи, но ще си затрая защото не са за тук...

За съжаление Радио Ултра от Благоевград не се хваща в Перник, има го само на E79 и има доста дупки в покритието към Пернишко, а и изчезва след 2-рия тунел, посока София...

Иначе ТИМ-аджийския екип е пуснал 30W предавател ... за това се чуват и в Дупница на 97 FM ... (или може би са насочили антената?!)
В тикета за Перник видях интересни работи, но ще си затрая защото не са за тук...

За съжаление Радио Ултра от Благоевград не се хваща в Перник, има го само на E79 и има доста дупки в покритието към Пернишко, а и изчезва след 2-рия тунел, посока София...
Тази радиостанция изцяло пернишка ли е или има отделно студио и отделна програма в Благоевград?
Вече са само 2 програми, след спирането в Перник:
- програма Благоевград
- програма Сандански и Петрич
Преди години радиото имаше цели 6 честоти.
- програма Благоевград
- програма Сандански и Петрич
Преди години радиото имаше цели 6 честоти.