palman написа:Със Синапса днес 28-30 ниво на сигнала на 59 к без качество защото е т на 49к осезаемо по добър сигнал-аналог -айса обаче мълчи упорито- 46 к аналог пробив на твр-румъния-аналог това е заради времето -благоприятно за тропо Скоро ще сканирам с друг приемник т2 очаквайте резултати за 59 к
Днес за малко реших да направя още една проба с риск силният вятър да ме отнесе заедно с антената
На 59к Icecrypt-а премигва при насочване на антената към Бесна кобила. Дори за момент, докато сканирам лампичката светва и за по-продължително. Мисли 10-12 секунди при ръчна настройка, 59к, Searching, Please Wait...
Когато обърна антената към Дели Йован, откъдето идва Пинк на същата честота, приемникът не мига.
На 46 к не е ТВР, а е Про ТВ, която днес се гледаше сравнително добре. Но на 46 к Icecrypt-а не премигва.
Пробвал съм и с другите румънски честоти (22, 24, 36, 46, 51, 58к) и сръбски (8, 25, 27, 35, 37, 39, 44, 50, 66к). Заключението ми е, че ICECRYPT T2300 НЕ ИНДЕКСИРА АНАЛОГОВ СИГНАЛ И НЕ ПРЕМИГВА ДОРИ НА СИЛЕН ТАКЪВ. Това означава, че сигнал (засега без качество) от Бесна кобила има!
На 49к няма как да хвана нищо аналогово, защото Петрохан от ОК-2 го хващам дори и със стайна антенка за 3 лв.