Правиш фалстарт в началото на тази седмица.
Пишеш абсолютно неправилно - в един пост комбинираш две нарушения - и латиница, и офтопик.

Недей да го правиш за в бъдеще, омръзна ми да съм ти пъдар само на теб през цялото време.
stankovich написа:Палмане, престани да говориш глупости...В гр. София, сръбска телевизия се хваща в определени райони само и с разпъване на външна антена на високо!!!
Аз лично пробвах в Горна баня, и стана единствено с външна антена на покрива стърчаща на стълб като предавател на цифрова ефирна...пълно безумие....къщата ми заприлича на телевизионна станция с тази мачта на комина,въртях, суках не става другаде....Така че престани да залъгваш хората....Иначе българските при мен са на 100% със стайна антена!
Да в определени райони но в определената тема за това прочети колко народ е споделил че се приема. В Горна баня се приема с лекота Ако искаш да ти помогна пиши на лични Поздрав
Поздрави!
п.п. Така като гледам нови програми в БГ може да се очаква когато подаде сигнал ЖОРОАз лично виждам че човека точно си ги казва нещата без излишни изхвърляния и фойерверки за което евала!
cifronim написа:интересно нюз7 не се завръща
newto написа:cifronim написа:интересно нюз7 не се завръща
Какво ти отговориха от Нюз7?
ЖОРО написа:Оправете си калпавите антени нищо не е мръднало !!! всичко си е по местата !
biggeorge написа:veniotr написа:А защо не пуснат поне тези които са свободни на сателит.Поне музикални ще има
Преди време писах на СЕМ да ги питам дали ще пуснат ефирно международните канали Cartoon Network, CNN, Evrosport, Evronews, Animal Planet, National Geographic, Discovery Channel, VH1, MTV и т.н.
Нямаше отговор от тяхна страна.![]()
След писмото ми спряха Diema Family+1, bTV Lady+1 и Ring bg +1.![]()
Сега не смея да питам каквото и да е, че да не вземат да спрат и останалите канали.
Потребители разглеждащи този форум: 1 и 0 госта