cybercrackerbg написа:Спрете да отговаряте, да обяснявате и да му обръщате внимание на този спамър и ще млъкне. Досещам се кой е.
Сподели?

cybercrackerbg написа:Спрете да отговаряте, да обяснявате и да му обръщате внимание на този спамър и ще млъкне. Досещам се кой е.
Лейди Цветелинка написа::D![]()
Многоуважаеми, Многопочитаеми Дами и Господа, я ми кажете нещо за цифровизацията
fetish_mi написа:Да, никой не позна какво ще се появи и кога ще се появи на националния цифров ефир. Факт е затъмнението от всяко ниво. Има един интересен факт обаче, ако държавата е изоставила ефира и не дава информация бих го приел, ако Нуртс пази информацията като преговори и цени бих разбрал, защото все пак това си е бизнес и осведомеността на обикновените хора не би им помогнала за бизнеса с нищо. Но не мога да разбера и да си отговоря защо телевизиите Фолклор ТВ и ТВ Европа не споменават нищо по темата. Аз досега не съм чул да са споменали някъде, че се излъчват ефирно цифрово, нито по програмите им, нито в сайтовете им. А доколкото познавам българските телевизии те не пропускат да се хвалят и преувеличават новини за покритието си и гледаемостта си.
И втората тема, която искам да захвана е, че откакто стартира Фолклор ТВ си мисля, че съвсем "случайно" скоро идват избори. И се чудя дали по подобие на ТВ7 и Нюз7 няма да се забележи една черта на българската цифровизация - преди избори да се появяват канали, а след избори да изчезват.
Извинявам се, ако постът е станал прекалено дълъг.
Потребители разглеждащи този форум: 4 и 0 госта