Радио NRJ
Re: Радио NRJ
Поредното честотно недомислие. На 106,4 излъчва Дарик от Петрохан.
ами такива са измекярите от КРС - ще наблъскат 10 наши станции на една честота и ще ги наведат с по 30 вата, но гък няма да могат да кажат примерно на турците, които пердашат с по 30-40 и дори 50 kW и то до границата ни!!!
pinko написа:Супер! Дали ще се покрива вече от София до тунела без прекъсване?
Покрива се вече

az написа:Поредното честотно недомислие. На 106,4 излъчва Дарик от Петрохан.
Така е...
Покрай с. Вакарел по магистралата, Дарик веднага заглушава ENERGY от Ихтиман. Но това не е проблем, защото AF директно включва на 89.5

Значи от София до Пловдив вече е с покритие. Радвам се, за което 
Освен с Дарик, може би вече не се приема и Веселина от Пловдив.

Освен с Дарик, може би вече не се приема и Веселина от Пловдив.
radioMW написа:ами такива са измекярите от КРС - ще наблъскат 10 наши станции на една честота и ще ги наведат с по 30 вата, но гък няма да могат да кажат примерно на турците, които пердашат с по 30-40 и дори 50 kW и то до границата ни!!!
Защо да казват нещо на турците? Те индиректно помагат на нашия контролен орган. Идеята е станциите да покриват точно региона си и ако поискат повече, да им се наложи да се бръкнат.
- BigBrother
- 1000+
Енерджи вече и в Приморско. В Ихтиман също върви още от преди Великден.
Странно е, че не обявяват излъчване в Ихтиман. Може би да го сменят с Nova News или Авторадио 

- BigBrother
- 1000+
Нищо няма да сменят. Ще се обяви, скоро 
Edit: Георги
Премахнат ненужен цитат на предходен пост

Мен ми много любопитно това Авторадио кога и къде ще тръгне в смисъл подробности ако някой знае и дали има нещо общо с едноименната верига в Украйна, Русия.
П.С. Не намерих подходяща тема затова питам тук.
П.С. Не намерих подходяща тема затова питам тук.
- BigBrother
- 1000+
В трите града, за които има лицензия, или са 4, вече и аз обърках. Няма вест за него, като има подробности, ще научите.
Не очаквайте според мен нещо уау, защото и Аура беше с много богата концепция. Разбрахте какво искам да кажа
Не очаквайте според мен нещо уау, защото и Аура беше с много богата концепция. Разбрахте какво искам да кажа

В Златоград ще го има ли скоро
Виж какво пише на страницата на Златоград в Предавател.ком:
Радиостанции в Златоград (См)

Радиостанции в Златоград (См)

- BigBrother
- 1000+
В Златоград до месец, месец и малко трябва да тръгне.
- BigBrother
- 1000+
Вече бая време в сайта стои неотбелязано радиото в Приморско и Ихтиман, а върви доста време. Освен това в неговата секция не е посочен Златоград.
На картата ги няма отбелязани, но при списъка с честотите ги има 
Става въпрос за сайта на радио Energy. А за тук, явно администратора не следи форума.

Става въпрос за сайта на радио Energy. А за тук, явно администратора не следи форума.
- BigBrother
- 1000+
Скоро радио Енерджи в Монтана на 92.6. Честотата на Берк.
- BigBrother
- 1000+
Добавете като очаквайте Енерджи в Монтана. Скоро трябва да тръгне.
Радио Nrj се е превърнало в двойник на Вероника + малко музика от 90-те и тук-там от 2000-2005г.
Турските, румънските и гръцки "хитове" по Nrj ми идват вповече.
Буквално вече почти няма свястна българска музикална радиостанция. Или по 1000 пъти се въртят едни и същи песни или включват прекалено ориенталски ритми.
Макар, че много харесвам българската поп, рок и денс музика, дори БГ радио не излъчва кой знае колко разнообразна музика. Има толкова нови хубави песни, които за съжаление, освен в интернет, могат да се чуят само по BOX TV и BG MUSIC CHANNEL.
За чуждестранна музика според мен най -добре се справят Magic TV. Радиото със същото име е доста по -постно
Буквално вече почти няма свястна българска музикална радиостанция. Или по 1000 пъти се въртят едни и същи песни или включват прекалено ориенталски ритми.
Макар, че много харесвам българската поп, рок и денс музика, дори БГ радио не излъчва кой знае колко разнообразна музика. Има толкова нови хубави песни, които за съжаление, освен в интернет, могат да се чуят само по BOX TV и BG MUSIC CHANNEL.
За чуждестранна музика според мен най -добре се справят Magic TV. Радиото със същото име е доста по -постно
newto написа:Радио Nrj се е превърнало в двойник на Вероника + малко музика от 90-те и тук-там от 2000-2005г.
Така си е, добре че има интернет и можеш да си слушаш каквото си поискаш, без балканските чалгии, които се въртят по нашите радиостанции
Цялостно радиото не е лошо, но няма да е зле да има повече песни като бройка.